Pitanje u vezi izjašnjenja o kojoj se prednjoj elektro instalaciji radi, koja je navodno za Koral In
4 posters
Strana 1 od 1
Pitanje u vezi izjašnjenja o kojoj se prednjoj elektro instalaciji radi, koja je navodno za Koral In
Jedan me slagao da ima prednju elektroinstalaciju za Zastavu Koral In, sa džekovima za digitalnu Korejsku tablu, međutim kad sam dobio paket video sam o kakvom se lažovu radi. Lopova sam našao na ovom sajtu :
http://polovni-delovi.com/delovi-Zastava-Koral-45-55-60-65-IN-Kompletan-Auto-U-Delovima_152121
Tako da znate da uopšte ne razmatrate da kupujete nešto od njega ako Vam bude trebao neki deo. Ovo su slike instalacije i koje džekove nosi:
Jel Vas podseća ili znate možda o kojoj instalaciji je reč tj. za koju instrument tablu je ova instalacija? Jel ovaj lažov i lopov tvrdi još i ubeđuje kao da je za digitalnu tablu za Zastavu Koral In, kaže kao na tabli ima slovo Z, ma daj molim te koga on misli da zajebava, a nema veze sa tim. Razgovarao sam sa njim, rekao mi je da mu vratim instalaciju i da će mi vratiti novac, poslao sam mu instalaciju odmah istog dana post expressom i naznačio otpremninu, pošto mi je on tražio 60 evra kojih sam ja u dinarskoj protivvrednosti platio 6830 dinara prilikom isporuke kuriru, a ja sam mu još spustio na ime poštarine i otpremninu sam naznačio 6500 dinara, ali lopov i prevarant nije izgleda hteo da prihvati paket ili je dao neku netačnu adresu i stoji mi na net trackingu pošte da je ostavljen izveštaj. Ne bi me čudilo da mi se vrati paket i da pored svega, moram da platim i troškove slanja. Ali me zanima da li znate za koju je tablu instalacija, pa ako mi se u kom slučaju vrati, da okačim na netu, pa možda će je neko kupiti. Jer vidim da ima za elektronski deo pinjona priključak, tako da ne verujem da je za neku analognu tablu...
http://polovni-delovi.com/delovi-Zastava-Koral-45-55-60-65-IN-Kompletan-Auto-U-Delovima_152121
Tako da znate da uopšte ne razmatrate da kupujete nešto od njega ako Vam bude trebao neki deo. Ovo su slike instalacije i koje džekove nosi:
Jel Vas podseća ili znate možda o kojoj instalaciji je reč tj. za koju instrument tablu je ova instalacija? Jel ovaj lažov i lopov tvrdi još i ubeđuje kao da je za digitalnu tablu za Zastavu Koral In, kaže kao na tabli ima slovo Z, ma daj molim te koga on misli da zajebava, a nema veze sa tim. Razgovarao sam sa njim, rekao mi je da mu vratim instalaciju i da će mi vratiti novac, poslao sam mu instalaciju odmah istog dana post expressom i naznačio otpremninu, pošto mi je on tražio 60 evra kojih sam ja u dinarskoj protivvrednosti platio 6830 dinara prilikom isporuke kuriru, a ja sam mu još spustio na ime poštarine i otpremninu sam naznačio 6500 dinara, ali lopov i prevarant nije izgleda hteo da prihvati paket ili je dao neku netačnu adresu i stoji mi na net trackingu pošte da je ostavljen izveštaj. Ne bi me čudilo da mi se vrati paket i da pored svega, moram da platim i troškove slanja. Ali me zanima da li znate za koju je tablu instalacija, pa ako mi se u kom slučaju vrati, da okačim na netu, pa možda će je neko kupiti. Jer vidim da ima za elektronski deo pinjona priključak, tako da ne verujem da je za neku analognu tablu...
castiel-87- SOHC 1116ccm 55ks
- Broj poruka : 1158
Godina : 37
Datum upisa : 16.08.2012
Re: Pitanje u vezi izjašnjenja o kojoj se prednjoj elektro instalaciji radi, koja je navodno za Koral In
Tema premeštena iz "Free Time" u "Instalacije".
Pošto nisam od pomoći u vezi sa konektorima, sačekaćemo nekog upućenijeg, da se javi.
Pošto nisam od pomoći u vezi sa konektorima, sačekaćemo nekog upućenijeg, da se javi.
Re: Pitanje u vezi izjašnjenja o kojoj se prednjoj elektro instalaciji radi, koja je navodno za Koral In
Hvala. Razmišljao sam da li da je tamo postavim, ali pošto sadrži i ostale informacije mimo instalacije, rekoh da je možda bolje da je stavim u Free time, da ne prekršim pravila foruma. Nadam se da će neko prepoznati o kakvoj instalaciji se radi.
Poslao ti je instalaciju od Floride In.
Miljan- SOHC 1581ccm 88ks
- Broj poruka : 9430
Datum upisa : 05.03.2008
A šta misliš po kojoj ceni bi to čudo od instalacije moglo da se proda?
Pa nemam pojma, sigurno ne ispod 50e, posto su jako retke, mislim da je ovo od Floride sa Pezo motorom.
Miljan- SOHC 1581ccm 88ks
- Broj poruka : 9430
Datum upisa : 05.03.2008
nije bas vezano za temu al tog lika sam ja zvao pre godinu dana da mi zameni staru tablu za novu, i tri meseca me lagao da ce me zvati, na kraju sam ga odj.... i uradio sam. DALJE OD OVOG!
Vojislav- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 92
Datum upisa : 26.05.2013
Znači ipak nije preterao sa cenom. Samo šteta što meni ona ne koristi, da je bar ova sa žutim i plavim džekom za korejsku instrument tablu pa da mi ne bude žao, ali ova mi stvarno ne znači.Miljan ::Pa nemam pojma, sigurno ne ispod 50e, posto su jako retke, mislim da je ovo od Floride sa Pezo motorom.
Baš tako, tebe bar nije zavukao za novac, dobro si prošao na kraju. Dobra stvar je da na kraju ovog dana ja sada pogledao i hvala bogu ovaj lažov je podigao paket :Vojislav ::nije bas vezano za temu al tog lika sam ja zvao pre godinu dana da mi zameni staru tablu za novu, i tri meseca me lagao da ce me zvati, na kraju sam ga odj.... i uradio sam. DALJE OD OVOG!
Jeste da sam u gubitku 710 dinara, ali bolje i to nego sve 7210, koliko sam ukupno platio kuriru za instalaciju. Na kraju krajeva sve se hvala bogu koliko toliko dobro završilo.
Similar topics
» Pitanje u vezi elektronskog paljenja - dugo pali na benzinu
» PITANJE U VEZI PLINA
» Problem na instalaciji yugo 55 ucestano pregorevanje osiguraca
» elektro shema florida 1.4
» PITANJE U VEZI PLINA
» Problem na instalaciji yugo 55 ucestano pregorevanje osiguraca
» elektro shema florida 1.4