tecni metal
+2
ladisz81
Bohoc
6 posters
Strana 1 od 1
tecni metal
ima neko iskustva sa ovim treba da zakrpim neku rupicu od nekih 5 mm pa mi je preporucio jedan fren da je zakrpim sa tim kaze da radi poso kako treba i nije komplikovano.
jer neko radio nesto sa tim ?
jer neko radio nesto sa tim ?
Bohoc- SOHC 1116ccm EFI 63ks
- Broj poruka : 1877
Datum upisa : 30.10.2008
Re: tecni metal
Radio sam sa njime, stvarno dobro odradi svoj posao, ako se redovno koristi. Treba da površina bude čista na koju se nanese(suv i čist) pa se nanese tečni metal koji se meša sa jednim aditivom koji kao suši taj tečni metal. Posle toga treba bar 6 sati da se ostavi da se redovno osuši, pa kao novo!
ladisz81- OHV 1451ccm 73ks
- Broj poruka : 822
Godina : 43
Datum upisa : 21.10.2008
Bohoc ako ti treba tecni metal,i nisi jos kupio mogu da ti pozajmim posto imam,i nisam potrosio sve,inace lako koristiti nista koplikovano,bas kao ladis kaze
yugodriver- SOHC 1116ccm 61ks
- Broj poruka : 1508
Godina : 44
Datum upisa : 27.10.2008
ajd dogovoricemo se posto mi treba malo tj jednu rupicu da zakrpim a neverujem da ce mi trebati celo ono pakovanje (300 din je celo) ajd ponesi kad se budemo okupljali pa da resim tu rupicu fala unapred
kazu da je ok stvar i da radi super a bas mi tako nesto i treba i da nije komplikovano
kazu da je ok stvar i da radi super a bas mi tako nesto i treba i da nije komplikovano
Bohoc- SOHC 1116ccm EFI 63ks
- Broj poruka : 1877
Datum upisa : 30.10.2008
vazi ponecu nije nikakav problem
yugodriver- SOHC 1116ccm 61ks
- Broj poruka : 1508
Godina : 44
Datum upisa : 27.10.2008
jel znate gde ima taj tecni metal (za 300 din. ? ) da se uzme i da li to moze da mi pomogne da sredim ona dva kontakta za grejanje na zadnjem staklu posto su se odvalili?!
Sima21- SOHC 1290ccm 73ks
- Broj poruka : 3028
Godina : 40
Datum upisa : 28.08.2009
Trebalo bi da ga ima u vecini farbara, a cenu vec ne bih znao da ti kazem. A sto se grejaca zadnjeg stakla tice, mislim da ti tecni metal tu ne moze pomoci. Za to valjda ide neki djavo, mislim da se zove "tecno srebro", samo generalno moje mislenje je da njemu popravke nema. Kad rikne menjas staklo i to je to .
Evo ti teme o grejacu zadnjeg stakla pa baci pogled, mozda nadjes nesto sto ti moze pomoci
https://zafc.forumsr.com/t1220-grejae-zadnjeg-stakla-pomoa?highlight=grejac+zadnjeg+stakla
Evo ti teme o grejacu zadnjeg stakla pa baci pogled, mozda nadjes nesto sto ti moze pomoci
https://zafc.forumsr.com/t1220-grejae-zadnjeg-stakla-pomoa?highlight=grejac+zadnjeg+stakla
Mitke- SOHC 1581ccm 83ks
- Broj poruka : 8662
Godina : 34
Datum upisa : 25.03.2011
Zahvaljujem na brzom odgovoru... Ipak mi se vise isplati da kupim polovno staklo sa ispravnim kontaktima i naravno grejacima, nego da kupujem tecno srebro...Koliko sam video cena tecnog srebra je priblizno ista koliko i cena polovnog "ispravnog" stakla.
Sima21- SOHC 1290ccm 73ks
- Broj poruka : 3028
Godina : 40
Datum upisa : 28.08.2009
U krajnjem slucaju mozes da se igras prevare osiguranja tj da osiguras stakla pa posle nekog vremena da "slucajno" razbijes zadnje pa ti onda isplate zamenu...
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu