ne prima gas-problem
5 posters
Strana 1 od 1
ne prima gas-problem
imam sljedeci problem u pitanju je yugo 55, unazad par dana desava mi se ujutro kada upalim auto i krenem nece da primi gas sve do se ne zagrije i onda normalno radi provjerio sam kablove, svjecice, i razvodnik ne kontam do cega mi moglo biti jer kad je zagrijan radi normalno ako je neko imao slicnog iskustva dobro bi dosla pomoc pozdrav
sveps- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 7
Datum upisa : 04.01.2010
Re: ne prima gas-problem
Zavisi kakav karburator imaš gore. Ja sam imao isti problem, ali meni je bio gore dvogrli karb sa elektronskim saugom, i dok mi se nije zagrejao, dotle nije imao šanse da normalno prima gas...
ladisz81- OHV 1451ccm 73ks
- Broj poruka : 822
Godina : 43
Datum upisa : 21.10.2008
kod mene je jednogrli i nema elektronski saug ne kontam zbog cega stopa kako si ti rjesio svoj problem
sveps- OHV 663ccm 21ks
Nikako, morao sam da lagano idem dok se nije zagrejao, a posle sam i prodao kola...
ladisz81- OHV 1451ccm 73ks
- Broj poruka : 822
Godina : 43
Datum upisa : 21.10.2008
ti kad palis onda koristis sauh?
yugodriver- SOHC 1116ccm 61ks
- Broj poruka : 1508
Godina : 44
Datum upisa : 27.10.2008
ma iskopcan sauh normalno pali sve je to ok samo nece da vuce trokira dok je hladan i prije je tako al par minuta sad 15 do 20 min i onda sve ok poslije toga
sveps- OHV 663ccm 21ks
i to ne mogu da shvatim kad se ugrije normalno radi vuce sve odlicno funkcionise sat vremena nek se ohladi opet kad ga upalim moram ga grijat po 5 min
sveps- OHV 663ccm 21ks
e mozda fali sauh,kad si cistio katburator?koliko je star?
csito ga prije dva mjeseca radio normalno sad odjednom problem ne znam koliko je star karburator auto je kupljen prije godinu dana
sveps- OHV 663ccm 21ks
ma neznam onda probaj da zamenis razvodnu kapu i ruku,i pogledaj bobine,mada imam osecaj da je karb u pitanju,neznam zasto neljavlja miljan mozda on znao
meni se nesto slicno desavalo pa sam promenio platinsko i ono malo sranje sto je spolja na razvodnoj ruci(nemogu da se setim kako se zove) i posle je bilo ok!Pozajmi od nekog to pa probaj da nekupujes bezveze!
djolee cervello- OHV 1295ccm 61ks
- Broj poruka : 677
Datum upisa : 22.05.2009
djolee obicno kod yuga ima elektricno paljenje i tamo nema platina
sveps koji godiste yugo?
sveps koji godiste yugo?
Djole, nije to na razvodnoj ruci, nego na razvodniku spolja.
Moj Yugo pali leti bez sauha i moze odmah da se vozi, a zimi je malo drugacija prica, treba ga drzati recimo 1min da se zagreje i onda ide ok, i sve mislim da je do karba, jer bukvalno sam sve drugo izmenjao (svecice, bobinu, kablove, cistio kapu i ruku), i jedino sto lakse pali, ali to zagrevanje mu i dalje treba.
Moj Yugo pali leti bez sauha i moze odmah da se vozi, a zimi je malo drugacija prica, treba ga drzati recimo 1min da se zagreje i onda ide ok, i sve mislim da je do karba, jer bukvalno sam sve drugo izmenjao (svecice, bobinu, kablove, cistio kapu i ruku), i jedino sto lakse pali, ali to zagrevanje mu i dalje treba.
yugo je 91 ima platine moguce je da je motor zamjenjen nisam siguran, a to na razvodniku sa strane nesto kao mala bombina moguce je da je i do toga za sta to u opste sluzi
sveps- OHV 663ccm 21ks
za paljenje ti sluzi a zna vrlo cesto da probija sruju na tome!Ako imas od nekoga pozajmi pa probaj!
djolee cervello- OHV 1295ccm 61ks
- Broj poruka : 677
Datum upisa : 22.05.2009
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu