Servo volan - da li se može postaviti u YUGO?
4 posters
Strana 1 od 1
Servo volan - da li se može postaviti u YUGO?
Na jednom domaćem sajtu za prodaju vozila primetio sam nešto meni zanimljivo, prodaje se Florida in sa servo volanom. Guglo sam, međutim nema tema na pomenuti servo volan pa me interesuje ako neko nešto zna da napiše. Pomislio sam da je možda i greškom ubačen u oglas al ko zna bolje da pitam
Evo slike pomenutog oglasa->
Evo slike pomenutog oglasa->
zyfin- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 17
Datum upisa : 26.05.2012
Re: Servo volan - da li se može postaviti u YUGO?
Bilo je vozila sa fabrickim servom i klimom A temu cu kasnije da prebacim ovde:
https://zafc.forumsr.com/f13-instalacije
Sry što sam temu postavio na pogrešno mesto!
Da li se može naknadno ugraditi taj Zastavin servo u modele koji su imali klasičan volan? Mislim devet godina sam vozio bez serva al ako može što da ne
Da li se može naknadno ugraditi taj Zastavin servo u modele koji su imali klasičan volan? Mislim devet godina sam vozio bez serva al ako može što da ne
zyfin- OHV 663ccm 21ks
Moguce je naknadno uraditi, ne znam sada ali postojala je pre jedna firma koja se bavila time ali cene koje sam ja vidjao su bile od 700 do 1000e... Predpostavljam da bi mozda moglo da se nadje jeftinije ili da se nadje polovan servo i potrebni delovi za ugranju, ali je opet to jako mala sansa... Moguce je ugraditi i sa nekih Fiatovih vozila ali opet ne pase sve onda...
Hvala na odgovoru
zyfin- OHV 663ccm 21ks
Ako si kupio novu Floridu, imas u tehnickom uputstvu pise o servu, ugradjivali su to fabricki uz doplatu.
Miljan- SOHC 1581ccm 88ks
- Broj poruka : 9430
Datum upisa : 05.03.2008
Koliko se sećam dobio sam samo onaj garantni list i ram za tablicu.
Nisam imao prilike do tog oglasa da čujem da se u Floridu ugrađuje fabrički servo, pa reko možda neko ima iskustva sa tim servom. Bilo bi zanimljivo imati servo u Zastavi teškog volana Vidim na netu da polovan servo za Punta sličnog godišta košta oko 30e.
Nisam imao prilike do tog oglasa da čujem da se u Floridu ugrađuje fabrički servo, pa reko možda neko ima iskustva sa tim servom. Bilo bi zanimljivo imati servo u Zastavi teškog volana Vidim na netu da polovan servo za Punta sličnog godišta košta oko 30e.
zyfin- OHV 663ccm 21ks
YUgisa ::Bilo je vozila sa fabrickim servom i klimom A temu cu kasnije da prebacim ovde:
A zasto ovde, kad nije tema o elektricnom servu?
Pa sta ja znam, nekako mi izgledalo najprakticnije tu
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|