Trke do 1150cc
5 posters
Zastava Forum :: Mehanika :: Tuning
Strana 1 od 1
Trke do 1150cc
Pozdrav,
Imam yuga 55 sa 1.1 motorom. Auto je fabricki. Koje modifilacije su potrrbne da bih ucestvovao u kruznoj trci Usce? Zelim auto koji moze da ucestvuje ne da pobedi. Kako napravuti roll bar, koja seidista i volan i tako dalje.
Hvala
Imam yuga 55 sa 1.1 motorom. Auto je fabricki. Koje modifilacije su potrrbne da bih ucestvovao u kruznoj trci Usce? Zelim auto koji moze da ucestvuje ne da pobedi. Kako napravuti roll bar, koja seidista i volan i tako dalje.
Hvala
Yugogang- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 16
Datum upisa : 09.05.2023
Re: Trke do 1150cc
Najbolje da izaberes klub i uclanis se (sto je svakako mislim obavezno da bi ucestvovao), a oni da ti daju vazeci pravilnik gde ti pisu sve te informacije
VPetar- SOHC 1581ccm i.e 75ks
- Broj poruka : 7302
Godina : 30
Datum upisa : 07.10.2013
Jel bi mi mogao okvirno reci koliko bi auto iznosio
Yugogang- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 16
Datum upisa : 09.05.2023
Ista ti je prica kao za reli s obzirom da ih voze u oba takmicenja mnogi.
Kao što rekoh, najbolje će ti reći ljudi koji se baš time i bave
VPetar- SOHC 1581ccm i.e 75ks
- Broj poruka : 7302
Godina : 30
Datum upisa : 07.10.2013
Treba ti takmičarski auto,komplet oprema za vozača,homologirana,klub za koji bi se takmičio,.Ako si mlađi od 28 godina u prvoj sezoni morao bi da voziš mali N ,pa tek posle hibrida.Kavez možeš sam da praviš od bešavnih cevi...ima negde tehnički pravilnig za juga N i sport(hibrid)
gici- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 67
Datum upisa : 10.03.2016
Pozdrav drugari vijam glavu volana za yuga da nabavim ali nema ih tesko se nalaze pa me sad zanima od kog auta moze da se stavi na yuga ?
Lazarevic- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 17
Datum upisa : 28.01.2023
https://zafc.forumsr.com/t3141-montaa-sportskog-volana
Bice prebaceno pitanje tu jer ova tema nema veze sa glavom volana.
Zaprepastio sam se sad kad sam pogledao u oglasima na KP da niko nema, pre se moglo naci po 50 oglasa Jedino otpad, tesko da ces lakse naci za Fiat 128. Ne znam da li neki noviji Fiat koristi takav nut, mada se i redje menjaju volani na novim autima, a ne secam se da li neki drugi brend deli nut sa Zastavom. Ima univerzalnih ti sa dimenzijama nuta, ali nisam nikad trazio za Yuga.
Bice prebaceno pitanje tu jer ova tema nema veze sa glavom volana.
Zaprepastio sam se sad kad sam pogledao u oglasima na KP da niko nema, pre se moglo naci po 50 oglasa Jedino otpad, tesko da ces lakse naci za Fiat 128. Ne znam da li neki noviji Fiat koristi takav nut, mada se i redje menjaju volani na novim autima, a ne secam se da li neki drugi brend deli nut sa Zastavom. Ima univerzalnih ti sa dimenzijama nuta, ali nisam nikad trazio za Yuga.
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu