Km sat za keca - da li može ovaj
+2
Mitke
ivan_valika_plana
6 posters
Strana 1 od 1
Km sat za keca - da li može ovaj
Zna li ko od kog auta je ovaj sat znam da nije iz specijala jer od specijala sam video kako izgleda i km mu je do 180 ali ovde je do 200 i satic izgleda havarija ...
Ako neko zna od kog auta je ovo neka mi kaze mora da ga iscackam i da ga kupim...Gledao sam nesto fiat 128 ali nije pa onda jedna serija fiat 127 ni to nije i nikako nemogu da pronadjem tacno od kog auta je ovo...Molio bih za konsultaciju...
Izvinjavam se adminu ako nisam ubacio temu tamo gde treba ali posto je ovo podforum popravke i tako to evo moze i ovde da bude...
Ako neko zna od kog auta je ovo neka mi kaze mora da ga iscackam i da ga kupim...Gledao sam nesto fiat 128 ali nije pa onda jedna serija fiat 127 ni to nije i nikako nemogu da pronadjem tacno od kog auta je ovo...Molio bih za konsultaciju...
Izvinjavam se adminu ako nisam ubacio temu tamo gde treba ali posto je ovo podforum popravke i tako to evo moze i ovde da bude...
ivan_valika_plana- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 115
Godina : 38
Datum upisa : 27.01.2011
Re: Km sat za keca - da li može ovaj
Ovo bi trebalo da je iz Lade.
Mitke- SOHC 1581ccm 83ks
- Broj poruka : 8662
Godina : 34
Datum upisa : 25.03.2011
Ovo izgleda kao da je prepravljano. JEr da je fabricki ovako, brojevi bi se lepo videli, ne bi bili ovako iseceni. Verovatno je prepravljano da odgovara za zastavu.
medo_kv- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 140
Datum upisa : 24.04.2011
raspitaivao sam se danas i rekao mi je jedan lik da je sat od fiajata 128 sport ta serija moguce da su se i u Alfe uvbacivali ovi satovi...Ima da ga nadjem samo tako
Nije nista prepravljano tako kazu jer sam i ja pomislio daje ovaj sat prepravljan..kasnije su se takvi slicni satovi ubacivali u keca specijal smao malo premenjeni.....tako su mi ljudi rekli...e sad fora je da se nadje ovo
Nije nista prepravljano tako kazu jer sam i ja pomislio daje ovaj sat prepravljan..kasnije su se takvi slicni satovi ubacivali u keca specijal smao malo premenjeni.....tako su mi ljudi rekli...e sad fora je da se nadje ovo
Tema prebačena u odgovarajući podforum.
Drage kolege forumaši, molim vas da obratite pažnju na naslov podforuma, pa da u skladu sa tim postavljate Vaše teme na odgovarajuća mesta.
Drage kolege forumaši, molim vas da obratite pažnju na naslov podforuma, pa da u skladu sa tim postavljate Vaše teme na odgovarajuća mesta.
Ako je ovo fabricki, gde dodju meraci temperature i nivoa goriva u rezervoaru??
medo_kv- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 140
Datum upisa : 24.04.2011
medo_kv ::Ako je ovo fabricki, gde dodju meraci temperature i nivoa goriva u rezervoaru??
posebni satovi idu van u srednjoj konzoli kao kod alfa romea
evo slika
evo vam link pa pogledajte kako je lik sredio keca ja sam odusevljen....
http://www.bihautosport.com/forum/archive/index.php/thread-1452-3.html
Kilometraza i obrtaljka ti je od Lade 111 a ostali satici od Ladu specijalku (ulje,gorivo, temp i volt)
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|