Ubacivanje slika u poruku
+11
Milos
Miljan
misko-GL
danilo101
flash_back
ABARTHVS
zeleni macak
yugodriver
YUgisa
joex
Pedja
15 posters
Strana 2 od 3
Strana 2 od 3 • 1, 2, 3
Re: Ubacivanje slika u poruku
Pa idi ponovo na http://imageshack.us/ pa probaj da se prijavis
Sto se tice toolbar Imageshack to je za starije verzije verovatno imas noviju verziju mozille firefoxa i zato nece da funkcionise a ako si se registrovao samo idi na login i ukucaj email adresu i sifru i uloguj se .Evo ja sam sad probao i radi .
zeleni macak- SOHC 1116ccm EFI 63ks
- Broj poruka : 1994
Datum upisa : 08.03.2008
Sada sam ubacio sliku bez problema,juce nije bilo moguce.
misko-GL- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 142
Godina : 69
Datum upisa : 08.07.2011
Šta je sa slikama,znali ko?
misko-GL- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 142
Godina : 69
Datum upisa : 08.07.2011
Problem je sa postimage, imageshack i jos nekim sajtovima, na svim free forumima od skoro, ne znam u cemu je fora, probaj sa www.dodaj.rs meni radi to za sad ok.
Miljan- SOHC 1581ccm 88ks
- Broj poruka : 9430
Datum upisa : 05.03.2008
A sta je problem? Mislim, imageshack sad trazi registraciju a ostale ne znam da li se nesto menjalo, nisam ih skoro koristio...
Kad ubacis sliku na forum, i kliknes na nju, ne otvara normalnu sliku kao pre, nego otvori kao dodatni prozor foruma sa slikom iste velicine kao thumbnail.
Evo vidis
A sa www.dodaj.rs radi ok
Evo vidis
A sa www.dodaj.rs radi ok
Miljan- SOHC 1581ccm 88ks
- Broj poruka : 9430
Datum upisa : 05.03.2008
Aha, pa to jeste problem... Mislim da to mozda ima veze sa ovim hakerima koji su poceli da prave sranja zbog novog zakona u americi oko piraterije...
- Broj poruka : 1994
Datum upisa : 08.03.2008
Ima objasnjenje ali evo malo detaljnije objasnjenje za one koji zele da postave sliku na forum preko imageshack sajta.
Postavljanje slika na forum:
1. Odete na sajt:
http://imageshack.us/
2: Kada to ucinite, pojavice se ovaj prozor:
3. Kliknete na Browse i otvorice vam se novi prozor:
4. Pronadjete sliku na vasem racunaru i kliknete na nju i onda na opet i tada ce se zatvoriti gore pomenuti prozor.
5. Sledece je postavljanje ogranicenja velicine slike. Kliknete na strelicu i pojavice se padajuci meni gde ce vam biti ispisane velicine slike kao sto su 100x75, 150x112... Postavite na kliknete na 640x480:
6. Kliknete na UPLOAD NOW i sacekate par seknudi.
7. Kad se otvori novi prozor, izgledace ovako:
8. Obelezite link pod nazivom Forum Code.
9. Kopirate ga u svoj prozor u kojem pisete poruku na forumu. Nema potrebe da ga postavljate preko opcije za slike na forumu.
10. Posaljete poruku i to je to, uspesno ste postavili sliku postujuci pravila foruma.
1. Odete na sajt:
http://imageshack.us/
2: Kada to ucinite, pojavice se ovaj prozor:
3. Kliknete na Browse i otvorice vam se novi prozor:
4. Pronadjete sliku na vasem racunaru i kliknete na nju i onda na opet i tada ce se zatvoriti gore pomenuti prozor.
5. Sledece je postavljanje ogranicenja velicine slike. Kliknete na strelicu i pojavice se padajuci meni gde ce vam biti ispisane velicine slike kao sto su 100x75, 150x112... Postavite na kliknete na 640x480:
6. Kliknete na UPLOAD NOW i sacekate par seknudi.
8. Obelezite link pod nazivom Forum Code.
9. Kopirate ga u svoj prozor u kojem pisete poruku na forumu. Nema potrebe da ga postavljate preko opcije za slike na forumu.
10. Posaljete poruku i to je to, uspesno ste postavili sliku postujuci pravila foruma.
1. Odete na sajt:
http://postimage.org/
2. Kada otvorite ovaj sajt, pojavice vam se prozor kao na slici ispod, obelezite da su slike za sve uzraste prvo:
3. Nakon toga mozete odmah u padajucem meniju da obelezite postavljanje slika u ogranicenoj velicini od 640x480 piksela koliko je dozvoljeno pravilima foruma:
4. Kliknete na Pronadji i otvorice vam se novi prozor:
5. Pronadjete sliku na vasem racunaru i kliknete na nju i onda na open i tada ce se zatvoriti gore pomenuti prozor.
6. Kliknete na Posalji i sacekate par seknudi.
8. Obelezite link pod nazivom Hotlink за форуме (1).
1. Odete na sajt:
http://postimage.org/
2. Kada otvorite ovaj sajt, pojavice vam se prozor kao na slici ispod, obelezite da su slike za sve uzraste prvo:
3. Nakon toga mozete odmah u padajucem meniju da obelezite postavljanje slika u ogranicenoj velicini od 640x480 piksela koliko je dozvoljeno pravilima foruma:
4. Kliknete na Pronadji i otvorice vam se novi prozor:
5. Pronadjete sliku na vasem racunaru i kliknete na nju i onda na open i tada ce se zatvoriti gore pomenuti prozor.
6. Kliknete na Posalji i sacekate par seknudi.
8. Obelezite link pod nazivom Hotlink за форуме (1).
Jel ima neko problema sa postimage? Ne mogu nikako da postavim sliku na forum preko njih.
Evo sad probao, radi sve bez problema. Probaj da obrises cookies u pretrazivacu.
Milos- SOHC 1372ccm 72ks
- Broj poruka : 4104
Godina : 28
Datum upisa : 05.05.2012
Kod mene i dalje nece, obrisao sam sve
Ma meni slike radi, ali preko kojeg god pretrazivaca sam probao da postavim slike preko postimage nije hteo, stalno izbacuje invalid link ili tako nesto kad zavrsi ocitavanje slike. Brisao sam kolacice, viruse i ostalo, restartovao komp ali nista, ali sad sam probao, trenutno radi
Bag neki sa njihove strane verovatno, bitno da radi sada
Milos- SOHC 1372ccm 72ks
Pa izgleda Desavalo mi se pre to, ali bilo je dovoljno samo iskljuciti sajt i ponovo uci i onda radi.
Da li je moguce iz mobilnog ubaciti sliku u poruku i ako jeste, kako se to radi?! Vise koristim mob.nego komp.ali kako?
djuki- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 73
Godina : 66
Datum upisa : 07.11.2011
Aplouduješ sliku na sajt "Postimage", odeš dole, i kopiraš link za forume, i na kraju ga nalepiš ovde, u poruci.
Milos55- OHV 1295ccm 61ks
- Broj poruka : 626
Godina : 25
Datum upisa : 19.04.2014
YUgisa ::Tu u prozoru gde pise youtube, tri ikonice levo od toga Imas ikonicu slike i flopi diska.
A cekaj, sajt ima mogucnost cuvanja nasih slika, tako da nikad ne propadnu? Pa sto ne viceess :-D
d.stole- OHV 1295ccm 61ks
- Broj poruka : 612
Datum upisa : 23.09.2013
Pa nisam siguran koliko su trajne, nisam previse tu opciju koristio a nekoliko puta je menjana serverski na sto mi nemamo uticaja pa nisam siguran kako se ponasa sa tim dopunama i izmenama koje se dese tipa svakih godinu dve
Aha, mislim postoji mogucnost da se nakon auziriranja sajta pobrisu slike? To bi bilo lose.
d.stole- OHV 1295ccm 61ks
- Broj poruka : 612
Datum upisa : 23.09.2013
Da, ali cesto i "crkavaju" sajtovi na koje kacimo slike, tako i nije neka ogromna razlika?
VPetar- SOHC 1581ccm i.e 75ks
- Broj poruka : 7304
Godina : 30
Datum upisa : 07.10.2013
Strana 2 od 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Sredjivanje slika
» Ubacivanje motora 1.4 iz tipa u yuga
» ubacivanje memjaca iz zastave poly u yugo 55
» ubacivanje 1.6 16v fiat bravo/a motora u yuga
» Ubacivanje motora 1.1 mesto motra 903 , tj motor od 55 u 45
» Ubacivanje motora 1.4 iz tipa u yuga