Sta mislite o ovoj gumi
4 posters
Strana 1 od 1
Sta mislite o ovoj gumi
Na Inetenetprodaji guma je na akciji besplatne isporuke,sta mislite valja li cemu...ja msm da pase na Z101
ima li kakvo iskustvo?
ima li kakvo iskustvo?
bukusa- OHV 1295ccm 61ks
- Broj poruka : 756
Datum upisa : 14.02.2012
Re: Sta mislite o ovoj gumi
Jel si ti hteo da pitas nesto specijalno o nekoj gumi pa si zaboravio staviti link ili nesto slicno ili samo pitas za taj sajt?
Inace cu kasnije da prebacim ovu temu ovde:
https://zafc.forumsr.com/f10-styling-exterijera
A imas i nesto o gumama vec tamo... Imas i onaj sajt gde mozes da vidis ocene raznih proizvodjaca guma...
Inace cu kasnije da prebacim ovu temu ovde:
https://zafc.forumsr.com/f10-styling-exterijera
A imas i nesto o gumama vec tamo... Imas i onaj sajt gde mozes da vidis ocene raznih proizvodjaca guma...
Koliko para-toliko muzike. Mada za leto ne mozes previse da promasis koju god da uzmes, ali za kisu, a pogotovo sneg, mozes. Ako si ovu dimenziju namenio ovoj Zastavi sa avatara, onda bolje ostani veran 155/70. Ova 175/70 je mnogo, ali mnogo visoka.
kalasnjikov- OHV 903ccm 45ks
- Broj poruka : 520
Datum upisa : 30.10.2010
Kalasnjikov, razlika je samo u sirini a ne u visini, obe su /70 ??
BlackDog- OHV 903ccm 45ks
- Broj poruka : 324
Godina : 51
Datum upisa : 28.02.2012
70 nije 70mm nego 70% od sirine... Tako da kad je 155/70 guma, onda je 70% od 155 ustvari 108.5mm a od 175/70, 70% je 122.5mm. Tako da iako obe imaju 70 profil, ova 175 sirine bi imala 14mm veci bok, odnosno precnik tocka je veci za 28mm. Usustini, 175/70 R13 gume mogu da se montiraju ali auto izgleda kao dzip sa njima... Bolji izbor bi bile neke 175/65...
Tako je, Yugisa.
kalasnjikov- OHV 903ccm 45ks
- Broj poruka : 520
Datum upisa : 30.10.2010
E ni ovo nisam znao...hvala na opsirnom objasnjenju...
BlackDog- OHV 903ccm 45ks
- Broj poruka : 324
Godina : 51
Datum upisa : 28.02.2012
jesam ovoj zastavi,a kako se pokazala SIGURA na kisi,jer leti kad derne kisa nije svejdeno koju gumu imas....Black Dog kao sto kaze jugisa nije isto 155/70 i 175/70 to znam al cini mi se da sam imo na 128 pre 175/70 nisam je ja vozio nezz kako su se ponasale gume.
bukusa- OHV 1295ccm 61ks
http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?dsco=109&cart_id=2073700.109.4024&m_s=3&tyre_for=PKWSo&s_p=Summer_Tyres
Ovde je vrlo dobro ocenjena guma... Ukucaj dimenzije i stavi tigar i imas tamo test kakav je kad kliknes na gumu i mozes uporediti sa ostalim gumama u tom rangu...
Inace moje iskustvo sa gumama se do sada svaki put poklapalo sa tim ocenama koje daju na Tyretest.com linku sto imas tamo....
Ovde je vrlo dobro ocenjena guma... Ukucaj dimenzije i stavi tigar i imas tamo test kakav je kad kliknes na gumu i mozes uporediti sa ostalim gumama u tom rangu...
Inace moje iskustvo sa gumama se do sada svaki put poklapalo sa tim ocenama koje daju na Tyretest.com linku sto imas tamo....
» Tabla sa mikrokontrolerom-sta mislite?
» Uzeo sam neke gume sta mislite valjaju li?
» Klipovi ... ( u ovoj novoj temi mozete postavljati video clipove u punom URL formatu dakle da mogu da se puste i gledaju)
» Uzeo sam neke gume sta mislite valjaju li?
» Klipovi ... ( u ovoj novoj temi mozete postavljati video clipove u punom URL formatu dakle da mogu da se puste i gledaju)
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu