Zamena ulja i grejanje !
5 posters
Strana 1 od 1
Zamena ulja i grejanje !
Doslo je vreme da se menja ulje koristio sam neko modricino 15 40w zeleo bi da promenim u neko mnogo kvalitetnije ako ima ! Molio bih vas iskusnije vozace da mi pomognete i date preporuku Hvala od srca ! Drugo : Imam problem sa grejanjem? motor je lepo zagrejan i odlicnuradnu temeraturu ima ali mi unutra duva mlako ! Stavio sam karton ne pomaze isto duva ! Drugar mi vozi istog juga i unutra je bukvalno tursko kupatilo ! Koji je problem u pitanju hvala ? Inace u pitanju je jugo 55 1100 93 god ! TNG/Benzin
Neca_Delija- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 35
Godina : 35
Datum upisa : 16.12.2011
Re: Zamena ulja i grejanje !
Grejanje:
https://zafc.forumsr.com/t2077-grejanje-u-leru
Filter za ulje:
https://zafc.forumsr.com/t1714-filter-za-ulje
Ulje:
https://zafc.forumsr.com/t578-koje-ulje
Trazi malo pre nego sto otvoris novu temu, verovatno imas vazduh u radijatoru za kabinu, mozda si pri livanju vode/antifriza u sistem radio dok je bilo leto pa si ostavio radijator zatvoren... A za ulje imas temu...
https://zafc.forumsr.com/t2077-grejanje-u-leru
Filter za ulje:
https://zafc.forumsr.com/t1714-filter-za-ulje
Ulje:
https://zafc.forumsr.com/t578-koje-ulje
Trazi malo pre nego sto otvoris novu temu, verovatno imas vazduh u radijatoru za kabinu, mozda si pri livanju vode/antifriza u sistem radio dok je bilo leto pa si ostavio radijator zatvoren... A za ulje imas temu...
Poslednji put izmenio dragan brate dana Sub 04 Feb 2012, 20:59, izmenio ukupno 2 puta
dragan brate- OHV 843ccm 34ks
- Broj poruka : 244
Godina : 32
Datum upisa : 08.07.2011
Dragane, spusti malo ton pre svega... A drugo, nema razloga zasto da radi generalku ako je motor u dobrom stanju, samo je mogao da utice na njegovu trajnost ako modricino ulje nije bilo onako kako bi trebalo da bude jedno kvalitetno ulje...
Dragane ne znam zasto mi tako odgovaras ja sam novitet sto se tice vozaca i tek sam uzeo yuga tako da ne razumem se malo ! Nov sam na forumu tako da trazenje tema mi nije bilo u prvom planu ali ubuduce znam ! Hvala u svakom slucaju !dragan brate ::
Motor je presao 8000 od zadnjeg radjenja bar sam takvu informaciju dobio ! motor je u odlicnom stanju ne zalim se ide odlicno i na plin i na benzin na -15 pali na pola kljucha ! ja sam mu menjao filter vazduha odradio karburator zamenio kaiseve josh mi samo ostaje to ulje ! zato sam trazio da me posavetujete !YUgisa ::Dragane, spusti malo ton pre svega... A drugo, nema razloga zasto da radi generalku ako je motor u dobrom stanju, samo je mogao da utice na njegovu trajnost ako modricino ulje nije bilo onako kako bi trebalo da bude jedno kvalitetno ulje...
Neca_Delija ::Dragane ne znam zasto mi tako odgovaras ja sam novitet sto se tice vozaca i tek sam uzeo yuga tako da ne razumem se malo ! Nov sam na forumu tako da trazenje tema mi nije bilo u prvom planu ali ubuduce znam ! Hvala u svakom slucaju !dragan brate ::
Ma razumem, jbg, protumacio sam te pogresno, a i ti nisi jasnije predstavio o kakvom autu se radi, jer znas sta je fora kod nasih ljudi predju 100 hiljada sa optimom i onda se sete da sipaju ''malo kvalitetnije ulje''.
Nema potrebe ni da podizem ni da spustam ton, nego da se jasnije predstavi tema jer je on od 93 mogao da predje mnoogo km, mada sem ovoga nisam imao nista vise da kazem.
dragan brate- OHV 843ccm 34ks
- Broj poruka : 244
Godina : 32
Datum upisa : 08.07.2011
Hehe kao sto sam i naveo YUGISI Od sada kad postavljam teme malo cu vise da uvedemdragan brate ::Neca_Delija ::Dragane ne znam zasto mi tako odgovaras ja sam novitet sto se tice vozaca i tek sam uzeo yuga tako da ne razumem se malo ! Nov sam na forumu tako da trazenje tema mi nije bilo u prvom planu ali ubuduce znam ! Hvala u svakom slucaju !dragan brate ::
Ma razumem, jbg, protumacio sam te pogresno, a i ti nisi jasnije predstavio o kakvom autu se radi, jer znas sta je fora kod nasih ljudi predju 100 hiljada sa optimom i onda se sete da sipaju ''malo kvalitetnije ulje''.
Nema potrebe ni da podizem ni da spustam ton, nego da se jasnije predstavi tema jer je on od 93 mogao da predje mnoogo km, mada sem ovoga nisam imao nista vise da kazem.
Ok, neka te lepo druzi i pitaj slobodno sta te interesuje ali detaljnije opsisi svoj problem a i upoznaj se malo sa pravilima foruma prvo... Pre svega, pre nego sto otvoris novu temu prelistaj malo forum da vidis da li je slucajno pisano nesto o tome, drugo nemoj da citiras poruku iznad svoje i nemoj da pises vise opruga jednu za drugom u roku od par minuta, koristi opciju EDIT...
sipaj sve osim preradjevine kod nas nema kvalitetnog ulja nemoj se zamarati
zorke- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 15
Godina : 44
Datum upisa : 29.01.2012
Pa nije bas svejedno, postoji fals i fals od falsa
Brat mi je u UK trenutno i vraca se za par dana pa bi mogao da narucim neko ulje jel moze valvoline castrol ? samo mi recite koji tip ....zorke ::sipaj sve osim preradjevine kod nas nema kvalitetnog ulja nemoj se zamarati
Prelistaj temu sto sam ti stavio link pa ces videti ko sta koristi i preporucuje...
ja u svog stojadina sipam valvolin ulje namenjeno za automobile koji su presli preko 100.000km sipam ga vec par godina i zadovoljan sam. samo nek je masno i to klizi.
zorke- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 15
Godina : 44
Datum upisa : 29.01.2012
SELENIA VS GAS. To ja sipam u svoj auto i prezadovoljan sam
Mitke- SOHC 1581ccm 83ks
- Broj poruka : 8662
Godina : 34
Datum upisa : 25.03.2011
Similar topics
» Zamena slavine za grejanje
» Koje ulje?
» Zamena na ulja na 5,7 ili 10.000 km i potrosnja?
» Samostalna zamena ulja,dolivanje antifriza.
» grejanje
» Koje ulje?
» Zamena na ulja na 5,7 ili 10.000 km i potrosnja?
» Samostalna zamena ulja,dolivanje antifriza.
» grejanje
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu