Sedista za jugo
+23
Sima21
dimmu
jollyjumper
milospvlvc
Merko
ristivoje
Mitke
MIXI_BG
Nikola I.
Milos
Štirba
Pakson
Shoxy
Kum Ruzvelt
nenad_jj
ilija94
bukusa
Miljan
toni79
miso
YUgisa
BlackDog
kaza
27 posters
Strana 4 od 4
Strana 4 od 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Sedista za jugo
Nabudzi u smislu navare sine? Nemam CO2 aparat niti nekog prijateljski nastrojenog ko bi mi izvario u okolini takvu neku akciju, pa gledam da izbegnem to.
GSI sedišta imaju trenutno samo jedna na oglasima, pretapacirana su, ali mi nesto ne ulivaju previse poverenje sa slika.
GSI sedišta imaju trenutno samo jedna na oglasima, pretapacirana su, ali mi nesto ne ulivaju previse poverenje sa slika.
IronStar- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 11
Datum upisa : 16.05.2013
Treba da racunas da vrlo lako mozes da imas problem na tehnickom zbog sedista, dosta njih progledaju kroz prste ali opet... A malo sedista moze da se montira bez prepravki, u najboljem slucaju moze da se prodje sa busenjem patosa za nove rupe u nedostatku aparata za varenje...
Konacno sam se nakanio da se bavim ovim medjutim mocni (krstasti!) srafovi su naravno zapekli, a sila je jedino proizvela da je glava proklizala 🤦♂️😄
Lako cu to razbusiti, ali mi trebaju dimenzije srafova koji drze sedista da mogu da odem da kupim nove, posto od ovih nista ostati nece.
Lako cu to razbusiti, ali mi trebaju dimenzije srafova koji drze sedista da mogu da odem da kupim nove, posto od ovih nista ostati nece.
IronStar- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 11
Datum upisa : 16.05.2013
Pozdrav, imam jedno pitanje. Kod mene su fabrički "katapult" sedišta koja se pritiskom nogom pomeraju napred i sklapaju, međutim problem da kada su uzdignuta imaju "lufta", tj. naslon nije 100% fiksan, kao što se vidi na snimku: https://vimeo.com/824549440
Inateresuje me da li se to može rešiti, pošto je problem na oba sedišta isti?!
Inateresuje me da li se to može rešiti, pošto je problem na oba sedišta isti?!
inn_cabrio- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 103
Datum upisa : 30.09.2019
Hvala! Pogledaću, ali mislim da se kod mene lome baš na toj osovini gde je plastika.
Vidim da takvih sedišta nema puno, našao sam ih na nekim američkim verzijama juga:

Vidim da takvih sedišta nema puno, našao sam ih na nekim američkim verzijama juga:

Jeste, mislim da je to najredja verzija, ja sam jedan jedini put to video uzivo, zato nisam ni siguran kako je reseno jer nisam u tom trenutku ni obracao kako funkcionisu. Vecina ima stari tip gde se podize zajedno sa sedalnim delom ili jedno od dva nova tipa gde se samo naslon obara, bez pomeranja sedalnog dela.
Imam ista i klate se ko muda u kosidbu i kad su nova, jednostavno su tako napravljena

Lampredi- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 22
Godina : 51
Datum upisa : 28.03.2020
Hvala, da bar znam da nema vajde da pokušavam 

Strana 4 od 4 • 1, 2, 3, 4

» Sedista
» Florida in sedista