Zastava 128 exterier
+3
jovan55
dimmu
Milan Miki Zlatanovic
7 posters
Strana 1 od 1
Zastava 128 exterier
Srecan Bozic svima
da smo svi zivi i zdravi.... najbitnije
ovako imam 128-cu , cim jos malo otopli farbacu je radjen je pod i remont komplet , zanima me koje branike da stavim ona trenutno ima jedan prednji duboki i jedan plitki zadnji svuda sam trazio duboke , nigde nema i da nadjem na nekom vozilu na otpadu kazu ide komplet ne skida se , zanima me za 128cu koje branike da stavim posle farbanja , da li i njih da ofarbam ili da ih prelepim karbon folijom zastava je 3d crvena tamna , i zanima me spojler , gledao sam da napravim neki sam od pvc ploca , da li ce izgledati koliko toliko lepse
da smo svi zivi i zdravi.... najbitnije
ovako imam 128-cu , cim jos malo otopli farbacu je radjen je pod i remont komplet , zanima me koje branike da stavim ona trenutno ima jedan prednji duboki i jedan plitki zadnji svuda sam trazio duboke , nigde nema i da nadjem na nekom vozilu na otpadu kazu ide komplet ne skida se , zanima me za 128cu koje branike da stavim posle farbanja , da li i njih da ofarbam ili da ih prelepim karbon folijom zastava je 3d crvena tamna , i zanima me spojler , gledao sam da napravim neki sam od pvc ploca , da li ce izgledati koliko toliko lepse
Milan Miki Zlatanovic- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 47
Godina : 29
Datum upisa : 05.01.2018
Re: Zastava 128 exterier
https://www.autodelovi-zastava.com/zastava-101128.html
32e komad dubokih branika.
Branici u standard sivu boju, spojler ne.
32e komad dubokih branika.
Branici u standard sivu boju, spojler ne.
dimmu- SOHC 1301ccm EFI 68ks
- Broj poruka : 3943
Datum upisa : 29.04.2015
Hvala,takodje, po meni na 128-mici su najlepsi plasticni plitki branici,ali to je stvar ukusa,a spojler da sam na tvom mestu ostavio bi originalan.Predstavi tvoju zastavu u sobu "zastave"clanova.
jovan55- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 113
Godina : 19
Datum upisa : 01.12.2017
Na osmici mozes da ostavis standardne branike (ukoliko poseduje plasticne) i da ih ukombinujes sa originalnim podbranikom. Fabricki je postojala takva verzija, izgledace originalnije i mladje nego sa kecevim dubokim branicima...
Nikola I.- SOHC 1290ccm 60ks
- Broj poruka : 2252
Datum upisa : 07.05.2015
:D :D :D :D
Svuda sam trazio branike nema ni preko oglasa a na otpadu ima nesto ali sve ogrebano iskrivljeno
Milan Miki Zlatanovic- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 47
Datum upisa : 05.01.2018
Jesi pogledao ovaj link koji je dimmu postavio? Moj glas ide dubokim branicima, a ti stavi kako je tebi najlepše
Milos55- OHV 1295ccm 61ks
- Broj poruka : 626
Godina : 25
Datum upisa : 19.04.2014
Ma banda pokvarena ... to zato sto bez branika trosis manje gorivajollyjumper ::Najlepsi su mi bez branika, nego pokvarenjaci ne daju tako da se vozi
Sta znam,lepa je opcija sa dubokim branicima,ali nekako mi ''fali'' na vratima,to kad bi bile plastike i za vrata,onda ok(i recimo neka siva trakica,kao kod gvx),dok recimo kecu i stoje,izvuce ga siroka lajsna... mozda i branici sa konforta,eventualno bubrezi,al onda bi trebalo jos hromiranih detalja.
jugota- OHV 1295ccm 61ks
- Broj poruka : 643
Datum upisa : 23.08.2015
Similar topics
» Tuning & Styling (zastava 101/128, yugo, zastava 750/850, ...)
» Predstavljanje
» ZASTAVA 101 GT / GTL
» Zastava 101 Klub
» Zastava servisni CD
» Predstavljanje
» ZASTAVA 101 GT / GTL
» Zastava 101 Klub
» Zastava servisni CD
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|