dovod vazduha
5 posters
Strana 1 od 1
dovod vazduha
sta bi trebalo da se ocisti ili zamijeni da bi motor imao bolji dotok vazduha...ne mislim bolji nego da znam da vuce koliko mu i treba da nema nekih smetnji...jer zadnjih nekoliko jutarnjih paljenja se odmah ugasi kao da mu nedostaje vazduha...
dejanrakocevic- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 86
Datum upisa : 26.08.2011
Re: dovod vazduha
Kakav ti je filter za vazduh? Jel imas plin? Moras malo bolje da objasnis stuaciju prilikom gusenja da bi neko mogao da pomogne.
batamare- OHV 843ccm 34ks
- Broj poruka : 252
Godina : 38
Datum upisa : 18.06.2012
dejanrakocevic ::...jer zadnjih nekoliko jutarnjih paljenja se odmah ugasi kao da mu nedostaje vazduha...
Meni to vise lici na problem sa dotokom goriva...pre nego vazduha.
Godina : 50
Datum upisa : 16.06.2012
druze pre ce biti to da je do goriva....reci nam vozis li na plin ili benzin?
zile- OHV 1451ccm 73ks
- Broj poruka : 933
Godina : 29
Datum upisa : 03.08.2012
ovako...jutarnje paljenje mi je do prije nekoliko bilo ovako...povucem sauh skroz koliko moze pa ga vratim 1cm nazad i jugo pali kao metak,bez gasa digne obrtaje...ukoliko bih mu previse dao sauha,pocne da se gusi...e sad mi se to desava...
ja mu dam sauha isto kao i prije ali se gusi i ako mu ne dam malo gasa da dodje sebi...ugasi se...
e sad sa cime sve to moze da ima veze...kablovi novi,filteri goriva novi,pumpa goriva nova...svecice nove...filter vazduha novi...nisam ja to sve izmenjao zbog toga kvara nego ne dozvoljavam da nekom dijelu istekne rok pa da moram da ga menjam...
plin nemam jer nisam pristalica toga...
neko mi kaze da se mozda nisu dizne zaprljale ili nesto tako...
znam da neka auta imaju >nesto< za hladan start pa da nema i jugo tako nesto...
sta da radim...drugovi
ja mu dam sauha isto kao i prije ali se gusi i ako mu ne dam malo gasa da dodje sebi...ugasi se...
e sad sa cime sve to moze da ima veze...kablovi novi,filteri goriva novi,pumpa goriva nova...svecice nove...filter vazduha novi...nisam ja to sve izmenjao zbog toga kvara nego ne dozvoljavam da nekom dijelu istekne rok pa da moram da ga menjam...
plin nemam jer nisam pristalica toga...
neko mi kaze da se mozda nisu dizne zaprljale ili nesto tako...
znam da neka auta imaju >nesto< za hladan start pa da nema i jugo tako nesto...
sta da radim...drugovi
Mozda ti AC pumpa vrati gorivo i on upali na tren, ali se posle ugasi i opet ga moras paliti dok ne povuce/nagura gorivo..Proveri da li ti sauh zatvara skroz kad je rucica sauha izvucena i proveri isto to kad je sauh zatvoren, da li je leptir skroz otvoren..proveri isto i ler gas sauha /..Svakako nije na odmet da rasturis karb i ocistis...
pozzz
pozzz
BlackDog- OHV 903ccm 45ks
- Broj poruka : 324
Godina : 51
Datum upisa : 28.02.2012
imam nepovratni ventil na crijevo goriva jer mi je pumpa vracala gorivo...i kad izvucem rucicu sauha leptir se zatvori...a kako da provjerim ler gas sauha...
ako mislis na onu malu diznu sa strane to sam isti cistio i opet isto...
ako mislis na onu malu diznu sa strane to sam isti cistio i opet isto...
Ler gas sauha ti je granicnik na karbu koji regulise na koliko ce obrtaja raditi auto pod punim sauhom, mali sraf sa kontra maticom...Inace i meni se isto ponasa kao i tebi Y45..gusi se i davi i malo mu vratim sauh i onda krene..posle nemam problema...
A taj nepovratni ventil ti ne vredi nista, ako ti AC pumpa vrati gorivo prema rezervoaru...
A taj nepovratni ventil ti ne vredi nista, ako ti AC pumpa vrati gorivo prema rezervoaru...
BlackDog- OHV 903ccm 45ks
- Broj poruka : 324
Godina : 51
Datum upisa : 28.02.2012
meni je se auto gasio kad povucem sauh vise od pola i uradio sam servis karba i sve je ok...
zile- OHV 1451ccm 73ks
podigao sam gas na ler sauha i sad mi ujutru duze vergla...vjerovatno mu dolazi vise goriva nego sto treba...
ako rastavim karb...hoce li se poremetiti odnos smjese i goriva...jer ne bih posle da se bakcem oko stelovanja,,,sta ne bih trebao da diram da ne poremetim to...
pa druze to ti je najbolje da odes u nekis servis za karb i oni ti nasteluju posle ciscenja i smesu i sve....sad je sve pitanje mogucnosti...
zile- OHV 1451ccm 73ks
Similar topics
» Dovod goriva Yugo
» Kondenzat - kondenzacija u kucistu filtera vazduha
» Filter vazduha
» Filter vazduha
» Slab protok vazduha kroz otvore ventilacije
» Kondenzat - kondenzacija u kucistu filtera vazduha
» Filter vazduha