Yugo 55 generalka
+17
labud
Milos
Nikola NS
Štirba
Zuty
ZAC
junior45
Predrag B.
bane90
teslaboj
Crazy128
banebg81
mmarkoo
Miljan
MilosB
Dare87
YUgisa
21 posters
Strana 3 od 3
Strana 3 od 3 • 1, 2, 3
Re: Yugo 55 generalka
Pa dobro al ti ces dobiti vise snage,kakvog li su kvaliteta ti npr klipovi i karike?
MARKO.M- OHV 843ccm 34ks
- Broj poruka : 284
Godina : 32
Datum upisa : 15.11.2019
Pa dobicu vise snage, ali vecina te snage je samo iz mog rada i od vecih standardnih delova.
Sto se tice kvaliteta delova, nazalost tu nemam iskustva, a gledajuci tudja, svako prica svoju pricu i vecina je rekla kazala, nisam video neke konkretne primere sta je tacno problem bio i koliko je drastican bio. Trenutno je i situacija takva da ne moze puno ni da se bira, ja recimo nisam uspeo naci sve delove koje bih zeleo da stavim.
Sto se tice kvaliteta delova, nazalost tu nemam iskustva, a gledajuci tudja, svako prica svoju pricu i vecina je rekla kazala, nisam video neke konkretne primere sta je tacno problem bio i koliko je drastican bio. Trenutno je i situacija takva da ne moze puno ni da se bira, ja recimo nisam uspeo naci sve delove koje bih zeleo da stavim.
Klipovi motinsovi su po internetu kao vatra skupi.....
MARKO.M- OHV 843ccm 34ks
- Broj poruka : 284
Godina : 32
Datum upisa : 15.11.2019
Treba mi misljenje vase,nemqm gde da proverim,sa mojim hilznama (buba 1.3 vazdusni hladjenje),da li je normalno da busenje cilindara kosta 150?
Motins klipove nasao za 12000 u specijali,karike neke nekadasnje nove spremne (nije mi kutija pri ruci),motins karike u rezervu
Ravanje glave 20 eura.Mozda se retko desava,ako ga otvorim,videcu da li trebaju i nove klipnjace,nasao sam ih 4 6000din
Hteo sam i novu radilicu,ali kazu bolje lezajevi na staroj i obrada,nego da nova pukne
Motins klipove nasao za 12000 u specijali,karike neke nekadasnje nove spremne (nije mi kutija pri ruci),motins karike u rezervu
Ravanje glave 20 eura.Mozda se retko desava,ako ga otvorim,videcu da li trebaju i nove klipnjace,nasao sam ih 4 6000din
Hteo sam i novu radilicu,ali kazu bolje lezajevi na staroj i obrada,nego da nova pukne
Beliyugo1989- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 65
Datum upisa : 05.06.2023
Ja sam obradu radilice, busenje bloka i sklapanje radilice/klipnjaca/klipova u blok platio 22600din tako da misim da je to ta neka cena.
Pa dobro onda,eto oni u 150 buse blok i ukucavaju hilzne.
Klipovi,busenje i hilzne 290 eura + sve ostalo
Klipovi,busenje i hilzne 290 eura + sve ostalo
Mislim da je to tu negde, mozda malcice skuplje mada mislim da i malo vise ima posla oko hilzni nego za klasicno busenje bloka.
Hvala Yugisa!
Strana 3 od 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» YUGO 45 GENERALKA?
» Generalka na Audi/VW 1.6D motoru
» yugo 55
» Zamena motora i menjaca iz yugo 55 u yugo 45 ???
» 1.6 u Yugo
» Generalka na Audi/VW 1.6D motoru
» yugo 55
» Zamena motora i menjaca iz yugo 55 u yugo 45 ???
» 1.6 u Yugo
Strana 3 od 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu