Bregasta za 3.1 EFI i razvodnik
+5
Miljan
YUgisa
Predrag B.
junior45
hcore1
9 posters
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Re: Bregasta za 3.1 EFI i razvodnik
Ima li sanse da od 1.6 moze bregasta na 1.3efi? I ta 1.6 ima razvodnik na njoj. Ima zljeb,ali nisam skidao kod mene na efi da vidim kakva je moja! A pitam to ako postoji razlika medju njima,tj.ako bi dobio nesto tom sa 1.6 jer ne znam koliki joj je lift.
bojan bor 101- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 43
Godina : 40
Datum upisa : 19.05.2014
Ne bi dobio nista sa tom cak bi i izgubio jer je slabija od one iz 1.3 motora cak i da pase
I kod mog efija je bregasta sa tri rupice, i uz pomoc njih fixirano vreteno inbusima.. Ne znam sad, posto vec dve godine cuvam specijalkinu bregastu dal bi na njoj mogle da se izbuse te rupice i ureze navoj da bi vreteno moglo da se fixira? I dali je kod efijeve bregaste taj deo gde se kaci vreteno duzi ili kraci u odnosu na obicnu bregastu?? Jel zna neko?
Pa na prethodnoj strani imas sliku razlike izmedju fabricke i EFI bregaste...
Kod mene se vide, to onda nesto tvoj pretrazivac se gubi...
vide se,malopre sam pogledao
junior45- DOHC 1995ccm i.e 139ks
- Broj poruka : 35121
Godina : 33
Datum upisa : 10.01.2012
Evo konacno proradile, ebe me mozila i spor net. Tek sad je ocitao slike. Ima bog me dosta prepravke ovde. A koliko mi se cini uze je kuciste efijeve bregaste u odnosu na kuciste obicnog 1.3. Na slikama deluje da je bregasta tanja.
Mislim da je to opticka varka, ja koliko se secam, bile su jednake sem na tom kraju... I sem toga sto smo mi merili 9.3 umesto 9.2 podizanje ventila...
Strana 2 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu