Curenje ulja iz manzetne do menjaca
4 posters
Strana 1 od 1
Curenje ulja iz manzetne do menjaca
Dobar dan svima, u septembru sam zamijenio s obije strane zglobove, manzetne zglobova i one do mjenjaca na mojoj 45ici. Tj sve je novo. Parkirao sam auto u garazi do zime jer nisam u drzavi. Brat mi je poslao prije neki dan sliku kako je procurelo vecinu ulja iz mjenjaca sa vozaceve strane na podu. Predpostavljam da je manzetna do mjenjaca losa i ako je nova, lose je uradila njen posao, ali bih samo da vidim ovdje da li samo da skinem sve opet i da je zamjenim ili moze biti do necega drugog. Na slici se vidi kako jos malkice kapi.
Hvala na predloge
Hvala na predloge
Natan- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 33
Godina : 18
Datum upisa : 03.06.2023
Re: Curenje ulja iz manzetne do menjaca
Nazalost to je stari tip i uvek je takva situacija da masti po malo, pogotovo je problem ako je ostecena poluosovina, a sad koliko ce lose da masti zavisi i od proizvodjaca. Po tom tvom iskustvu zvuci kao top spider manzetna jer one znaju tako da se raspadnu u roku od par meseci i da procure.
Inace cemo da sklopimo temu sa:
https://zafc.forumsr.com/t3474-manzetne-poluosovine-gde-kupiti-i-koji-model-i-marku
Inace cemo da sklopimo temu sa:
https://zafc.forumsr.com/t3474-manzetne-poluosovine-gde-kupiti-i-koji-model-i-marku
- Broj poruka : 33
Godina : 18
Datum upisa : 03.06.2023
Bilo nekad da se kupi akronova koja ke druhaccije izgledala i mnogo je bolje dihtovala
junior45- DOHC 1995ccm i.e 139ks
- Broj poruka : 35132
Godina : 33
Datum upisa : 10.01.2012
Nažalost sa današnjim dijelovima po mom iskustvu nema pomoći da barem malo ne curi. Nedavno sam uspio nabaviti novu kratku poluosovinu i novu Akron manžetnu, nije puštalo možda mjesec dana i sad opet pušta po malo. Na drugoj strani poluosovina u dobrom stanju i nova Akron manžetna, pušta dosta. Radi se o ST, debljina 25 mm. Na znam kako je sa NT poluosovinama, dali i one puštaju kao i ovo sranje?
Vlado 128- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 115
Datum upisa : 14.03.2021
Nt ne pusta ako je lezaj dobar,dosta je suvlje
Fabricki na nt ide caura na 25mm i onda lezaj,mora da postoji neka fiatova mazetna koja pase na 25mm
Fabricki na nt ide caura na 25mm i onda lezaj,mora da postoji neka fiatova mazetna koja pase na 25mm
junior45- DOHC 1995ccm i.e 139ks
- Broj poruka : 35132
Godina : 33
Datum upisa : 10.01.2012
Mislim da ima u temi sto sam stavio link
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu