poluseris zastava skala 55 1991
2 posters
Strana 1 od 1
poluseris zastava skala 55 1991
Postovani sta mi od alata sve treba da bi radio donekle mehaniku zastave,koje gedore,kljucevi,radapcigeri,da li mi treba kilokljuc,da li mi treba moment kljuc,gde mogu naci listice za stelovanje ventila.
Imam nesto od alata,ali hocu da priustim kompletan alat za odrzavanje zastave,da ne zavisim od majstora i da mogu sam resiti problem,naravno uz vas.
Imam nesto od alata,ali hocu da priustim kompletan alat za odrzavanje zastave,da ne zavisim od majstora i da mogu sam resiti problem,naravno uz vas.
Madcatz- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 17
Godina : 37
Datum upisa : 02.05.2014
Re: poluseris zastava skala 55 1991
Pošteno... da bi radio donekle mehaniku zastave od alata ti treba sve što treba i ostalim proizvođačima automobila osim ˝modernih˝ torx ključeva koji se na zastavinim vozilima ne koriste osim u slučaju sa pežo motorom.
Znači komplet ključeva 6-32 okastih, viljuškastih ili kombinacija, gedore 6-32, zatim moment (ili kilo ključ isto je), kontrolni listići (kod mene ih još zovu i špijun) 0.05-1.00 mm, odvijači razni, i naravno čekić !!! ... za fino podešavanje, to ti je za početak oko mehanike, zatim ide auto elektrika, limarija.....
Znači komplet ključeva 6-32 okastih, viljuškastih ili kombinacija, gedore 6-32, zatim moment (ili kilo ključ isto je), kontrolni listići (kod mene ih još zovu i špijun) 0.05-1.00 mm, odvijači razni, i naravno čekić !!! ... za fino podešavanje, to ti je za početak oko mehanike, zatim ide auto elektrika, limarija.....
darkos- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 58
Godina : 52
Datum upisa : 27.12.2013
Similar topics
» Pumpa za gorivo
» Rezervoar Yugo Skala 55
» Termostat skala
» Brujanje u prednjem delu skala 55
» Predstavljanje
» Rezervoar Yugo Skala 55
» Termostat skala