Yugo Florida 1.4 god 1990 shema elektroinstalacije
5 posters
Strana 1 od 1
Yugo Florida 1.4 god 1990 shema elektroinstalacije
potrebna mi je shema od elektroinstalacije za jugo floridu 1.4 god 1990 zbog problema sa kontrolnim lampicama na istrumenta tabli ( kilometar sat ). Naime problem se sastoji da neke kontrone lampice stalno svetle ( odnosno pokazuju da je odredjenuredjaj aktiviran ) a zapravo on je iskjucen.pa bi stoga uputno bilo pogledati kompletnu instalaciju na vozilu.
yu7sbg- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 2
Datum upisa : 01.10.2010
Re: Yugo Florida 1.4 god 1990 shema elektroinstalacije
Ja mislim da ako to niko nije dirao budžio kablove da to negde dobija masu gde ne treba!
Avram '90- SOHC 1372ccm 72ks
- Broj poruka : 4182
Godina : 34
Datum upisa : 29.08.2010
Imam ja tu shemu ali problem koji se kod tebe javlja je uzrokovan kvarom na CHECK sistemu, a on uopste nije nigde dokumentovan tako da ti to nije ni od kakve pomoci. Inace tu shemu sam nasao na onom CD-u (zastava ISO fajl sto ga Miljan negde postavio)...
CyberianIce ::Imam ja tu shemu ali problem koji se kod tebe javlja je uzrokovan kvarom na CHECK sistemu, a on uopste nije nigde dokumentovan tako da ti to nije ni od kakve pomoci. Inace tu shemu sam nasao na onom CD-u (zastava ISO fajl sto ga Miljan negde postavio)...
Нови сам на форуму и занима ме зна ли неко где је то Миљан поставио застава ИСО фајл?
Djordje- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 14
Datum upisa : 14.09.2011
https://zafc.forumsr.com/f15-literatura-i-linkovi
Imas tu vise fajlova sa semama pa probaj potraziti
Inace bih te zamolio da pises na formumu u skladu sa pravilima foruma a to je latinicom da bi mogli forum pratiti i ljudi iz inostranstva
Imas tu vise fajlova sa semama pa probaj potraziti
Inace bih te zamolio da pises na formumu u skladu sa pravilima foruma a to je latinicom da bi mogli forum pratiti i ljudi iz inostranstva
Hvala.
Uredu, prebacio sam se na latinicu.
Uredu, prebacio sam se na latinicu.
Djordje- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 14
Datum upisa : 14.09.2011
Similar topics
» elektro shema florida 1.4
» maglenke yugo florida
» Ojacanje nosaca (solje) amortizera Yugo/Florida
» Oslanjanje na zadnjoj osovini, Florida vs Yugo/Z101, ugradnja opruga pozadi na Yuga
» Odredjivanje limita spustanja prednjice i zadnjice uz zadrzavanje adekvatnog funkcionisanja trapa Yugo/Florida/Z101
» maglenke yugo florida
» Ojacanje nosaca (solje) amortizera Yugo/Florida
» Oslanjanje na zadnjoj osovini, Florida vs Yugo/Z101, ugradnja opruga pozadi na Yuga
» Odredjivanje limita spustanja prednjice i zadnjice uz zadrzavanje adekvatnog funkcionisanja trapa Yugo/Florida/Z101
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu