Desno poziciono svetlo
5 posters
Strana 1 od 1
Desno poziciono svetlo
Ne radi mi desno stop svijetlo. Nije mi jasno u cemu je problem, sve sam provjeravao i osigurace i sve sva svijetla rade samo ono ne. Kad stisnem kocnicu svijetli medjutim stop svijetlo ne radi. Ne ynam u cemu je problem. Zna li ko?
Poslednji izmenio yugo45junior dana Čet 11 Jul 2013, 00:07, izmenjeno ukupno 1 puta
yugo45junior- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 51
Datum upisa : 13.06.2013
Re: Desno poziciono svetlo
Ako ti svetli kad stisnes kocnicu znaci da ti radi stop svetlo, a ako ne radi kad pustis kocnicu znaci da ti ne radi pozicija. Probaj da okrenes sijalicu za 180 stepeni, tako ces zameniti mesta za ona dva pipka na sijalici, zna to da pravi problem.
nebojsas- OHV 903ccm 45ks
- Broj poruka : 392
Datum upisa : 12.09.2012
pa da pozicija pobrkah se sve sam radio moguce ispitivao..osiguraci i sve ali ne radi... pojma nemam sto je u pitanju...
Probaj sa sijalicom iz levog stop svetla
venoman- OHV 903ccm 45ks
- Broj poruka : 367
Datum upisa : 16.11.2012
probao sam...nista..
proveri dzek,hoce ti kablovi da oksidiraju..
ako ti ne radi zadnja desna pozicija,da je osigurac ne bi radila ni prednja leva
ako ti ne radi zadnja desna pozicija,da je osigurac ne bi radila ni prednja leva
junior45- DOHC 1995ccm i.e 139ks
- Broj poruka : 35121
Godina : 33
Datum upisa : 10.01.2012
Kod mene vrhunsi problem,pazljivo citajte sad :
U faru imam 2 sijalice mala i velika, kad upalim prekidac na pola nista se ne dogadja, kad upalim do kraja znaci ceo prekidac(zakratko) upali se i mala i velika, kratko i dugo radi ok znaci, e sad nemam poziciono, a izvadio sam one prekidace da vidim da nije tu nesto i cini mi se da jeste, u prekidac za svetla ima samo DVE bukse, (slikacu ako nekom treba) pa me zanima dal' je nesto prespajano i sta treba da uradim da bi vratio u normalu?? (cini mi se da je oko prekidaca nesto smuckano) zanimaju me vasa misljenja??
U faru imam 2 sijalice mala i velika, kad upalim prekidac na pola nista se ne dogadja, kad upalim do kraja znaci ceo prekidac(zakratko) upali se i mala i velika, kratko i dugo radi ok znaci, e sad nemam poziciono, a izvadio sam one prekidace da vidim da nije tu nesto i cini mi se da jeste, u prekidac za svetla ima samo DVE bukse, (slikacu ako nekom treba) pa me zanima dal' je nesto prespajano i sta treba da uradim da bi vratio u normalu?? (cini mi se da je oko prekidaca nesto smuckano) zanimaju me vasa misljenja??
Similar topics
» Ne radi desno dugo svetlo.
» Zadnji desni tocak ima luft, klima se levo/desno? Zamena caura
» Stop svetlo
» Svetlo ideograma?
» Svetlo u prtljazniku
» Zadnji desni tocak ima luft, klima se levo/desno? Zamena caura
» Stop svetlo
» Svetlo ideograma?
» Svetlo u prtljazniku
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma: