Vizir, nalepnice, obelezije kluba
+5
miljanxXx
Sima21
Yugo 55
dragan77
YUgisa
9 posters
Strana 1 od 3
Strana 1 od 3 • 1, 2, 3
Vizir, nalepnice, obelezije kluba
Evo tu mozemo malo pricati o predlozima za obelezija kluba ako bi ga pokrenuli Cisto za pocetak da se dogovorimo oko toga kakva cemo obelezija imati da bi odgovaralo svima
Evo da se ja izjasnim oko toga je da mislim da za obelezija kluba nebi bilo lose da budu:
1. Vizir, naravno za one koji ga zele i mogu montirati na auto
2. Natpisi sa manjih dimenzija za ljude koji ne zele da im bude updaljivo na autu
3. Mozda neka nalepnica u fazonu SRB obelezija
4. Neka veca nalepnica ako neko hoce da prelepi haubu ili sa strane kola i da bude pokretna reklama Usustini nesto kao vizir samo bez podloge
Inace cu dati ja neki predlog kasnije, istina rukom skiciran posto se slabo razumem u te programe, naravno ja pozivam ostale zainteresovane da se ukljuce i kazu svoje ideje i da iznesu misljenje o ostalim idejama
Evo da se ja izjasnim oko toga je da mislim da za obelezija kluba nebi bilo lose da budu:
2. Natpisi sa manjih dimenzija za ljude koji ne zele da im bude updaljivo na autu
4. Neka veca nalepnica ako neko hoce da prelepi haubu ili sa strane kola i da bude pokretna reklama Usustini nesto kao vizir samo bez podloge
Inace cu dati ja neki predlog kasnije, istina rukom skiciran posto se slabo razumem u te programe, naravno ja pozivam ostale zainteresovane da se ukljuce i kazu svoje ideje i da iznesu misljenje o ostalim idejama
ja sam prvi za ovo,za soferku,da odgovara na sve zastave,prvi kupujem
dragan77- OHV 843ccm 34ks
- Broj poruka : 275
Godina : 47
Datum upisa : 03.05.2011
Re: Vizir, nalepnice, obelezije kluba
drugari mozemo sve odraditi nije problem dizajn je odlican!
eo pitacu calca da uradim prvo sebi da vidite kako bi izgledalo to moze?
EDIT: Koristi opciju EDIT, nemoj pisati poruku za porukom u roku od par minuta. YUgisa
eo pitacu calca da uradim prvo sebi da vidite kako bi izgledalo to moze?
EDIT: Koristi opciju EDIT, nemoj pisati poruku za porukom u roku od par minuta. YUgisa
Yugo 55- SOHC 1290ccm EFI 67ks
- Broj poruka : 2951
Godina : 32
Datum upisa : 02.01.2012
Pa dobro, ne mora biti prvi predlog odmah i konacan Cekajte da vidimo sta ostali misle o ovom predlogu i dali imaju sami neki predlog
ja sada nesto pokusavam,kada doteram,pokazem
Ok, vazi, bilo bi dobro da se daju predlozi i onda lepo stavimo na glasanje i izaberemo lepo i posle onda svi imamo lepo isto U planu je da svaki clan po uplati clanarine dobije na kucnu adresu nalepnice po svojoj zelji Naravno i oni koji nisu clanovi kluba a zele obelezije foruma, mogu da dobiju nalepnice o svom trosku
to je prava ideja
evo od mene predlog... malo sam se igrao (5 min) i samo sam nabacao par stvari, nista nije perfektno ni konacno odradjeno ali svidja mi se recimo natpis "get fast, or get last!". To bih zadrzao na citavoj slici. Naravno, treba negde smestiti i veb adresu,ali otom potom. Svidja mi se logo recimo Opel team-a, mozete pogledati ali glupo je da tako nesto kopiramo
Sima21- SOHC 1290ccm 73ks
- Broj poruka : 3028
Godina : 40
Datum upisa : 28.08.2009
Simo, mislim da ti je malo prepun logo, tj ima previse podataka a najmanje o samoj informaciji koji je to klub, plus je problem oko pravljenja samog logoa i kako ce on izgledati... To je ok ovako kad gledas na kompu ali mislim kad bi napravio na autu to ne bi bilo bas vidljivo sem ukoliko se ne priblizis skroz autu...
Slazem se da je pretrpan... ali sam napomenuo da mi se jedino svidja natpis "get fast, or get last", a ostalo sam samo nabacao i naravno ocekivao sam neke komentare, sta izbaciti, sta staviti.
Dalje, ovo si ti napisao > Evo da se ja izjasnim oko toga je da mislim da za obelezija kluba nebi bilo lose da budu:
4. Neka veca nalepnica ako neko hoce da prelepi haubu ili sa strane kola i da bude pokretna reklama Usustini nesto kao vizir samo bez podloge <
Procitaj opet tacku broj 2. Jeste da pise natpisi, ali i na ovom znaku ima i natpisa . Ja ipak volim kad je nalepnica manja, nekako mi lepse. Bilo bi lepo da jos neko da neku svoju zamisao za logo kluba.
Dalje, ovo si ti napisao > Evo da se ja izjasnim oko toga je da mislim da za obelezija kluba nebi bilo lose da budu:
4. Neka veca nalepnica ako neko hoce da prelepi haubu ili sa strane kola i da bude pokretna reklama Usustini nesto kao vizir samo bez podloge <
Procitaj opet tacku broj 2. Jeste da pise natpisi, ali i na ovom znaku ima i natpisa . Ja ipak volim kad je nalepnica manja, nekako mi lepse. Bilo bi lepo da jos neko da neku svoju zamisao za logo kluba.
Sima21- SOHC 1290ccm 73ks
- Broj poruka : 3028
Godina : 40
Datum upisa : 28.08.2009
Pa ja bih ovo tvoje pre uvrstio u onaj deo pod brojem tri A 2 sam ja mislio nesto u fazonu nalepnice ko za vizir, samo da je malih dimenzija
Nesto ovako kao sto ja imam trenutno na zadnjem staklu
Sto se tice nekog mota tj natpisa tog oblika, ja bih se ipak zadrzao oko necega sto nam je zajednicko a mi svakako nismo svi neki trkaci ili nesto slicno da imamo takav moto... Barem je ovo moje misljenje, ako se ostali sloze onda ok. U svakom slucaju ako se tebi to svidja, ti uvek mozes sam sebi napraviti uvek jednu nalepnicu pa zalepiti na zadnje staklo
Nesto ovako kao sto ja imam trenutno na zadnjem staklu
Sto se tice nekog mota tj natpisa tog oblika, ja bih se ipak zadrzao oko necega sto nam je zajednicko a mi svakako nismo svi neki trkaci ili nesto slicno da imamo takav moto... Barem je ovo moje misljenje, ako se ostali sloze onda ok. U svakom slucaju ako se tebi to svidja, ti uvek mozes sam sebi napraviti uvek jednu nalepnicu pa zalepiti na zadnje staklo
slobo mogu ja ujaka pitati da neki logo smisli za klub? on je dizajner
Pa ja nemam nista protiv (to nema veze sa mnom), ali treba se dogovoriti oko toga Tj da vidimo njegov predlog pa da glasamo...
zato ti kazem kad budes u kuli da odemo do firme da vidimo s njime
pa da das predlog neki pobogu i da vidis da je to ozbiljna firma a ne zahebanti
Pa sta cu ja da dajem predlog
Kako vam se svidja boja grupe?
Kako vam se svidja boja grupe?
onda to prepusti majstoru ce ti se svidi videces
Treba da se svidi svim clanovima kluba, ne samo meni To sad usvojimo i posle nema menjanja
ne sumnjam u kvalitet ajte ljudi dajte neki predlog
ovo za soferku vam je extra...
samo treba posle pogoditi boje,da ne budu neke bzvz...
samo treba posle pogoditi boje,da ne budu neke bzvz...
miljanxXx- SOHC 1581ccm 88ks
- Broj poruka : 10127
Godina : 31
Datum upisa : 07.01.2012
Pa ja mislim da bi roze bila onako najbolja Videcemo sta cemo, rekao je Yugo 55 da ce da sredi sa dizajnerom pa cemo videti i njegov predlog
Mada sam ja sad sve vise da ne komplikujemo nego da napravimo samo neki jednostavan natpis sa imenom i linkom foruma i to da svaki clank kluba dobije u 5 komada, jedan veci od recimo 30cm, dva oko 20cm duzine i dva mala od recimo jedno 10cm i onda svako lepi kako mu odgovara, da li ce na vizir ili na bocna stakla, haubu, zadnje staklo, vrata...
Mada sam ja sad sve vise da ne komplikujemo nego da napravimo samo neki jednostavan natpis sa imenom i linkom foruma i to da svaki clank kluba dobije u 5 komada, jedan veci od recimo 30cm, dva oko 20cm duzine i dva mala od recimo jedno 10cm i onda svako lepi kako mu odgovara, da li ce na vizir ili na bocna stakla, haubu, zadnje staklo, vrata...
Da li neko zna koji su fontovi korisceni od strane Zastave za oznake na kolima? Mozda bi mogli da taj font koristimo za oznaku kluba.
Louisss- OHV 843ccm 34ks
- Broj poruka : 281
Godina : 58
Datum upisa : 29.01.2012
Strana 1 od 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Nalepnice za cajger
» Zvanicne nalepnice Zastava Foruma
» Fabricke nalepnice sa Zastavinih automobila
» Zvanicne nalepnice Zastava Foruma
» Fabricke nalepnice sa Zastavinih automobila
Strana 1 od 3