Držači motora za Zastavu Koral In
4 posters
Strana 1 od 1
Držači motora za Zastavu Koral In
Primećujem već duže vreme da mi se auto nekako trese i podrhtava i dok sam čekao u red u prodavnici da zamenim kablove i kapu, dolazi jedan poznanik i pita da li imaju držače motora. I tek meni sinulo da proverim to kod sebe, kad situacija je očajna po mom mišljenju i mislim da su mi držači motora propali, a evo i slika kako izgledaju :
Recite mi po Vašem mišljenju jesu li za zamenu i koje da kupim, kao i koja druga dva držača motora da kupim, da kada menjam to sve da ode u kompletu?
Recite mi po Vašem mišljenju jesu li za zamenu i koje da kupim, kao i koja druga dva držača motora da kupim, da kada menjam to sve da ode u kompletu?
castiel-87- SOHC 1116ccm 55ks
- Broj poruka : 1158
Godina : 37
Datum upisa : 16.08.2012
Re: Držači motora za Zastavu Koral In
Imas i ispod motora jedan nosac koji najcesce strada, tako da i njega proveri, od motora mi ovaj izgleda relativno ok, ali onaj od menjaca ne.
A jesu ovo bočni nosači motora koje sam ja slikao? I od kog proizvođača da tražim?
castiel-87- SOHC 1116ccm 55ks
- Broj poruka : 1158
Godina : 37
Datum upisa : 16.08.2012
Pa jedan je od motora a jedan od menjaca E to ne znam, vidi sa Miljanom Moji su jos fabrcki sem donjeg kojeg sam nekoliko kom promenio...
Ako se stavi gornji poprečni nosač kao na Skali, donji je mnogo dugotrajniji i motor je općenito mirniji.
YugoM55- OHV 1295ccm 61ks
- Broj poruka : 746
Godina : 31
Datum upisa : 13.10.2012
Mogu da potrazim broj telefona od ljudi iz Bg,kod Cvetkove pijace,koji prave svasta nesto od gume,prave i nosace,1000 dinara je komad bio kad sam ja uzimao,mnogo su kvalitetniji od bilo koji na trzistu,pogotovo od Auto Kristina nosaca koji se mogu naci.
danijeldokic- OHV 1295ccm 61ks
- Broj poruka : 786
Godina : 38
Datum upisa : 23.09.2010
Similar topics
» K: Zastavu Koral In-a
» Nabavka plovka za Zastavu Koral In
» Dizalica za Zastavu?
» Ekspanziona posuda za Zastavu Koral In 1.1
» Nabavka plovka za Zastavu Koral In
» Dizalica za Zastavu?
» Ekspanziona posuda za Zastavu Koral In 1.1