Lambo vrata
+5
Petar
CyberianIce
danijeldokic
YUgisa
lemi93
9 posters
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Re: Lambo vrata
Ja sam pre bio zaludjen sa NFS!
Avram '90- SOHC 1372ccm 72ks
- Broj poruka : 4182
Godina : 34
Datum upisa : 29.08.2010
Lepo lepo...sve u svemu svako ima svoj ukus..Licno meni se svidja tuning i styling extremni...E sad nije mi jasno sto se vama vise svidja da vozite fabricko stanje...Evo jos nesto da dodam ja nisam zaludjen stajlingom vec i tuningom..Kad sredjujes auto sredi ga u fulu..Naprimer yugisin yugo....
lemi93- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 59
Datum upisa : 06.02.2011
Šta je kod njega extremno? Sem manjka branika!
A šta ti uopšte podrazumevaš pod extremno?
A šta ti uopšte podrazumevaš pod extremno?
Nekima je bilo koji branik koji nije fabricki, extreman... A sto se tice mog Yuga, vecina sad tu odobrava njegov izgled jer su navikli na njega, verujem da sam ja sad dosao i registrovao se i predstavio mog Yuga da bi odredjen broj ljudi reklo da je bljak Isto ko sto bi negde drugde se ponasali prema meni da sam stavio 1.6, obicne branike... U svakom slucaju kod nas se ljudi uvek dele oko razlika koje vladaju medu njima umesto da se udruzuju oko stvari koje ih spajaju... No da se drzim teme i da ne idem u politiku, lemi kao sto sam napisao u mojoj poduzoj prici, nekim ljudima je lepse kad je jednostavan auto sa nekim diskretnim detaljima sa eventualno nekim upecatljivim detaljem kao sto su tockovi, mislim da su najbolji primer za to Mijanovi autici koji su ko fabricki na prvi pogled, ali za prave poznavaoce tj ljubitelje, ti auti su muzejska vrednost Naravno ima onih kojima je auto jednostavno prevezno sredstvo od tacke A do tacke B i koji odrzavaju auto bez neke zelje da ista unaprede...
Yugisa skidam kapu za post...Sve u svemu ljudi srecni praznici...
lemi93- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 59
Datum upisa : 06.02.2011
evo da podignem temu,ja imam juga 45 sa lambo vratima,kupio sam ga takvog,ali sam morao prepravljati posto nije dobro bilo napravljeno,zanimljiva jesu vrata i atraktivna ali ugraditi sistem je prava patnja,tako da nebi nikome preporucio da se upusta u ovo,jako je za*ebano za ugraditi a i ustelovati da nigde ne zulja....komplikacija na nivou...
jozha88- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 9
Godina : 36
Datum upisa : 20.11.2012
Ubaci neku sliku!
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/839/17d2a24ef450800x600.jpg/
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/4/c8220abfe6b7800x600.jpg/
verovatno ste videli auto u oglasima,nemam drugih slika auto je trenutno rastavljen,i bice na prodaju
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/4/c8220abfe6b7800x600.jpg/
verovatno ste videli auto u oglasima,nemam drugih slika auto je trenutno rastavljen,i bice na prodaju
jozha88- OHV 663ccm 21ks
ja bih te zamolio da obratis paznju na pravila foruma oko postavljanja slika:
https://zafc.forumsr.com/t1790-novi-pravilnik-zastava-forum-a-procitati-obavezno
https://zafc.forumsr.com/t1790-novi-pravilnik-zastava-forum-a-procitati-obavezno
izvini ja sam samo spomenuo da ce biti,nisam rekao da je sad na prodaju
jozha88- OHV 663ccm 21ks
Mislio je na slike
Treba da uzmeš hotlink za forume,da izađe slikica i naravno ne velike rezolucije!
A ti si postavio direct link!
Treba da uzmeš hotlink za forume,da izađe slikica i naravno ne velike rezolucije!
A ti si postavio direct link!
a bas ja znam kako se to stavlja,to izgleda da samo na ovom forumu mora tako da se postavlja.....
jozha88- OHV 663ccm 21ks
Zato postoje pravila gde je skrenuta paznja kako se postavlja a i postavljen je link do detaljnog objasnjenja kako se postavlja tako da nije nista specijalno tesko a i mnogi forumi imaju pravila oko postavljanja slika, neki ogranicavaju i sajt preko kojeg moze da se postavi...
Pitanje je samo jednostavnosti i preglednosti za ostale clanove foruma, totalno je nepregledno kada clanovi postave ovako slike a da nekazem kada postave 10 slika za redom...
Pitanje je samo jednostavnosti i preglednosti za ostale clanove foruma, totalno je nepregledno kada clanovi postave ovako slike a da nekazem kada postave 10 slika za redom...
razumem i nije mi tesko
jozha88- OHV 663ccm 21ks
Strana 2 od 2 • 1, 2
Strana 2 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu