Zanimljivi oglasi
+35
Yugo 55
dzonimus
yankez92
AnteLo
snopy106
stojadin
jovan55
Aleko2141
Samo ja
d.stole
slobokv88
nenad_jj
nikola031
Sima21
banebg81
kocnicar
dimmu
ristivoje
ljuti
JHary7
Mitke
Marko55A
Slobodan Negic
jollyjumper
jugota
YUgisa
VPetar
Sultan
Milos55
Nikola I.
ZAC
Marko_VB
junior45
Engelbert von Smallhausen
Miljan
39 posters
Zastava Forum :: Oglasavanje :: Oglasi
Strana 1 od 14
Strana 1 od 14 • 1, 2, 3 ... 7 ... 14
Zanimljivi oglasi
Sto ga nije slikao od napred, blatobran je deformisan, izduo se na sredini, a donji kraj uvucen, udaran je napred...
Miljan- SOHC 1581ccm 88ks
- Broj poruka : 9430
Datum upisa : 05.03.2008
Re: Zanimljivi oglasi
mislis na ovaj sto sam ja slike sad postavio?
ljuti- OHV 1295ccm 61ks
- Broj poruka : 657
Godina : 34
Datum upisa : 11.06.2017
Ja vidim sve slike.
Milos55- OHV 1295ccm 61ks
- Broj poruka : 626
Godina : 25
Datum upisa : 19.04.2014
https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/13117966/zastava-yugo-45-a
Evo jednog,isti kao moj,i cena ista...
Evo jednog,isti kao moj,i cena ista...
- Broj poruka : 7089
Godina : 45
Datum upisa : 17.03.2018
Al su ova sedista usisavana
deluje dobro,ali ceo utisak kvare prljavi tapaciri,kao da je tako tesko oprati tapacire.
deluje dobro,ali ceo utisak kvare prljavi tapaciri,kao da je tako tesko oprati tapacire.
jugota- OHV 1295ccm 61ks
- Broj poruka : 643
Datum upisa : 23.08.2015
Ovaj SMB Jugic treba pogledati...moze biti da je prva boja na njemu...po slikama bih tako rekao..u oglasu nije navedeno..ali vredi pogledati..
Eto ljuti....dodji i kupi dobar auto za male pare samo ne znam kako bi ga tamo registrovao???
Eto ljuti....dodji i kupi dobar auto za male pare samo ne znam kako bi ga tamo registrovao???
Godina : 50
Datum upisa : 16.06.2012
sve se moze registrovati ako se hoce i zeli.
pogotovo ako su stariji auti u pitanju i ako na tehnickom nemaju nikakvih podataka o njemu,bukvalno mozes sta god da mu prepravis i kazes da je to original tako.
jedan poznanik imao tomosa nekog,nista original nije bilo,disk prednji je cak imao,i sve mu je to proslo jer na tehnickom nemaju podataka o tom modelu motora i eto
pogotovo ako su stariji auti u pitanju i ako na tehnickom nemaju nikakvih podataka o njemu,bukvalno mozes sta god da mu prepravis i kazes da je to original tako.
jedan poznanik imao tomosa nekog,nista original nije bilo,disk prednji je cak imao,i sve mu je to proslo jer na tehnickom nemaju podataka o tom modelu motora i eto
ljuti- OHV 1295ccm 61ks
Naravno da nemaju podatke, jer hrvati nikada nisu bili ni culi u Jugoslaviji..nikada nisu culi za Srbiju i Zastavu kao ni za Sloveniju i Tomos...samo znaju da im potrebna Istra, posto skoro da nemaju primorje!.... a i Bnaiju i Liku su lepo oslobodili..i sada sve lepo prazno prepunoi hrvata...bio sam i video kako sve vrvi od njih.....nista mene to ne cudi.
a jbg sta da ti kazem,sve sam znas.
zato ja stojadina vozim iz inata.
dosta starijih ljudi se odusevi kad ga vide,dok 90 posto ostalih me poprijeko pogleda,odmah znam sta misle
zato ja stojadina vozim iz inata.
dosta starijih ljudi se odusevi kad ga vide,dok 90 posto ostalih me poprijeko pogleda,odmah znam sta misle
ljuti- OHV 1295ccm 61ks
Engelbert von Smallhausen- OHV 903ccm 45ks
- Broj poruka : 393
Datum upisa : 28.06.2014
Ne izgleda lose...samo mi cudan ovaj BEZ enterijer...
ZAC ::Naravno da nemaju podatke, jer hrvati nikada nisu bili ni culi u Jugoslaviji..nikada nisu culi za Srbiju i Zastavu
Haha da, nisu culi za zastavu a koliko se samo delova za zastavu proizvodilo kod njih, a u Hr ima vise klubova ljubitelja nego ovde, tako da za zastavu pojma nemaju...
Nikola I.- SOHC 1290ccm 60ks
- Broj poruka : 2252
Godina : 29
Datum upisa : 07.05.2015
junior45- DOHC 1995ccm i.e 139ks
- Broj poruka : 35121
Godina : 33
Datum upisa : 10.01.2012
Marko_VB- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 5
Datum upisa : 27.07.2017
Budaletina, nikada nece dobiti te pare...
Prvo, ovaj auto nije oldtajmer vec neka njegova nakaza koju ceni abnormalno...
Oldtajmer je auto koji je u izvornom fabrickom stanju, a ne ljubicast (`77 da se pojavio sa tom bojom gledali bi ga kao cirkus), sa sportskim sedistima i "ojacanim" motorom... vec auto koji je po broju sasije vracen u autenticnu boju sa autenticnom opremom.....e kao takav moze da vredi ovoliko koliko on trazi... ovakav, ne vredi ni 1000 e..
Prvo, ovaj auto nije oldtajmer vec neka njegova nakaza koju ceni abnormalno...
Oldtajmer je auto koji je u izvornom fabrickom stanju, a ne ljubicast (`77 da se pojavio sa tom bojom gledali bi ga kao cirkus), sa sportskim sedistima i "ojacanim" motorom... vec auto koji je po broju sasije vracen u autenticnu boju sa autenticnom opremom.....e kao takav moze da vredi ovoliko koliko on trazi... ovakav, ne vredi ni 1000 e..
Pre bih to uzeo nego 500L Cuo sam odavno za ovog od par ljudi ali nisam znao da je gotov. Ima moj gibanj, vidi se i na slici ali nisam siguran jel ima jos nesto, davno je uzimao delove.
Ovaj ljubicasti kec je u vlasnistvu jednog coveka koji zivi u SAD, inace u svojoj kolekciji ima jos i tristaca i ficu kao i jos jednog keca iz '72. godine, restauriran skroz u izvornom stanju, pa verovatno sto poseduje vec jednog fabrickog, odlucio se na ovakav smeliji potez slazem se da je promsasaj, ali posto je ceo proces odradeo jedan od boljih restauratora kod nas, verujem da je kvalitetno...
Nikola I.- SOHC 1290ccm 60ks
- Broj poruka : 2252
Godina : 29
Datum upisa : 07.05.2015
Ima logike,da je vlasnik nase gore list a da je u SAD,ima nekih pravopisnih gresaka u tekstu koje bas podsecaju na nekoga ko se dugo nije sluzio maternjim jezikom...
Meni je i to palo na pamet,nisam bio siguran,ali eto potvrde...zato je i cena tolika.
Mi ne cenimo nasa vozila,nikada i nismo,sta je tu je...
A naravno da je i totalno drugaciji odnos prema ceni/kvalitetu/restauraciji/modifikaciji/tuningu-stylingu ovde,u odnosu na nacin kako to "braca" Ameri rade...
Jer se oni sine frljaju sa od par desetina pa do par stotina hiljada dolara...za neki automobil koji je stajao negde zapusten,hrdjavio i raspadao se,a onda ga je neka dobra dusha uhvatila pod svoje,restaurirala,i naravno izbacila na trziste pa ko ima moze hoce zeli nek izvoli.
Cena je tu,pa ce i kupca naci...verovatno
Meni je i to palo na pamet,nisam bio siguran,ali eto potvrde...zato je i cena tolika.
Mi ne cenimo nasa vozila,nikada i nismo,sta je tu je...
A naravno da je i totalno drugaciji odnos prema ceni/kvalitetu/restauraciji/modifikaciji/tuningu-stylingu ovde,u odnosu na nacin kako to "braca" Ameri rade...
Jer se oni sine frljaju sa od par desetina pa do par stotina hiljada dolara...za neki automobil koji je stajao negde zapusten,hrdjavio i raspadao se,a onda ga je neka dobra dusha uhvatila pod svoje,restaurirala,i naravno izbacila na trziste pa ko ima moze hoce zeli nek izvoli.
Cena je tu,pa ce i kupca naci...verovatno
Zar moze da bude oldtajmer ako je 1989. god proizveden a posle godinu dana kupljen,a jedino je prvi vozac,deda,oldtajmer....
Pa kad vise nije mogao vozacku produziti,on kola poklonio unuku,do duse,dobro izgleda,...
Pa kad vise nije mogao vozacku produziti,on kola poklonio unuku,do duse,dobro izgleda,...
Odtajmer nije svakako.
Ljubicasti kec nije odli, ali je nenormalno kvalitetno sredjen do najmanjeg detalja, bukvalno restauracija i prepravka u restomod, do kraja. Redak primerak, u Srbiji da je tako restauriran, bukvalno u sraf. Tako nesto tipa restauracije Zastave se ne vidja kod nas.
Fiat 132 je vrh
Fiat 132 je vrh
https://www.kupujemprodajem.com/Automobili/Oldtajmeri/Zastava-101-1-3-specijal-1973god-fiat-128-oldtajmer-stojadin-68576994-oglas.htm
Nemojte se opet hvatati za ovo oldtajmer, kacim jer je lep auto, a i 1.3 specijal..
Nemojte se opet hvatati za ovo oldtajmer, kacim jer je lep auto, a i 1.3 specijal..
dimmu- SOHC 1301ccm EFI 68ks
- Broj poruka : 3943
Datum upisa : 29.04.2015
Ali trecom 140 pa ako vrti 12k
VPetar- SOHC 1581ccm i.e 75ks
- Broj poruka : 7302
Godina : 30
Datum upisa : 07.10.2013
140 po stojadinovom satu, po gps-u 70
dimmu- SOHC 1301ccm EFI 68ks