Skripanj

2 posters

Ići dole

Skripanj Empty Skripanj

Počalji od cracky Čet 04 Avg 2016, 21:27

Pozdrav svima, imam problem na jugicu.. Very Happy

Inace jugo je presao skoro 47.000km, vise nije vozen nego sto jeste, naravno sve dok ga ja nisam uzeo.Cim sam kupio automobil odvezen je na kanal i 2 dana se radio (odblokiranje zadnjih kocnica, stavljene nove cevi, sve i svasta sam mu odradio sto se tice zadnjih kocnica, ali prednje nista).Kada sam to sve odradio autu uopste nije skripilo nista, i pre mozda dva meseca pocelo je sledece:da auto u prednjem delu skripi (mislim na tockove), onda kada ide nizbrdo bulvalno sam koci nemam nikakve potrebe da kocim Very Happy ..vozim bilo kojom brzinom opet skripi.Ne znam da li su mozda blokirali tockovi?Ali jbg uopste se ne greju.Bas sam bio testirao auto koliko ide i nije prelazio mozda 130km.Daleko od toga da mi treba za jurenje ili tako, ali jbg zatreba mi, koliko puta se pomolim Bogu kad treba da obidjem nekog.Molim ako moze neka pomoc.HVALA UNAPRED! Smile

cracky
OHV 663ccm 21ks

Broj poruka : 4
Datum upisa : 07.06.2016

Nazad na vrh Ići dole

Skripanj Empty Re: Skripanj

Počalji od cracky Čet 04 Avg 2016, 21:29

Htedoh reci da sam odblokirao zadnje tockove, a ne kocnice 😰

cracky
OHV 663ccm 21ks

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sima21 Čet 04 Avg 2016, 22:04

Da nisi previse pritegao rucnu pa blokiraju zadnji tockovi?!
Probaj digni na dizalicu pa okreci svaki. Videces dal neki koci negde. A nekog ubaci unutra da povremeno stisne kocnicu. Mozda ti blokira ko i meni sto je blokirao prvo levi, pa posle i desni al sam sanirao to. Kod mene kad zablokira ne treba mi kocnica ni runa ako sam na uzbrdici. Drze ta jedna kljesta koja ne vrate.
Sima21
Sima21
SOHC 1290ccm 73ks

Broj poruka : 3028
Godina : 40
Datum upisa : 28.08.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cracky Čet 04 Avg 2016, 23:19

Pa pazi samo mi prednji tockovi nesto sumnjivi, odatle mi i dolazi skripanj.A rucna da je stegnuta, stegnuta je muski.Ovi sa tehnickog nisu verovali.. Very Happy

cracky
OHV 663ccm 21ks

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu