Pitalice i rebusi :D
+31
YugoM55
ZAC
junior45
1mario1
misko-GL
Mitke
danijeldokic
Avram '90
CyberianIce
USKE
Vlado
M@RKO
joca_kg
Drejk
Aki91
civera
Wampir024
R@jkan TCA
flash_back
mujo_g1
60eEFI ZAJEČAR
Petar
SaLe
Milan
Yugo cabrio
djzecky
yugodriver
Miljan
DRAZEN92
Pedja
YUgisa
35 posters
Strana 7 od 40
Strana 7 od 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: Pitalice i rebusi :D
Blizu si
Jeste mali i jeste kao neki Kinez (Hong Kong), ali koji i zašto mlati rukama i nogama?
Ajmo ljudi, mašta radi!
Jeste mali i jeste kao neki Kinez (Hong Kong), ali koji i zašto mlati rukama i nogama?
Ajmo ljudi, mašta radi!
ajde i ja jednu, upravo sam dobio ideju od posta drugara preko buzz-a i twitera
---
Na Gazeli guzva. Svi stoje. Prilazi mi tip, kuca na prozor. Otvaram, pitam sta je bilo? Ma teroristi oteli Dinkica, Cedu, Tadica, Kostunicu i Nikolica i traze 10.000.000 eura ili ce da ih poliju benzinom i zapale, pa skupljamo.
Sta mislite, koliko ljudi daju?
---
hahah
---
Na Gazeli guzva. Svi stoje. Prilazi mi tip, kuca na prozor. Otvaram, pitam sta je bilo? Ma teroristi oteli Dinkica, Cedu, Tadica, Kostunicu i Nikolica i traze 10.000.000 eura ili ce da ih poliju benzinom i zapale, pa skupljamo.
Sta mislite, koliko ljudi daju?
---
hahah
flash_back- OHV 843ccm 34ks
- Broj poruka : 162
Godina : 38
Datum upisa : 27.12.2008
5-6 litara benzina... Ali nemozes samo tako da postavljas pitalice, tek kad pogodis prethodnu, onda mozes
Ajde da ja raspetljam ovu moju pitalicu i da ne postavljam vise pitanja. Koliko vidim, ljudi nestrpljivo zele da postavljaju svoja pitanja.
Dajem sledeci trag: nekadasnji zitelj Hong-Konga, pa potom pokojni Americki drzavljanjin, zasluzan za stvaranje filmova, u kojima je okosnica njegova borilacka vestina. To je dakle, ko.
Ono sta je vec malo jednostavnije. Ajde, ako nece niko odgovoriti, onda, pisem odgovor, pa ko bude sledeci hteo, neka postavlja. Ovo je ionako bez veze pitanje.
Dajem sledeci trag: nekadasnji zitelj Hong-Konga, pa potom pokojni Americki drzavljanjin, zasluzan za stvaranje filmova, u kojima je okosnica njegova borilacka vestina. To je dakle, ko.
Ono sta je vec malo jednostavnije. Ajde, ako nece niko odgovoriti, onda, pisem odgovor, pa ko bude sledeci hteo, neka postavlja. Ovo je ionako bez veze pitanje.
Pa mase rukama i nogama E ne znam sta moze da radi, ne pada mi na pamet
Pa posto je Brus Li u pitanju i posto je u kutiji za cipele i posto mlati rukama i nogama, jedino pametno sto se moze zakljuciti je:
Spava, nosi zutu pidzamu i sanja ruzne snove.
Ajde sad ti YUgisa. Ja vise necu postavljati ovakve pitalice.
Spava, nosi zutu pidzamu i sanja ruzne snove.
Ajde sad ti YUgisa. Ja vise necu postavljati ovakve pitalice.
eh bre Petre, pa sad dobro da nisi postavio pitalicu: A sta ja mislim ovog trenutka? Ajd postavicu, samo da se setim
Evo jedna:
Imam velika usta, glasan sam, ali nikoga ne ogovaram, iako imam posla sa svakakvim prljavštinama. Tko sam ja??!!
Imam velika usta, glasan sam, ali nikoga ne ogovaram, iako imam posla sa svakakvim prljavštinama. Tko sam ja??!!
Pošto znam odgovor, neka neko drugi pogađa, da ne bude tema:
Pitalice i rebusi = mod i admin = Petar i YUgisa
Pitalice i rebusi = mod i admin = Petar i YUgisa
Pa nisam bas siguran kako ovo moze, sem ako nije kruzna trka pa da obilazis za ceo krug
Pa ne mozes da preteknes nikako poslednju osobu u trci Znaci ili si ti poslednji pa pretices predposlednjeg ili ako ti nisi poslednji onda si vec svakako ispred njega
Plava je kuća u dnu ulice, zelena na vrhu, a bela?
pa izmedju ove dve, u sredini
flash_back- OHV 843ccm 34ks
- Broj poruka : 162
Godina : 38
Datum upisa : 27.12.2008
Strana 7 od 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Strana 7 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu