Live for Speed
+5
Aleko2141
Lazar998
yankez92
dimmu
snopy106
9 posters
Strana 3 od 4
Strana 3 od 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Live for Speed
Ja se i dalje deprimiram pored onih sto voze 1.33-34`
VPetar- SOHC 1581ccm i.e 75ks
- Broj poruka : 7190
Godina : 28
Datum upisa : 07.10.2013
Ja cu videti ovih dana kada budem imao vremena da probam i zadnju vucu da namestim, posto sam vozio jos ranije nesto brze nju od prednje vuce pa da probam da spustim u 1.35

Svakog dana u svakom pogledu sve vise napredujes 😂
Aleko2141- SOHC 1290ccm EFI 67ks
- Broj poruka : 2853
Godina : 35
Datum upisa : 01.05.2016
evo me u izolaciji, jučer doša g29 s shifterom. Trenutni rekord je 1:45, virujen da to može još doli da mjenjač nije smeće i da mi stolica ne klizi svaki put kad kočim, stiskam kvačilo i dajem gas.
Jel vi to vozite na tvorničkim postavkama? planiram se poigrat setup danas
također jel se vozi neki server nešto večeras?
Jel vi to vozite na tvorničkim postavkama? planiram se poigrat setup danas
također jel se vozi neki server nešto večeras?
AnteLo- OHV 1451ccm 73ks
- Broj poruka : 902
Godina : 18
Datum upisa : 14.01.2020
Ja nisam igrao mesecima
Ne vozi se na fabrickim postavkama, auto je prilicno los tako...

poslje ovog 1:43 san vozia po ure s slušalicama i bez patika i 1:43 udrem bez neke frke. crte kroz zavoje su mi Bože sačuvaj i ne koristin cilu stazu, kad me ne budu leđa bolila i kad fiksiram pedale i stolicu ću se malo više potrudit
možda je off topic al s ovim setupom auta očekivano ide manje u bok (što mi je čudno jer sam navika vozit uvik u boku na starom setupu) al što me najviše iznenađuje je stabilnost, znam da ima logike al auto je dosta više "prijateljski" nastrojeno kad krene u bok.
baš me potaklo da razmislin o ponašanju auta
nisam se igra puno al prije sam namjerno vozia s otvorenim diffom, s otvorenim diffom vs onim "fabričkim" je razlika dan-noć.
skroz me iznenadilo jer nisam prije baš toliko mislia o tome, makar na kraju dana ja preferiram otvoren diff i mekan ovijes jer je zabavniji za vozit (barem u igrici lolll
6 ujutro edit: 41s club
nakon doslovno 2 1:45 kruga, ovaj put s patikama al i dalje slušalice na glavi

možda je off topic al s ovim setupom auta očekivano ide manje u bok (što mi je čudno jer sam navika vozit uvik u boku na starom setupu) al što me najviše iznenađuje je stabilnost, znam da ima logike al auto je dosta više "prijateljski" nastrojeno kad krene u bok.
baš me potaklo da razmislin o ponašanju auta
nisam se igra puno al prije sam namjerno vozia s otvorenim diffom, s otvorenim diffom vs onim "fabričkim" je razlika dan-noć.
skroz me iznenadilo jer nisam prije baš toliko mislia o tome, makar na kraju dana ja preferiram otvoren diff i mekan ovijes jer je zabavniji za vozit (barem u igrici lolll
6 ujutro edit: 41s club

nakon doslovno 2 1:45 kruga, ovaj put s patikama al i dalje slušalice na glavi

AnteLo- OHV 1451ccm 73ks
Probaj sve najtvrdje i najnize
Da vidis kako je zanimljivo

cilu noć nisan spava, usran dan i sidnen vozit i auta mi jednostavno nije to to.
ne sican se sta san zadnji put dira po setupu al ka da san nesto u vezi diffa sjeba.
al eto, bar znam da mi je setup toliko dobar da nakon tjedan dana ne igranja vozin brže na tvorničkom setupu nego mom 🤣
komedija
ne sican se sta san zadnji put dira po setupu al ka da san nesto u vezi diffa sjeba.
al eto, bar znam da mi je setup toliko dobar da nakon tjedan dana ne igranja vozin brže na tvorničkom setupu nego mom 🤣
komedija
AnteLo- OHV 1451ccm 73ks

Mozda imas bag kao ja, ja sam isto imao problem da odjednom auto ne ide kako treba i da su podesavanja morala biti totalno glupa da bih uspeo voziti i gubio sam par sekundi po krugu...
vjerojatno ima nešto ali utjece mi na volan, znam da mi se vec prije to događalo al evo u ovih 20ak minuta šta san se vozika mi volan zna na random postat full tvrd i onda mekan kao city mode u puntu 2
sigurno nisan nigdi udria i nije torque steer, ne znam al opet mi se veselo vozikat okolo dok glazba svira
sigurno nisan nigdi udria i nije torque steer, ne znam al opet mi se veselo vozikat okolo dok glazba svira
AnteLo- OHV 1451ccm 73ks
Nisu ti se gume pregrejale mozda, to je moj problem bio da dok su hladne gume auto je brzi nego kad se zagreju, nakon toga je nemoguc za voznju.
primjetia san to al baš mi volan postane random tvrd i onda mekan, ponovni restart trke ne pomaže
AnteLo- OHV 1451ccm 73ks
nije do volana, do igrice je, danas sam u logitech postavkama stavia force feedback na 60% i sve je pet sad
AnteLo- OHV 1451ccm 73ks
VPetar- SOHC 1581ccm i.e 75ks
Strana 3 od 4 • 1, 2, 3, 4
Strana 3 od 4
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu