Drag
+3
Bohoc
ladisz81
YUgisa
7 posters
Zastava Forum :: Slobodne teme :: Sport
Strana 1 od 1
Da li bi ucestvovali ili vec ucestvujete na dragu?
Drag
Pa ajd jednostavno pitanje Da li bi ucestvoavali ili ne i zasto. Ja bi rado ucestvoavao, cisto da se okusam kako bi prosao A do sad sam uspesno ucestvovao u ilegalnim trkama na 400m
Dosad samo pobede...
ladisz81- OHV 1451ccm 73ks
- Broj poruka : 822
Godina : 43
Datum upisa : 21.10.2008
Re: Drag
Ladisz: A kolko trka si vozio? Nisi se ni trkao protiv nabudzene 45ice
samo gledam nemam zelju za dragovanjem
Bohoc- SOHC 1116ccm EFI 63ks
- Broj poruka : 1877
Datum upisa : 30.10.2008
Zato sto nesmes, tu se kao izvlaci, nevaljaju mu homokineticki zglobovi
Ovi sto kazu ne i mozda, zasto su se za to odlucili?
Inace, da li ste isli da gledate trke na 400 (ili 200)m, i koje klase su vam najzanimljivije i sta vam je najzanimljivije?
Meni su najbolje klase gde su Yugici prvi A najzanimljivije mi je kad jedan maleni Yugic mlati neke mnogo jace i prestiznije autice
Ovi sto kazu ne i mozda, zasto su se za to odlucili?
Inace, da li ste isli da gledate trke na 400 (ili 200)m, i koje klase su vam najzanimljivije i sta vam je najzanimljivije?
Meni su najbolje klase gde su Yugici prvi A najzanimljivije mi je kad jedan maleni Yugic mlati neke mnogo jace i prestiznije autice
nisama gledao samo ilegalno par puta ali to je bilo rekreativno
pa nisma za drag jbg kad mi sitnice smetaj da idem bre pa kad popravim sve te sitnice mozda se potegnem malo sa nekim ali otom potom )
pa nisma za drag jbg kad mi sitnice smetaj da idem bre pa kad popravim sve te sitnice mozda se potegnem malo sa nekim ali otom potom )
Bohoc- SOHC 1116ccm EFI 63ks
- Broj poruka : 1877
Datum upisa : 30.10.2008
Inace, trebalo bi da se nesto dogovorimo, da vidimo sa Pikecom posto je rekao da ce organizovati drag ove godine, pa bi bilo dobro kad bi smo se mi ukljucili u organizovanje i skupili veci broj jugica, pa napravili klasu posebno za zastavina vozila sa fabrickim motorima (sa 1.0, 1.1, 1.3 i ako je u pitanju florida, onda 1.4). Naravno, modifikacije na motoru su dozvoljene Naravno, pozeljno je sacekati da EFI prodise punim plucima
E oni sto su bili samnom na dragu u NS, samo da im javim da smo bili malo pre na televiziji Naravno, moja glavudza je najvise virila Inace, repriza te emisije je u ponedeljak oko 12:30h na Super televiziji
A sad j*b ga, nemam kablovsku, samo Digi, ne mogu da pogledam reprizu. Inače sviđa mi se i trka na 200 i na 400 metara isto...
ladisz81- OHV 1451ccm 73ks
- Broj poruka : 822
Godina : 43
Datum upisa : 21.10.2008
Komso ne treba ti kablovska da gledas supr tv samo jedna antenna
yugodriver- SOHC 1116ccm 61ks
- Broj poruka : 1508
Godina : 44
Datum upisa : 27.10.2008
Treba sve probati u zivotu i vodjen tom logikom ja sam 2005 godine probao na zvanicnom takmicenju street race u Bijeljini ,i naravno sa fabrickim 1,1 motorom u grupi u koju sam upao nista nisam mogao protiv fabrickog forda ka od 1400 kubika i odradjenog suzukija svifta sa 1400 kubika ,ali ostala je jedna predivna uspomena na sve to zezanje i ludovanje .Vreme nazalost nisam upamtio toliki adrenalin je bio u meni da nisam ni pomislio da pogledam nego sam uzivao u svemu ali taj adrenalin mi je navlazio ruke (oznojao sam se) i u jednom trenutku saltanja iskliznuo mi menjac iz ruke kad sam se definitivno oprostio od koliko toliko dobrog rezultata jer sam u samom startu protiv forda imao dobru prednost ali kad mi je menjac iskliznuo iz ruke u tih par sekundi se preokrenulo u njegovu korist - ne tvrdim da bi pobedio ali samo iznosim cinjenice i moje utiske .Evo malo slika od tog dogadjaja a i isecaka sa foruma koji je pratio tu manifestaciju (da vidite komentare)
Yugisa to sa pravilima ne ide tako ko kako hoce i sta hoce ,ili sta bi hteo,jer ona su takva kakva su i zvanicna su ,nema tu sta menjati a sumjam da bi neko samo zbog par jugica menjao pravila na nekom od takmicenja jer bi to povuklo hijadu drugih trazenja za menjanjem toga i toga od drugih takmicara .Vise o pravilniku i svemu vezano za tu tematiku moze se videti na sledecem linku http://www.402streetrace.rs/index.php .
To u novom sadu je bilo jednostavno receno nista ,malo prostora ,kratka staza ......pre bi to nazvao pokaznom nego takmicarskom manifestacijom. Gledao sam trke na aerodromu batajnici 2007 godine e tu je bilo svega i svacega naravno i dobrih potezanja i dobrih rezultata.Organizacija na nivou barem gledano sa strane gledaoca ,velika montazna tribina za gledanje ...
Yugisa to sa pravilima ne ide tako ko kako hoce i sta hoce ,ili sta bi hteo,jer ona su takva kakva su i zvanicna su ,nema tu sta menjati a sumjam da bi neko samo zbog par jugica menjao pravila na nekom od takmicenja jer bi to povuklo hijadu drugih trazenja za menjanjem toga i toga od drugih takmicara .Vise o pravilniku i svemu vezano za tu tematiku moze se videti na sledecem linku http://www.402streetrace.rs/index.php .
To u novom sadu je bilo jednostavno receno nista ,malo prostora ,kratka staza ......pre bi to nazvao pokaznom nego takmicarskom manifestacijom. Gledao sam trke na aerodromu batajnici 2007 godine e tu je bilo svega i svacega naravno i dobrih potezanja i dobrih rezultata.Organizacija na nivou barem gledano sa strane gledaoca ,velika montazna tribina za gledanje ...
zeleni macak- SOHC 1116ccm EFI 63ks
- Broj poruka : 1994
Datum upisa : 08.03.2008
Macak ti imas 1,3 ne?
Nemam , to svi misle zato sto je fabrika stavila poklopac ventil dekne od 1,3 i to pise na njemu
zeleni macak ::Nemam , to svi misle zato sto je fabrika stavila poklopac ventil dekne od 1,3 i to pise na njemu
Dobar izgovor
nije izgovor nego istina evo kako pise u saobracajnoj snaga motora 41 KW ,radna zapremina 1116
Prvo, moram da kazem da se jako ljutim na macka. On kaze da ima 1.1 motor i da mu to pise u saobracajnoj, a ima poklopac ventila od 1.3, a ja imam 1.1 i pise mi u saobracajnoj da je 1.1 i imam poklopac od 1.1 motora i on kaze da ja imam 1.3 Nesto mi tu nije jasno macak. Kako to da ti imas poklopac od 1.3 a imas 1.1 a ja imam poklopac od 1.1 i imam 1.3? Pa ne znam da li bi pikec pravio sa street raceom ili bi sam organizovao. U svakom slucaju, upoznat sam sa pravilnikom, ali ja vise volim podele po kubikazi pa neka mi onda vidimo sta koji motor moze da pokaze, a ne strpam 1.6 i najbrzi sam. Uvek moze da se uvede nacionalna klasa kao klasa za relaksiranje, pa i da se slozimo da nema nagrada za nas ali da nam izadju u susret da se trkamo. Jer ajd kad bi se svi lepo okupili, bilo bi tu jedno 10 yugica, a ako bi se potrudili, moglo bi i 20 da se dovuce, a u svim ostalim klasama ima oko 60 automobila, pa nevidim razlog da se nama neizadje u susret. Naravno, trebali bi i mi da budemo malo slozniji, da nebude, docemo svi, pa nas bude troje
Ja sam glasao za ne na postavjeno pitanje jednom probao video da znam i dosta mi je ,nemoj ljutis ja sam za tvoj jugo samo konstatovao da jako dobro ide kao da je 1,3 i da mi je to sumjivo kako sam ja rekao da 1,1 motor tako dobro okrece felne 15" ,za ono drugo pitaj u fabrici zastavi zasto su i kako ugradjivali sve i svasta a ja ipak znam sta vozim .Ali ipak ako se nesto i organizuje eto mene ali samo da popunim drustvo ........tu sam kao i uvek raspolozen za zezanje.
Ono sto macak hoce da kaze, mackice se skupljaju oko stajlingovanih autica, ne oko natjuniranih A nemoj tako, sad da 1.1 EFI ide ko 1.3 karb, nisi cuo da neki ljudi kazu da 1.1 EFI ide losije od 1.1 karba? A ovo: ja sam za tvoj jugo samo konstatovao da jako dobro ide kao da je 1,3 i da mi je to sumjivo kako sam ja rekao da 1,1 motor tako dobro okrece felne 15"- cu da stavim i potpis Naravno da te ocekujemo da popunis srustvo, bez tebe i mackica bi nam bilo ko na gej paradi
Naravno, glasam za DA!
Nisam jos ucestvovao ni na jednom legal/ilegal trkanju ali to ce se promeniti
Drag trkanje je fantastican za momentalno dizanje adrenalina u nebesa ali to zadovoljstvo ima losu stranu netraje dugo.
I sto je jos dobro nije toliko opasno, mislim po kolima.
Pa taj nedostatak zadovoljstva cu dopuniti sa malo brzom voznjom po autoputu kada je skoro prazan.
Ako bude zeleo bolje vreme na Drag "samo" cu da ugradim porsheov motor u gepek pa ce da leti ko zmaj.
Nisam jos ucestvovao ni na jednom legal/ilegal trkanju ali to ce se promeniti
Drag trkanje je fantastican za momentalno dizanje adrenalina u nebesa ali to zadovoljstvo ima losu stranu netraje dugo.
I sto je jos dobro nije toliko opasno, mislim po kolima.
Pa taj nedostatak zadovoljstva cu dopuniti sa malo brzom voznjom po autoputu kada je skoro prazan.
Ako bude zeleo bolje vreme na Drag "samo" cu da ugradim porsheov motor u gepek pa ce da leti ko zmaj.
Ljudi da li neko zna mozda da li se okupljaju nekada na streli za drag? Ako ne,da li bi mogli da organizujemo nesto,ali iz zezancije ?
Rambo- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 3
Godina : 30
Datum upisa : 09.08.2011
Koliko sam ja upoznat, tamo idu samo nekad motoristi, a sto se tice nas, neverujem da tu ima mnogo ljudi zainteresovanih za to, mada mozda gresim...
Motorista ima stalno Kad bi mi organozovali ili napravili neki klub bilo bi lepo Imamo forum,mozemo dogovoriti termine i okupljanja samo kad bi hteli
Rambo- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 3
Godina : 30
Datum upisa : 09.08.2011
Zastava Forum :: Slobodne teme :: Sport
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|