Chat forumasa
+13
Aleko2141
Pavle Filipović
Sima21
nikola031
ristivoje
Sultan
YUgisa
nadal
dimmu
MilosL
Dare4x4
Jovovic
VPetar
17 posters
Strana 7 od 11
Strana 7 od 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Re: Chat forumasa
radi taj prekidac, on je za zadnji brisac
nadal- OHV 903ccm 45ks
- Broj poruka : 487
Datum upisa : 28.12.2020
Kod mene je bilo kada stisnes dole da ukljucis brisac, a kada ga gurnes gore da radi prskalica.
dimmu- SOHC 1301ccm EFI 68ks
- Broj poruka : 3943
Datum upisa : 29.04.2015
Drug nas i kolega, ja mislim da je najbolje da poslusas sta ti Yugi sugerishe kako bi pronasao kvar.
Ako taj prekidac radi na "prvom stepenu" koji sluzi da se aktivira zadnji brisac, ne mora da znaci da je ispravan...mozda npr ne radi kada ga pritisnes do kraja da bi aktivirao i prskalicu tj motoric pumpu ispod posude za vetrobransku tecnost.
On ima dva polozaja, prvi je za aktiviranje briska, a drugi stepen kadi kao taster, kad ga pritisnes on aktivira motoric i ondak prskalica prska, jelte...
Sad, mislim da instalaciju imas, jedino moze da se desi da je neka od tih zica u prekidu od pregibanja, sto se moze pogledati.
Moguce je i da je ssm motoric .alo zaribao, ali se moze skinuti, ocistiti, i podmazati, pa vratiti na svoje mesto.
Ja bih pislusao Yugijevu sugestiju pa promenio prvo taj polomljeni prekidac, cisto da bar tu anuliras moguci kvar...
Pa bih na tvom mestu pregledao snop zica, proverio i ocistio sve kontakte od motorica i sam motoric pogledao, ocistio i podmazao
Ako taj prekidac radi na "prvom stepenu" koji sluzi da se aktivira zadnji brisac, ne mora da znaci da je ispravan...mozda npr ne radi kada ga pritisnes do kraja da bi aktivirao i prskalicu tj motoric pumpu ispod posude za vetrobransku tecnost.
On ima dva polozaja, prvi je za aktiviranje briska, a drugi stepen kadi kao taster, kad ga pritisnes on aktivira motoric i ondak prskalica prska, jelte...
Sad, mislim da instalaciju imas, jedino moze da se desi da je neka od tih zica u prekidu od pregibanja, sto se moze pogledati.
Moguce je i da je ssm motoric .alo zaribao, ali se moze skinuti, ocistiti, i podmazati, pa vratiti na svoje mesto.
Ja bih pislusao Yugijevu sugestiju pa promenio prvo taj polomljeni prekidac, cisto da bar tu anuliras moguci kvar...
Pa bih na tvom mestu pregledao snop zica, proverio i ocistio sve kontakte od motorica i sam motoric pogledao, ocistio i podmazao
- Broj poruka : 7090
Godina : 45
Datum upisa : 17.03.2018
jeste, kada su ukljuceni brisaci pa jos jedan pritisak nadole pali motorcic, samo crevo fali da se provuce negde
ko je ovaj trgovac? svi polovnjaci koje prodaje su u odlicnom stanju spram cene u odnosu na obicne oglase
https://www.facebook.com/groups/346039082509022/user/100005351105342/
ko je ovaj trgovac? svi polovnjaci koje prodaje su u odlicnom stanju spram cene u odnosu na obicne oglase
https://www.facebook.com/groups/346039082509022/user/100005351105342/
nadal- OHV 903ccm 45ks
Pogledaj pozadi imas li posudu i pumpicu,ako imas instalaciju za ostalo je lako. Nekome je smetalo crevo ili pumpica,uglavnom izveo sam crevce a onu spoljnu prskalicu sam kupio i namontirao.
ristivoje- SOHC 1290ccm 60ks
- Broj poruka : 2385
Godina : 43
Datum upisa : 30.08.2014
vanvremenski dizajn realno
nadal- OHV 903ccm 45ks
Nasha voljena kockica!
Sanduchina more, neopevana...
E sad, s obzirom da je Yugo u osnovi konstrukcija polovine 70-ih, mislim da je sasvim u duhu tih godina, i savremen, za te godine, i za tu klasu vozila.
Kada se pogleda sta se tada kotrljalo, izasao bi Golf kockica, Renault 4 i/ili 5, Citroen Visa, Peugeot 104, Fiat 127, Autobianchi A112, Audi 50/VW Polo mk.1, Ford Fiesta, i uslovno receno Fiat Uno, Opel Corsa.
I kad ih poredjas, jbg, nas Yugo cak sta vise lepse izgleda od nekih gore navedenih automobila...tako da bih mogao da se slozim sa Mister Nadalom, pogotovo jer su i neki gore navedeni, ako ne i vecina, isto dobili bedz vanvremenskog kotrljala..
Sanduchina more, neopevana...
E sad, s obzirom da je Yugo u osnovi konstrukcija polovine 70-ih, mislim da je sasvim u duhu tih godina, i savremen, za te godine, i za tu klasu vozila.
Kada se pogleda sta se tada kotrljalo, izasao bi Golf kockica, Renault 4 i/ili 5, Citroen Visa, Peugeot 104, Fiat 127, Autobianchi A112, Audi 50/VW Polo mk.1, Ford Fiesta, i uslovno receno Fiat Uno, Opel Corsa.
I kad ih poredjas, jbg, nas Yugo cak sta vise lepse izgleda od nekih gore navedenih automobila...tako da bih mogao da se slozim sa Mister Nadalom, pogotovo jer su i neki gore navedeni, ako ne i vecina, isto dobili bedz vanvremenskog kotrljala..
- Broj poruka : 7090
Godina : 45
Datum upisa : 17.03.2018
Ako neko nije ispratio, od sutra pa do kraja zaliha u Lidlu Nonfood artikli (alat, odeca, obuca i sve sto nije prehrambeni proizvod) na paletama/stolovima u izdvojenoj lokaciji u prodavnici ce biti 50% jeftiniji.
Znaci nije svaki alat u prodavnici 50% jeftiniji vec samo odredjene stvari na izdvojenom delu prodavnice.
Svaka prodavnica ima drugaciju ponudu, a posto znam da dosta ljudi odavde koristi alate iz te prodavnice verujem da ce se naci po nesto za svakog za pristojnu cenu.
Nisu samo alati u pitanju vec i obuca, odeca i svi ostali proizvodi koji su bili na prethodnim akcijama ali se nisu rasprodali.
Znaci nije svaki alat u prodavnici 50% jeftiniji vec samo odredjene stvari na izdvojenom delu prodavnice.
Svaka prodavnica ima drugaciju ponudu, a posto znam da dosta ljudi odavde koristi alate iz te prodavnice verujem da ce se naci po nesto za svakog za pristojnu cenu.
Nisu samo alati u pitanju vec i obuca, odeca i svi ostali proizvodi koji su bili na prethodnim akcijama ali se nisu rasprodali.
zasto nece da povuce tecnost pumpa za brisace? nalio sam novu tecnost za svaki slucaj da ne prsne posuda od zaostale vode ali pumpa zvrji na prazno, ne moze vazduh da izbaci
nadal- OHV 903ccm 45ks
Moguce i da je zaribala pa da je treba ocistiti ili da se istrosila pa nema dovoljno pritiska da izgura, a mozda su i prskalice zapusene.
Ona ne vuce,ona samo gurq,verovatno zapuseno crevo
junior45- DOHC 1995ccm i.e 139ks
- Broj poruka : 35138
Godina : 33
Datum upisa : 10.01.2012
Da ali moja se istrosila i slabo gura, prevelik joj zazor
zapusene su dizne i tesko se skidaju, gde to da nadjem polovno i kako da zamenim?
nadal- OHV 903ccm 45ks
Duvaj ih samo mogu da se ociste
sad vidim da na oglasima uopste vise nema dobrih jugica, ni za 1500 evra... nema ih vise, sve izakano
nadal- OHV 903ccm 45ks
Kako vidis po slikama da su svi izakani?
Nema, ima samo auta kao dobra osnova za sredjivanje ili dobra osnova da se vozi 3 godine sa minimalnim odrzavanjem
Pozdrav drustvo. Nije me bilo dugo.
U medjuvremenu se svasta izdesavalo, jedna od novina je to da vise nemam Juga.
Otisao je kod jednog mog drugara, kolekcionara, tak oda ce biti mazen i pazen.
U medjuvremenu se svasta izdesavalo, jedna od novina je to da vise nemam Juga.
Otisao je kod jednog mog drugara, kolekcionara, tak oda ce biti mazen i pazen.
Godina : 50
Datum upisa : 16.06.2012
Cao cao
Jel radis i dalje reparacije karburatora, da znamo i dalje da te preporucujemo?
Msm da ne radi,posto moji stoje godinu ipo 🤣
dimmu ::Cao cao
Radim, naravno
Cedo, ne zezaj, davno sam ti rekao da je gotov tvoj dvogrli. Nikako da svratis po njega. Stoji i padam u iskusenje da ga prodam ciganima.. Dodji po njega, uradjen pre godinu dana...
Godina : 50
Datum upisa : 16.06.2012
A ona 3 dmtr 😁
To je vec dao ciganima
Sima21- SOHC 1290ccm 73ks
- Broj poruka : 3028