Kasetas sa AUX
+2
banebg81
dreed789
6 posters
Strana 1 od 1
Kasetas sa AUX
...Kao i sto sama tema kaze ...Hocu da rastavim kasetas i da ugradim AUX u njega ...Usput treba jos i da skontam na njegovom konektoru gde je koji zvucnik i sta je za sta ...posto nije EURO prikljucak...
U pitanju je FORD FA 1000 ...ja mislim da je to standard radio sto se ugradjivao u juga davnih dana
I jos da pitam za sta sluzi udubljenje ispod cd-playera na onoj nadogradnji??
U pitanju je FORD FA 1000 ...ja mislim da je to standard radio sto se ugradjivao u juga davnih dana
I jos da pitam za sta sluzi udubljenje ispod cd-playera na onoj nadogradnji??
dreed789- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 55
Godina : 30
Datum upisa : 28.08.2012
Re: Kasetas sa AUX
Nije nemoguće, samo zašto bi to radio? Ima tu dosta nekog posla, pa ti vidi da li se isplati. To ti neće niko raditi osim neki entuzijasta, ima dosta prepravki.
Ne znam kakav je radio u pitanju, postavi slike, link ka nekom service manual u pa da pogledamo.
Svako dobro!
Ne znam kakav je radio u pitanju, postavi slike, link ka nekom service manual u pa da pogledamo.
Svako dobro!
banebg81- OHV 843ccm 34ks
- Broj poruka : 226
Datum upisa : 10.02.2013
Vidi ovo:
Ja sam nekoć davno takvo nešto napravio sam i funkcioniralo je ali ne baš naj. Inače, mislim da magnetska glava u katezofonu ima bijelu, crvenu i crnu žicu. Pa ako bi na to spojio izlaze sa aux kabela možda bi i funkcioniralo.
Ja sam nekoć davno takvo nešto napravio sam i funkcioniralo je ali ne baš naj. Inače, mislim da magnetska glava u katezofonu ima bijelu, crvenu i crnu žicu. Pa ako bi na to spojio izlaze sa aux kabela možda bi i funkcioniralo.
YugoM55- OHV 1295ccm 61ks
- Broj poruka : 746
Godina : 31
Datum upisa : 13.10.2012
Pa meni se taj kasetas nekako bolje cuje nego ovaj trenutni Panasonic CQ-C1325N
Tema -> https://zafc.forumsr.com/t3031-ako-moze-pomoc-mala-oko-cd-player-a
A i sa tim Panasonic-om nikako da izadjem na kraj da namestim memoriju i da radi kako treba.
Posto ja spojim memoriju i on izvuce akomulator za 2-3 dana ...sama memorija...
A dok sam imao kasetas imao sam samo 1 zvucnik kod vozaca ...i mnogo bolje se culo ..sada imam jos 2 na ploci nazad.
A i jos da pitam kuda se kablovi provlace do gepeka sa koje strane i kuda tacno...posto su moji provuceni preko tepiha ispod sedista..pa bih i to voleo da namestim ..
Pre nego sto sam kupio Panasonic kupio sam onaj MP3-Modulator ...ali uvek u voznji izgubi kontakt i pocne da susti ...onda 100 godina dok ga namestim tako da sam i to batalio .....
Kasnije cu postaviti slike od kasetasa i od auta ( naravno od auta u poseban deo gde treba ...malo da se smejemo )
Tema -> https://zafc.forumsr.com/t3031-ako-moze-pomoc-mala-oko-cd-player-a
A i sa tim Panasonic-om nikako da izadjem na kraj da namestim memoriju i da radi kako treba.
Posto ja spojim memoriju i on izvuce akomulator za 2-3 dana ...sama memorija...
A dok sam imao kasetas imao sam samo 1 zvucnik kod vozaca ...i mnogo bolje se culo ..sada imam jos 2 na ploci nazad.
A i jos da pitam kuda se kablovi provlace do gepeka sa koje strane i kuda tacno...posto su moji provuceni preko tepiha ispod sedista..pa bih i to voleo da namestim ..
Pre nego sto sam kupio Panasonic kupio sam onaj MP3-Modulator ...ali uvek u voznji izgubi kontakt i pocne da susti ...onda 100 godina dok ga namestim tako da sam i to batalio .....
Kasnije cu postaviti slike od kasetasa i od auta ( naravno od auta u poseban deo gde treba ...malo da se smejemo )
Kablovi za zvučnike idu uz glavni instalacijski vod, a on se nalazi uz lijevi (vozačev) prag. Dakle, skini lajsnu, zavrni tepih i vidjet ćeš ih.
YugoM55- OHV 1295ccm 61ks
- Broj poruka : 746
Godina : 31
Datum upisa : 13.10.2012
Adapter kaseta je najbolje resenje. Moze se kupiti za nekih 500dinara, muzika preko nje se cuje odlicno. Nema sumova uopste, kvalitet skoro pa kao na CD plejeru. Ja je imam nekoliko godina i prezadovoljan sam. Sto je najbitnije, nemoras da mrcvaris radio jer bolje vrsi posao od aux-a
Cuo sam za taj adapter ...drug je kupio i platio je valjda 800-900 dinara.
Sada mi je to malo puno za adapter.Ali mi opet ostaje problem sa kontaktima na kasetasu ...posto ima samo 5 zica iz konektora ...2 za + i - ...a 2 za zvucnik i jedna za antenu ...e sada dodje pitanje koji su preostali ulazi za zvucnike
Sada mi je to malo puno za adapter.Ali mi opet ostaje problem sa kontaktima na kasetasu ...posto ima samo 5 zica iz konektora ...2 za + i - ...a 2 za zvucnik i jedna za antenu ...e sada dodje pitanje koji su preostali ulazi za zvucnike
Mozda ti ovo moze koristiti ako znas engleski
http://ls1tech.com/forums/stereo-electronics/688297-how-you-can-add-aux-input-mp3-player-without-adapter.html
http://ls1tech.com/forums/stereo-electronics/688297-how-you-can-add-aux-input-mp3-player-without-adapter.html
venoman- OHV 903ccm 45ks
- Broj poruka : 367
Datum upisa : 16.11.2012
Evo stigao sam kuci pa opet da se aktiviram ...Izvadio sam moj cd player i stavio sam u auto kasetas sto je i bio ...Ford FA 1000 ...
Pa me sada interesuje na njegovom konektoru koji izlazi za zvucnike ako je neko imao takav evo slika....
Inace iz konektora imaju samo zice za 1 zvucnik, za + , za - ...i za antenu ...i jos jedna zuta (nemam pojma za sta ce ona ) ...Ostalo ima
izlaza na njemu kao sto se i vidi samo neznam koji su za zvucnike
Pa me sada interesuje na njegovom konektoru koji izlazi za zvucnike ako je neko imao takav evo slika....
Inace iz konektora imaju samo zice za 1 zvucnik, za + , za - ...i za antenu ...i jos jedna zuta (nemam pojma za sta ce ona ) ...Ostalo ima
izlaza na njemu kao sto se i vidi samo neznam koji su za zvucnike
Koliko sam ja upoznat da bi povezao aux moras otvoriti radio i u njemu naci izlaz za levi i desni zvucnik i tu premostiti na aux.
venoman- OHV 903ccm 45ks
- Broj poruka : 367
Datum upisa : 16.11.2012
Koliko se ja razumem za zvucnike su ova zelana zica i ova ispod nje. crvena i zuta idu zajedno na +, a crna ti je masa.
batamare- OHV 843ccm 34ks
- Broj poruka : 252
Godina : 38
Datum upisa : 18.06.2012
Ma dobro to sa AUX cu kasnije ...dzabe mi aux ..ako cu samo imati 1 zvucnik ...a kontam da ovaj kasetas moze da podrzi jos koji ...Ima dosta lepsi zvuk od mog cd playera
Pa ne mora da znaci da ces imati samo jedan zvucnik, ti ugradi dva zvucnika napred u vrata ili na dasku, pa oba spoj na taj izlaz. Mucni malo glavom , oko zvucnika mozes da experimentises tu nemas sta da pokvaris. A struju vezi kao sam ti napisao.
batamare- OHV 843ccm 34ks
- Broj poruka : 252
Godina : 38
Datum upisa : 18.06.2012
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|