Tvrda kocnica
4 posters
Strana 1 od 1
Tvrda kocnica
Sta bi moglo biti tu problem?Znam da treba tvrda kolko tolko ali ovo je bas tvrdo i osetim koliko lose koci.
lemi93- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 59
Datum upisa : 06.02.2011
Re: Tvrda kocnica
Zamenim ovo zamenim ono i sve zamenjeno osim jedno a to je servo i sve je bilo ok kocila extra do sad, dok nisu blokirali tockovi rasturim glavni vratim otpusti znaci extra podjem 100 metra opet blokira, crevo iz serva kad vadim ispusti iz servo vazduh pod pritisak nzm to da li je normalno, znaci blokiraju mi tockovi pedala postaje tvrdja umesto meksa reaguje na 10 deo od milimetar. Pa da li i vi mislite da je do serva? Posto mi je prethodno propisao glavni i napunio servo, ja mislim da se od ulja pokvario i da sam pumpa i gura osovinicu.
Zuty- SOHC 1290ccm 60ks
- Broj poruka : 2224
Godina : 30
Datum upisa : 17.06.2013
Pa ako skines vakum crevo sa serva i ispusti pritisak tj vakum iz serva onda ti je za pocetak stradao minimum taj jednosmerni ventil... Jer ne sme to da radi
Epa idem sad u grad da kupim to da zamenim i probam
EDIT: Sad sam proverio i pusta samo u jedan smer u drugi ne, ali mozda pod pritisak veci u propusti kad je na motoru, bolje cu kupiti i zameniti to prvo.
EDIT: Sad sam proverio i pusta samo u jedan smer u drugi ne, ali mozda pod pritisak veci u propusti kad je na motoru, bolje cu kupiti i zameniti to prvo.
Zuty- SOHC 1290ccm 60ks
Promenio sam ventil, ista prica, 100 metra nije blokirala i onda opet isto, sad sam iskljucio crevo i nema da blokira uopste, jeste da teze ide kocnica ali nema da blokiraju, ja mislim da je definitivno servo, sutra ili prekosutra cu ga promeniti imam od prethodne Zastave.
Zuty- SOHC 1290ccm 60ks
Samo ne znam gde da trazim jednosmerni ventil posto nisu isti, treba mi za sraf holender?
Zuty- SOHC 1290ccm 60ks
Lade su imale taj sa navojem...nozda i pase...
Godina : 50
Datum upisa : 16.06.2012
Similar topics
» Tvrda papucica za gas..
» Rucna kocnica ne hvata
» Pomoc oko kocnica
» Ozracivanje kocnica
» Propada kocnica
» Rucna kocnica ne hvata
» Pomoc oko kocnica
» Ozracivanje kocnica
» Propada kocnica