Kakve branike vise volite?
+14
ZAC
ilija94
bukusa
YugoM55
miljanxXx
dragan77
danilo101
marioperkov
DARK SHARK
Danilo
60eEFI ZAJEČAR
ladisz81
Miljan
Pedja
18 posters
Strana 1 od 2
Strana 1 od 2 • 1, 2
Kakve branike vise volite?
Zastava je na svoja vozila ugradjivala vise verzija branika, i plastika sa strane. Pokusacu da se setim sto vise njih, ako neke slucajno izostavim, dopunite me...
-na Keca uske metalne (niklovane), uske plasticne i duboke plasticne
-na Yuga "obicne" (uske plasticne, sa i bez "spojlera", ali to je poseban deo), duboke (GVX), Ciao i In (uz Ciao i In na Yugu su isli plasticni delovi izmedju stopova, posebne prednje maske i zadnji spojleri)
-na Floridu "obicne" i In
Koji su po vama najlepsi/najkvalitetniji izbor? Ima li da se kupe oni "manje standardni" (tu bih smatrao metalne za Keca i GVX i Ciao za Yuga), gde i po kojim cenama? Mene recimo zanima ona plastika od Ciao koja ide izmedju stopova, ali to sumnjam da cu naci... :cry:
A da, i koliko treba prepravki npr.na Yugu (ne mislim bukvalno prepravki, nego pravljenje nosaca i tome slicno) da bi se umesto obicnih stavili neki drugi branici (In, Ciao, GVX)?
-na Keca uske metalne (niklovane), uske plasticne i duboke plasticne
-na Yuga "obicne" (uske plasticne, sa i bez "spojlera", ali to je poseban deo), duboke (GVX), Ciao i In (uz Ciao i In na Yugu su isli plasticni delovi izmedju stopova, posebne prednje maske i zadnji spojleri)
-na Floridu "obicne" i In
Koji su po vama najlepsi/najkvalitetniji izbor? Ima li da se kupe oni "manje standardni" (tu bih smatrao metalne za Keca i GVX i Ciao za Yuga), gde i po kojim cenama? Mene recimo zanima ona plastika od Ciao koja ide izmedju stopova, ali to sumnjam da cu naci... :cry:
A da, i koliko treba prepravki npr.na Yugu (ne mislim bukvalno prepravki, nego pravljenje nosaca i tome slicno) da bi se umesto obicnih stavili neki drugi branici (In, Ciao, GVX)?
Re: Kakve branike vise volite?
Na kecu jako volim niklovane, ali one oble, posto postoji verzija sa cetvrtastim sa plastikama na krajevima. Ali naravno, kec onako u starom stilu sredjen. A za Yuga su mi najlepsi ovi uski, pa onda oni ciao a na cabriu GVX.
Uski po meni lepse stoje na Kecevima sa okruglim farovima, a ovi cetvrtasti ako sto Miljan ima mi lepse idu na cetvrtaste farove.
Au Miljane, ovom se branici sijaju lepse nego tebi, moras ih ispolirati. Salim se, naravno.
Au Miljane, ovom se branici sijaju lepse nego tebi, moras ih ispolirati. Salim se, naravno.
Imam ja glanc nov prednji u podrumu stavicu ga verovatno na prolece ili leto.
U pravi si za ovo, obrnuta kombinacija mnogo smesno izgleda, ovakvi sa okruglim farovima i nisu toliko losi, ali oni uski sa cetvrtastim mnogo smesno izgledaju, sa NT veznim limom, od GT/GTL-a nadalje, na Confortu odlicno stoje.
U pravi si za ovo, obrnuta kombinacija mnogo smesno izgleda, ovakvi sa okruglim farovima i nisu toliko losi, ali oni uski sa cetvrtastim mnogo smesno izgledaju, sa NT veznim limom, od GT/GTL-a nadalje, na Confortu odlicno stoje.
Miljan- SOHC 1581ccm 88ks
- Broj poruka : 9430
Datum upisa : 05.03.2008
Sad si me podsetio, ja imam na tavanu Ficine branike, mada nemam pojma u kakvom su stanju, moram da ih vidim, mozda bi neko sa NK bio zainteresovan da ih kupi.
Jesi gledao Mythbusters na Discoveryju, epizodu kad hromirane branike ciste svim i svacim, i ispostavi se da je Coca cola najefikasnija, cak bolja od kupovnog sredstav za poliranje. :shock: Ja cu da probam na onima, samo da ih izvucem sa tavana, sigurno ce biti sta da se polira, stoje samo 20-ak godina. Ako se dobro pokaze, probaj i ti.
Jesi gledao Mythbusters na Discoveryju, epizodu kad hromirane branike ciste svim i svacim, i ispostavi se da je Coca cola najefikasnija, cak bolja od kupovnog sredstav za poliranje. :shock: Ja cu da probam na onima, samo da ih izvucem sa tavana, sigurno ce biti sta da se polira, stoje samo 20-ak godina. Ako se dobro pokaze, probaj i ti.
Vidi to obavezno, oni bi sve dali za dobre branike, jer je nemoguca misija to naci.
Nisam gledao tu epizodu, ali sam cuo da se najbolje pokazala Coca Cola.
EDIT: E da, zaboravih da kazem da sam video dva Yuga u Nisu sa metalnim branicima od Keca, kao mojim, i ne izgledaju lose uopste (stariji Yugici '85-86. god.)
Nisam gledao tu epizodu, ali sam cuo da se najbolje pokazala Coca Cola.
EDIT: E da, zaboravih da kazem da sam video dva Yuga u Nisu sa metalnim branicima od Keca, kao mojim, i ne izgledaju lose uopste (stariji Yugici '85-86. god.)
Miljan- SOHC 1581ccm 88ks
- Broj poruka : 9430
Datum upisa : 05.03.2008
Pa ne znam koliko su dobri, ja mislim da je jedan ok, a drugi malo cuknut, ali moram da vidim, tona prasine je na njima.
Ako vidis negde te Yugice, slikaj ih, bas me zanima kako to izgleda na njima.
Ako vidis negde te Yugice, slikaj ih, bas me zanima kako to izgleda na njima.
Zavisi od ukusa kome šta dopada. Po mom ukusu, i šta ja imam na kolima - ja sam za uske branike
ladisz81- OHV 1451ccm 73ks
- Broj poruka : 822
Godina : 43
Datum upisa : 21.10.2008
Moze mala pomoc, ako je neko radio ili zna...
Kako izgledaju nosaci za GVX branike, znam da ima neki nosaci, mada ne znam kako to izgleda, moze li neko da mi opsue, ili jos bolje, da neku sliku?
Hvala unapred!
Kako izgledaju nosaci za GVX branike, znam da ima neki nosaci, mada ne znam kako to izgleda, moze li neko da mi opsue, ili jos bolje, da neku sliku?
Hvala unapred!
sto se mene tiče ja imam na jugu one duboke sa ćao jugića,i meni su oni sasvim ok,ako se lepo urade ofarbaju u boji auta,deluju moćno,stim sto neznam gde da nabavim isti takav zadnji branik jer me je taksista čuknuo u zadnji desni ispod štopa i naprsao je tj udubljenje ima,neznam da li se to gituje sa nečim da li se nanosi neka masa koja se lep,ili moram da nabavim drugi,ako neko zna unapred hvala-i [img][/img]
60eEFI ZAJEČAR- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 13
Godina : 39
Datum upisa : 24.02.2010
Po meni samo uski stari branik sa malim spojlerom crnim dole i to je to.
Mada imam trip da moze neki dobar old-skul da se napravi i sa GVX branicima i onim lajsnama sto dodju do pola vrata...
Mada imam trip da moze neki dobar old-skul da se napravi i sa GVX branicima i onim lajsnama sto dodju do pola vrata...
Danilo- OHV 843ccm 34ks
- Broj poruka : 201
Datum upisa : 29.01.2010
neznam deluje mi ka da radišmplastičnu hirurgiju na autu,pola je u plastici,dole za te branike
60eEFI ZAJEČAR- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 13
Godina : 39
Datum upisa : 24.02.2010
DARK SHARK- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 52
Datum upisa : 11.05.2009
Danilo ::
Najlepsi branici i lajsne za Yuga. Obicni su ok, ali opet su nekako previse... obicni.
Ako neko ima iskustva, koji zadnji branik bi dobro izgleda na zastavi 128, naprid paše od renaulta 5, uz malo dorade, samo ne znam bi li zadnji dobro izgleda???
marioperkov- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 2
Datum upisa : 05.04.2010
za mene su zakon stari niklovani branici sa bubrezima kao ovaj moj nov u rezervi.
danilo101- OHV 843ccm 34ks
- Broj poruka : 235
Godina : 28
Datum upisa : 04.02.2011
ja sam planirao da nešto tako stavim na osmicu,ali je problem naći ih
dragan77- OHV 843ccm 34ks
- Broj poruka : 275
Godina : 47
Datum upisa : 03.05.2011
miljanxXx- SOHC 1581ccm 88ks
- Broj poruka : 10127
Godina : 31
Datum upisa : 07.01.2012
Dublji su mi bolji. Samo velika brate ova rikverc svjetla. Ne znaš koja mu je prednja a koja zadnja strana.
YugoM55- OHV 1295ccm 61ks
- Broj poruka : 746
Datum upisa : 13.10.2012
mora tolika svetla da ima...
Predpostavljam da imas i plitke i duboke branike... a i volis da se igras sa sastavljanjem i rastavljanjem auta, pa ti savetujem da povremeno, kada ti dosadi, menjas branike.
Meni licno se vise svidja sa tim dubljim plasticnim branicima.
Meni licno se vise svidja sa tim dubljim plasticnim branicima.
Godina : 50
Datum upisa : 16.06.2012
imam i jedne i druge...
Pa onda onako kako sam ti rekao...a nije lose ni zbog pregledanja auta od korozije...kada svremena na vreme budes skidao branike, pravovremeno ces primetiti eventualnu koroziju prednjeg i zadnjeg veznog lima.
Godina : 50
Datum upisa : 16.06.2012
Duboki pod uslovom da nije ovako dignut
Ovo rikverc svetlo sa uskim ruzno,bar da imas dva da su simetricna ovako izgleda ko traktor
Ovo rikverc svetlo sa uskim ruzno,bar da imas dva da su simetricna ovako izgleda ko traktor
bukusa- OHV 1295ccm 61ks
- Broj poruka : 756
Datum upisa : 14.02.2012
Strana 1 od 2 • 1, 2
Similar topics
» Mini fudbal - onlajn igrica za vise igraca (moze i vise od dvoje)
» Pitanja...Ukoliko imate bilo kakve probleme sa forumom, kritike, pohvale ili predloge koji bi ga ucinili boljim, napisite ovde
» Zastava 128 ne ide vise od 80-90 km/h,gde je problem
» Pomagajte ljudi,dodje mi vise da nevozim :D
» Weber 7Y 2M-RA elektronski sauh(vise o njemu)
» Pitanja...Ukoliko imate bilo kakve probleme sa forumom, kritike, pohvale ili predloge koji bi ga ucinili boljim, napisite ovde
» Zastava 128 ne ide vise od 80-90 km/h,gde je problem
» Pomagajte ljudi,dodje mi vise da nevozim :D
» Weber 7Y 2M-RA elektronski sauh(vise o njemu)
Strana 1 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu