Ekspanziona posuda za Zastavu Koral In 1.1
2 posters
Strana 1 od 1
Ekspanziona posuda za Zastavu Koral In 1.1
Pošto sam u prethodnom periodu , kad nisam faktički imao pojma o automobilu dopunjavao do vrha bukvalno ekspanzionu posudu i ona je na spojevima puka i malo curi kad se dopuni do neke mere, a i čep-zatvarač mi nije baš kako treba, hteo sam da zamenim ekspanzionu posudu i čep zajedno sa njom, i posle toga naravno antifriz, ali nove boce bez odgovarajućeg čepa su 1200 dinara i sad našao na kupindu ekspanzionu posudu po jako niskoj ceni, e sad ovaj na kupindu tvrdi da je to ekspanziona posuda, ali meni više liči na posudu za pranje soferke :
http://www.kupindo.com/Automehanika/10196936_POSUDA-HLADNJAKA-YUGO-45-ST
A ja sad imam ovu ekspanzionu posudu :
Kao kod ovog :
Ili ovog :
Značio ova trouglasta boca sa ovim velikim čepom je u pitanju. E sad da li bi ja mogao da postavim ovu kao što ovaj na kupindu nudi sa ovim čepom koji se natakne samo ili moram sa ovim veliki kao što je sad kod mene, pitanje je sad.
http://www.kupindo.com/Automehanika/10196936_POSUDA-HLADNJAKA-YUGO-45-ST
A ja sad imam ovu ekspanzionu posudu :
Kao kod ovog :
Ili ovog :
Značio ova trouglasta boca sa ovim velikim čepom je u pitanju. E sad da li bi ja mogao da postavim ovu kao što ovaj na kupindu nudi sa ovim čepom koji se natakne samo ili moram sa ovim veliki kao što je sad kod mene, pitanje je sad.
castiel-87- SOHC 1116ccm 55ks
- Broj poruka : 1158
Godina : 37
Datum upisa : 16.08.2012
Re: Ekspanziona posuda za Zastavu Koral In 1.1
To ti je stari tip posude za stari tip (bakarni) hladnjaka. A ti imas onda novi tip sa aluminijumskim hladnjakom i taj cep na novom tipu posude je ujedno i regulator pritiska u sistemu A stari tip ne funkcionise tako i ima isti cep kao i posuda za tecnost od soferke
Ih jbg. Znači ništa od moje jeftinije kupovine
Re: Ekspanziona posuda za Zastavu Koral In 1.1
Ne treba stediti a i cep ti je mozda felerican jer bi trebao da dozvoli oslobadjanje pritiska i viska tecnosti U svakom slucaju, nisu to neke jako velike pare, kupis i neces menjati posle dugo vremena i sipaj tecnost izmedju maksimuma i minimuma
Ok čika Yugiša, kako ti kažeš.
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|