Price iz radionice
+2
Aleko2141
junior45
6 posters
Strana 1 od 4
Strana 1 od 4 • 1, 2, 3, 4
Price iz radionice
Pokrenuo sam jedan mali serijal epizoda sa raznim pricama iz radionice Plan za sada je da svake nedelje izbacim jednu epizodu bez puno editovanja o nekim temama ukratko. Za sada mozete pogledati 3 objavljene epizode:
Pratimo 😁
junior45- DOHC 1995ccm i.e 139ks
- Broj poruka : 35121
Godina : 33
Datum upisa : 10.01.2012
Re: Price iz radionice
Izmislio veliki servis karoserije
Sloboooo, vidis seee 😂
Aleko2141- SOHC 1290ccm EFI 67ks
- Broj poruka : 2881
Godina : 37
Datum upisa : 01.05.2016
De je kaciga 😁
Videcete kroz sledecih par videa novi intro. Okrenuta kamera ka njemu, ruka na kameri, sklanja ruku i vice 'GDEEEEEEE STE JUBITJUBERIIIIIIIIIII, BOJSI OVDEEEEEEEE'
Dobar je video, ne bi bilo lose da ubuduce bude jos neki slicne duzine.
Imaces materijala za snimanje kada budes sastavljao Zelenog i ugradjivao neke delove da ispravis fabricke greske, mozda neki video o EFI-ju i slicno..
Dobar je video, ne bi bilo lose da ubuduce bude jos neki slicne duzine.
Imaces materijala za snimanje kada budes sastavljao Zelenog i ugradjivao neke delove da ispravis fabricke greske, mozda neki video o EFI-ju i slicno..
dimmu- SOHC 1301ccm EFI 68ks
- Broj poruka : 3943
Datum upisa : 29.04.2015
Hahahahah kako da ne
Pa videcemo, nisam siguran da mogu bas na nedeljnom nivou da snimam duze epizode, mozda neki raspored tipa svaka 5ta da bude duza, ne znam ni sam, nemam neku ideju, mozda budem snimao i objavljivao kako imam sta da snimam. I onako je najgledanije ono najkrace sto nije prica iz radionice, mozda ljudi zele tako najvise
Pa videcemo, nisam siguran da mogu bas na nedeljnom nivou da snimam duze epizode, mozda neki raspored tipa svaka 5ta da bude duza, ne znam ni sam, nemam neku ideju, mozda budem snimao i objavljivao kako imam sta da snimam. I onako je najgledanije ono najkrace sto nije prica iz radionice, mozda ljudi zele tako najvise
Ja sam imao problem, kupio ovde na ebay clutch za fiat 128 navodno po katalogu i nije moglo odvojiti, pa narucivao iz Srb original, dostava plus dvaput skidanje menjaca, kostalo me ko jos jedan yugo ovde u usa
Lampredi- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 33
Godina : 52
Datum upisa : 28.03.2020
Pa ako nece da odvoji moze uvek da se obradi zamajac ili korpa da moze
A nece to ovde niko raditi, jer je $200 obrada minimum i jos se ceka, majstoru zauzima dizalicu auto, pa ti naplati jos vise. On mi je nesto pominjao da tu ima neka dva tipa zamajca i da fiat ima drugaciji zamajac od yuga, zato nije pasalo, kvacilo do kraja kad dodje uopste ne stiska korpu koliko su pera uvucena.
Lampredi- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 33
Godina : 52
Datum upisa : 28.03.2020
Jeste, ima 2 tipa, mada nije samo vezano za Fiat, bilo je i kod Zastave.
Strana 1 od 4
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|