Bočni vetrobran Yugo Koral 55
4 posters
Strana 1 od 1
Bočni vetrobran Yugo Koral 55
Pozdrav svima,
Interesuje me gde se mogu nabaviti bočni vetrobrani za stakla na prednjim vratima.
Auto je Yugo Koral 55, s tim da je karoserija klasična, a stakla na prednjim vratima su kao kod In-a bez leptira.
Po mogućstvu da je Pančevo sa okolinom, ili da barem dostavljaju poštom. Jedini koji sam ja našao je neki "Spider Auto".
Takođe, ako neko zna kako se oni montiraju, neka napiše.
Hvala.
Interesuje me gde se mogu nabaviti bočni vetrobrani za stakla na prednjim vratima.
Auto je Yugo Koral 55, s tim da je karoserija klasična, a stakla na prednjim vratima su kao kod In-a bez leptira.
Po mogućstvu da je Pančevo sa okolinom, ili da barem dostavljaju poštom. Jedini koji sam ja našao je neki "Spider Auto".
Takođe, ako neko zna kako se oni montiraju, neka napiše.
Hvala.
ovanrakjarac- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 5
Datum upisa : 27.07.2017
Re: Bočni vetrobran Yugo Koral 55
Tesko ces i naci bilo sta sem Spider Auta.
Imas ih na njihovom sajtu 3300din je cena, a montira se ovako
Imas ih na njihovom sajtu 3300din je cena, a montira se ovako
dimmu- SOHC 1301ccm EFI 68ks
- Broj poruka : 3943
Datum upisa : 29.04.2015
Ja kupio to i za Jugo i za Logana davne 2008 ...stavio ta "sranja" ...sa logana pocupao posle nedelju dana i poklonio nekom liku sa foruma...na Jugu mi stajlao par meseci posto se nije vozio...kada ga je tata aktivirao on pocupao te vetrobrane posle dve nedelj..
Razlog , suvise rasire keder prozora i unisti ga vremenom...drugo glavi podizac kada naidje na tu plastiku......pobacao sam ta govna.
Zali Boze 6000 koliko sam platio dva para...za dva auta.
Razlog , suvise rasire keder prozora i unisti ga vremenom...drugo glavi podizac kada naidje na tu plastiku......pobacao sam ta govna.
Zali Boze 6000 koliko sam platio dva para...za dva auta.
Godina : 50
Datum upisa : 16.06.2012
Moje iskustvo sa bocnim vetrobranima je suptotno iskutsvu prethodnog kolege. Od kada sam, pre 5 godina, namontirao vetrobrane nemam problema sa glavoboljom i bolovima u levom oku kada otvorim prozor u toku voznje. Kada pada kisa bez problema otvorim prozor oko 5 santimetara da pri tom voda ne upada u kola a dovoljno je da se prozori ne zamagle. Prozori se normalno otvaraju i zatvaraju i posle 5 godina upotrebe. Auto je jugo koral, cena je bila oko 3000 din. a vetrobrane sam kupio od nekog lika iz Subotice koji je dosao i namontirao za par minuta, ja sam inace, iz Beograda. Na vetrobranima postoji neka nalepnica sa brojem telefona pa ako nekoga zanima mogu poslati na PP.
preza-trajce- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 124
Godina : 73
Datum upisa : 20.07.2011
ovanrakjarac - poslatao sam PP.
preza-trajce- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 124
Godina : 73
Datum upisa : 20.07.2011
Similar topics
» Da li menjac za za Yugo Koral 65 odgovara na Yugo Floridu?
» Yugo Koral IN
» Yugo Koral 45
» Yugo Koral IN 55 Lupkanje
» P: Delove za Yugo Koral in
» Yugo Koral IN
» Yugo Koral 45
» Yugo Koral IN 55 Lupkanje
» P: Delove za Yugo Koral in
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|