Patosnice
+6
ZAC
YUgisa
MarkoIrmes
Nikola I.
miljanxXx
stalker92
10 posters
Strana 1 od 1
Patosnice
Je l postoje igde u prodaji tipske patosnice za Yuga? Pogotovo me zimske interesuju...
Ja sam dobio auto sa nekim univerzalnim, koje su realno preglomazne za Yuga, a pošto nisam sitna osoba nerviraju me poprilično dok vozim pošto mi je svaki milimetar prostora oko pedala bitan...
Ono što sam gledao od univerzalnih je otprilike takve veličine sve, preveliko za moj ukus...
Ja sam dobio auto sa nekim univerzalnim, koje su realno preglomazne za Yuga, a pošto nisam sitna osoba nerviraju me poprilično dok vozim pošto mi je svaki milimetar prostora oko pedala bitan...
Ono što sam gledao od univerzalnih je otprilike takve veličine sve, preveliko za moj ukus...
Re: Patosnice
Ja imam tipske za Yuga... Prilicno su kvalitetne i vozaceva ima cak i cicak da se fiksira za tepih... Mada ja mislim da je cena cak 3000din bila...
Iako su svi u fazonu za zimu iskljucivo gumene, ja samo istresem noge malo od snega kad ulazim i to je to, nisam nikad imao problema sa ovim tepih-patosnicama...
Iako su svi u fazonu za zimu iskljucivo gumene, ja samo istresem noge malo od snega kad ulazim i to je to, nisam nikad imao problema sa ovim tepih-patosnicama...
tebi za yuga ovakve trebaju
te platnene ne valjaju uopste za ovo lose vreme,istreses ti noge,al se nakvase i tepih povuce vodu iz njih,pa posle on bude mokar,pa se to ubudjavi i usmrdi abnormalno i onda bude lom...
kad budem u mogucnosti i ako se setim slikacu vam sta se nalazi ispod mokrih platnenih patosnica zimi
te platnene ne valjaju uopste za ovo lose vreme,istreses ti noge,al se nakvase i tepih povuce vodu iz njih,pa posle on bude mokar,pa se to ubudjavi i usmrdi abnormalno i onda bude lom...
kad budem u mogucnosti i ako se setim slikacu vam sta se nalazi ispod mokrih platnenih patosnica zimi
miljanxXx- SOHC 1581ccm 88ks
- Broj poruka : 10127
Godina : 31
Datum upisa : 07.01.2012
Ako ne nadjes adekvatne jedino da ukrojis linoleum jer bolje i to nego platnene... Ili da nabavis originalne jugove patosnice samo sto ces ih mozda teze pronaci...
Nikola I.- SOHC 1290ccm 60ks
- Broj poruka : 2252
Godina : 29
Datum upisa : 07.05.2015
Ja u Jugu imam neke univerzalne koje mogu da se skrate..imaju isperforirana mesta na kojima se sece...a posle secenaj izgledaju kao da su original...
Mozda takve da nadjes...moram ih slikati ako se setim..
PS: Iste su mi i u Loganu i na Jugu, sam osam za Jugisu morao da ih skratim po tim predvidjenim mestima..
Mozda takve da nadjes...moram ih slikati ako se setim..
PS: Iste su mi i u Loganu i na Jugu, sam osam za Jugisu morao da ih skratim po tim predvidjenim mestima..
Godina : 50
Datum upisa : 16.06.2012
Ovo su kvalitetne tepih patosnice, vlaga kroz njih nikad mi nije probila do tepiha a pre sam bas vozio stalno zimi... Istina kod mene jedino nema tako puno snega, mesec dana u vrh glave.
Pa da, i tebi je auto u garaži i napraviš samo par koraka do njega, dok ja moram da pređem 20m po snegu od ulaznih vrata do auta, i kad uđem, bez obzira koliko otresem, uvek budu mokre patosnice, zato svi kažu samo gumene..
Ja imam neke Una valjda univerzalne, i kao što ZAC kaže, kupiš te i imaju mesta predviđena da ih skratiš na dužinu koja ti treba
Ja imam neke Una valjda univerzalne, i kao što ZAC kaže, kupiš te i imaju mesta predviđena da ih skratiš na dužinu koja ti treba
MarkoIrmes- OHV 1295ccm 61ks
- Broj poruka : 651
Datum upisa : 02.09.2015
Aha, onda ok Ali ja i dalje ne volim te tepih patosnice zimi (mislim na jeftine varijante, skuplje nisam imao), čak i da ne propuste do tepiha, moraju onda da upiju makar, pa će za par meseci zime da se nakupi toga i na šta će da liči? Naravno, treba ih nekad verovatno i oprati... Ali ja o tome ne mogu da pričam nikome Lepše je da ta voda ispari u auto i zaledi se na staklu iznutra, kao kod mene
MarkoIrmes- OHV 1295ccm 61ks
- Broj poruka : 651
Datum upisa : 02.09.2015
Imao sam tri kompleta patosnica, jedne su i bile neke koje su poklanjali, bukvalno obican pravougaonik ko otirac za vrata, samo za napred i nije bilo problema... Jedino sto sam ja radio je da kad je bilo nekih nadarenih da utovare sneg ko lopatom, onda sam kad dodjem kuci, isresao patosnicu i to je to... Mada mozda je i fora sto sam ja zimi vecinom furao grejanje na max i voznja bez jakne...
Za zimu su najbolje one plasticne kadice, sto je nakada bilo za jugice i keceve...e da li ih sada ima nemam pojma...
Godina : 50
Datum upisa : 16.06.2012
Da li neko ima preporuku za gumene patosnice?
Najbitnije mi je da staju lepo kod papucica.
Koristio sam par univerzalnih i svake su presiroke i smetaju papucici gasa.
Najbitnije mi je da staju lepo kod papucica.
Koristio sam par univerzalnih i svake su presiroke i smetaju papucici gasa.
dimmu- SOHC 1301ccm EFI 68ks
- Broj poruka : 3943
Datum upisa : 29.04.2015
Stize leto pa sam pazario gumene patosnice da spreman docekam sezonu
Slucajno spazim univerzalne patosnice danas u prodavnici i posto su u Koralu patosnice u fazi raspada uzeh ove cisto dok ne uzmem letnje.
Zanemarite to sto je auto prljav
1800din su bile, skroz su ok. Za pocetak sam ih skratio samo toliko, prednje sa gornje strane i zadnje takodje sa strane kod onog dela koji ide ispod sedista. Zadnje cu najverovatnije na boku skroz skratiti, a veoma moguce i prednje.
Poprilicno su teske, rekao bih da je materijal od gume kao sto i pise. Samim tim sto su od gume imaju meni licno neprijatan miris, a jos na pakovanju sa poslednje slike pise 'Sa dodatnom mirisnom aromom'. Ako je miris gume dodatna aroma onda im bas hvala
Slucajno spazim univerzalne patosnice danas u prodavnici i posto su u Koralu patosnice u fazi raspada uzeh ove cisto dok ne uzmem letnje.
Zanemarite to sto je auto prljav
1800din su bile, skroz su ok. Za pocetak sam ih skratio samo toliko, prednje sa gornje strane i zadnje takodje sa strane kod onog dela koji ide ispod sedista. Zadnje cu najverovatnije na boku skroz skratiti, a veoma moguce i prednje.
Poprilicno su teske, rekao bih da je materijal od gume kao sto i pise. Samim tim sto su od gume imaju meni licno neprijatan miris, a jos na pakovanju sa poslednje slike pise 'Sa dodatnom mirisnom aromom'. Ako je miris gume dodatna aroma onda im bas hvala
Tako neke sam imao i ja nisam se zalio
VPetar- SOHC 1581ccm i.e 75ks
- Broj poruka : 7302
Godina : 30
Datum upisa : 07.10.2013
Ja sam Yuga kupio sa sve tim orginalnim kadica patosnicama. Vremenom se plastika od kojih su napravljene,ukruti,i savije kako ne treba jer ih neminovno guras stopalima napred i ne mogu posle da se isprave. A i smetaju papucici za gas jer su isprofilisane po meni,lose.
Patosnice sto ih Yugisa ima su vrh i ja zelim da ih nabavim,ali samo za leto. Zimi,imam neku debelu sivu gumetinu a na njoj odozdole nalepljen filc,pa se ne pomera po patosu,ukrojena po meri,mislim da je bila podloga za neki gradjevinski materijal na paleti,za neku izolaciju da je paleta ne osteti.
Patosnice sto ih Yugisa ima su vrh i ja zelim da ih nabavim,ali samo za leto. Zimi,imam neku debelu sivu gumetinu a na njoj odozdole nalepljen filc,pa se ne pomera po patosu,ukrojena po meri,mislim da je bila podloga za neki gradjevinski materijal na paleti,za neku izolaciju da je paleta ne osteti.
Balkan nije geografski pojam vec mentalni pravac u psihologiji
Sultan- SOHC 1581ccm i.e 75ks
- Broj poruka : 7089
Godina : 45
Datum upisa : 17.03.2018
dimmu ::1800din su bile, skroz su ok.
Ja sam takve 600 din platio na buvljaku nove, od istog proizvodjaca
Miljan- SOHC 1581ccm 88ks
- Broj poruka : 9430
Datum upisa : 05.03.2008
Ja sam kod nas nasao samo jeftinije u prodavnici plastike ali mi nisu odgovarale, bile su previse siroke kod pedala.
Na internetu nisam ni gledao, ko mi je kriv kada uzimam takve stvari u prodavnici auto delova
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|