Zamena gumenih papučica
4 posters
Strana 1 od 1
Zamena gumenih papučica
Hteo bih da zamenim gumene papučice na kvačilu i kočnici, pošto su izlizane :
Kupio sam nove na kupindu koje izgledaju ovako :
E sad, kako da ih zamenim, ima li tu neke cake? Jer po ovim novim mogu da primetim kao da se navlače ili kako već? Jel neko od vas menjao?
Kupio sam nove na kupindu koje izgledaju ovako :
E sad, kako da ih zamenim, ima li tu neke cake? Jer po ovim novim mogu da primetim kao da se navlače ili kako već? Jel neko od vas menjao?
castiel-87- SOHC 1116ccm 55ks
- Broj poruka : 1158
Godina : 37
Datum upisa : 16.08.2012
Re: Zamena gumenih papučica
Nema nikakva caka ja sam to menjao stavis gumu na papucicu i prstima ovu gumu okolo stavljas na papucicu meni je pri kraju islo malo teze pa sam gumu stavljao srahcigerom;)
vatreni 45- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 119
Datum upisa : 22.12.2012
A kako da izvadim ove postojeće?
castiel-87- SOHC 1116ccm 55ks
- Broj poruka : 1158
Godina : 37
Datum upisa : 16.08.2012
Vrlo lako uhvatis sa donje strane ovu ivcu odvojis od papucice i povuces na gore.
vatreni 45- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 119
Datum upisa : 22.12.2012
S tim da su ti one stare u sasvim dobrom stanju ;-)
charjek- SOHC 1116ccm 55ks
- Broj poruka : 1005
Datum upisa : 20.01.2012
Stare su ti dobre, a te nove za k*r*c nisu, ja sam moje zamenio, jer su bile izlizane, na 60-70.000, stavio nove, one se raspale posle 20.000.
Skidas tako sto odozdo uhvatis prstima ako mozes, a ako ne, onda srafcigerom, ili necim slicnim, nategnes malo, i onda sam e spadaju. A nove montiras tako sto ih bukvalno navlacis na papucicu, dakle stavis slobodno koliko moze, i onda rasegnes da u podpinosti predje papucicu.
Skidas tako sto odozdo uhvatis prstima ako mozes, a ako ne, onda srafcigerom, ili necim slicnim, nategnes malo, i onda sam e spadaju. A nove montiras tako sto ih bukvalno navlacis na papucicu, dakle stavis slobodno koliko moze, i onda rasegnes da u podpinosti predje papucicu.
Mitke- SOHC 1581ccm 83ks
- Broj poruka : 8662
Godina : 34
Datum upisa : 25.03.2011
Similar topics
» Zamena antifriza
» Optizeri opruge - ojacanje opruga uz pomoc gumenih elemenata - Zasto ovo nije kvalitetno resenje
» Zamena
» Zamena plovka
» Optizeri opruge - ojacanje opruga uz pomoc gumenih elemenata - Zasto ovo nije kvalitetno resenje
» Zamena
» Zamena plovka
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu