Dihtovanje stop svetala
2 posters
Strana 1 od 1
Dihtovanje stop svetala
Pozdrav!
Treba mi savet nekoga ko je imao/ima slican ili isti problem.
Radi se o stop svetlima, tacnije o staklima stop svetala. Naime, sve je u ok stanju, nista nije polupano, svaka plastika je cela i sve to, ali su one dihtung gume izmedju stakla i same stopaljke skroz propale i onda mi stopovi primaju vodu.
Gledao sam cene novih stopova i iskreno ne daju mi se tolike pare (oko 2.000 dinara po komadu) na nove stopove jer jos nisam odlucio sta cu da radim sa autom. Ako odlucim da ga zadrzim kupicu nove, ali do te odluke ima jos sigurno godinu dana i do tada bih zeleo da resim problem na neki nacin. Da li mogu da se kupe te gume posebno ili moram da iskrojim nove nekako?
Treba mi savet nekoga ko je imao/ima slican ili isti problem.
Radi se o stop svetlima, tacnije o staklima stop svetala. Naime, sve je u ok stanju, nista nije polupano, svaka plastika je cela i sve to, ali su one dihtung gume izmedju stakla i same stopaljke skroz propale i onda mi stopovi primaju vodu.
Gledao sam cene novih stopova i iskreno ne daju mi se tolike pare (oko 2.000 dinara po komadu) na nove stopove jer jos nisam odlucio sta cu da radim sa autom. Ako odlucim da ga zadrzim kupicu nove, ali do te odluke ima jos sigurno godinu dana i do tada bih zeleo da resim problem na neki nacin. Da li mogu da se kupe te gume posebno ili moram da iskrojim nove nekako?
Yoxa- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 38
Datum upisa : 09.01.2013
Re: Dihtovanje stop svetala
nađeš lepo kod vulkanizera unutrašnju gumu od auta, rasečeš i lepo iskrojiš zaptivače ! Godinama ima da ti služe
mefisto- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 11
Datum upisa : 12.01.2014
Re: Dihtovanje stop svetala
Pa pretpostavio sam da cu tako nesto morati da radim.
Osecam se kao majsto ZIka (ili kako god) iz SAT-a. Ok, Hvala na pomoci. Cim prodje kisa ja odo da radim.
Osecam se kao majsto ZIka (ili kako god) iz SAT-a. Ok, Hvala na pomoci. Cim prodje kisa ja odo da radim.
Yoxa- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 38
Datum upisa : 09.01.2013
Similar topics
» Obrve i maska izmedju stop svetala
» dihtovanje elektronskog razvodnika paljenja
» Problem sa stop svetlom
» Ugradnja dnevnih svetala
» Signalizator upaljenih svetala
» dihtovanje elektronskog razvodnika paljenja
» Problem sa stop svetlom
» Ugradnja dnevnih svetala