Nis skup offtopic
+4
junior45
Marko Zemun
Zuty
ZAC
8 posters
Strana 1 od 2
Strana 1 od 2 • 1, 2
Nis skup offtopic
Ko je ovaj clan sto drzi tortu?
Prebaceno iz sobe ''Okupljanja clanova''. Milos
Prebaceno iz sobe ''Okupljanja clanova''. Milos

ZAC- DOHC 1581ccm 103ks
- Broj poruka : 14368
Godina : 49
Datum upisa : 16.06.2012
Re: Nis skup offtopic
Lici na mene

Zuty- SOHC 1290ccm 60ks
- Broj poruka : 2224
Godina : 29
Datum upisa : 17.06.2013
ZAC- DOHC 1581ccm 103ks
Bas si sesi 

Zuty- SOHC 1290ccm 60ks
Aha...to ti je iz mladjih dana...pre ses meseci..

ZAC- DOHC 1581ccm 103ks
Pa vidim drasticne promene, bas me bune.
Zuty- SOHC 1290ccm 60ks
Brate, jel moguće da si bio u japankama?
Marko Zemun- OHV 1451ccm 73ks
- Broj poruka : 944
Godina : 37
Datum upisa : 08.11.2013
rat style,nikog nije briga 

junior45- DOHC 1995ccm i.e 139ks
- Broj poruka : 34563
Godina : 32
Datum upisa : 10.01.2012
Marko Zemun ::Brate, jel moguće da si bio u japankama?
Ma nisu to Japanke, to bre kupio kod kineza...imas u Prvomajskoj takve iste kod zutaca...kakav crni Japan..

ZAC- DOHC 1581ccm 103ks
Da jesam kad sam dolazio bilo je toplo, kasnije se vidi po slikama u sta sam, a i dosta njih su bili u tim ,,korejancima,,, i da inace kupljene su kod kineza, nzm mozda neki problem zbog toga ima-
Inace Zac lakse malo koliko sam upoznat s pravilnikom jos jednom i dozivotan ban(sad je trebao da bude na 7 dana samo nzm zasto nije) a koliko vidim neke provokacije su upucene prema meni, ali zeznuo si se malo.
Inace Zac lakse malo koliko sam upoznat s pravilnikom jos jednom i dozivotan ban(sad je trebao da bude na 7 dana samo nzm zasto nije) a koliko vidim neke provokacije su upucene prema meni, ali zeznuo si se malo.

Zuty- SOHC 1290ccm 60ks
Zac malo manje offtopica, ne moras bas svaku temu na ovom forumu da trujes svakavkim porukama.
Milos- SOHC 1372ccm 72ks
- Broj poruka : 4114
Godina : 26
Datum upisa : 05.05.2012
Mislim da je Zac otišao da spava
Isto tako, mislim da je kineze u Prvomajskoj spomenuo meni, pošto sam iz Zemuna pa zbog toga.
Inače, dok je Miljan brojao glasove, onaj do suvozačevih vrata i na vozačevom mestu, kao da vrše pritisak?

Isto tako, mislim da je kineze u Prvomajskoj spomenuo meni, pošto sam iz Zemuna pa zbog toga.
Inače, dok je Miljan brojao glasove, onaj do suvozačevih vrata i na vozačevom mestu, kao da vrše pritisak?

U svakom slucaju, prvi je krenuo sa offtopicom kada je Zutog poceo da ''zeza'' sa tortom i slikom. Mislim da tim glupostima nije mesto u ovoj temi nego utisci i slike sa ovog skupa koliko je, koliko vidim, bio super 

Milos- SOHC 1372ccm 72ks
Milos ::U svakom slucaju, prvi je krenuo sa offtopicom kada je Zutog poceo da ''zeza'' sa tortom i slikom. Mislim da tim glupostima nije mesto u ovoj temi nego utisci i slike sa ovog skupa koliko je, koliko vidim, bio super
Ko je koga poceo da zeza???? Ja sam pitao ko je da bih povezao likove sa slika..a ne da bi ga zezao..kada je Marko pomenuo japanke, takodje nisam zezao Zutog vec sam se nasalio sa mojim Zemuncem Markom...
Ne razumem sta vise imas protiv mene... smeta ti istina o Jugu, smeta ti sala...ne razumem..ni u jednom momentu nisam pomislio da zezam Zutog... to si pogresio.

Sto se tice mog Juga, reci mi sta bi vam odgovaralo da pisem, pa da krenem da izmisljam...mozda u pricama ispadne i majbah..ako vama to odgovara nema problem..

ZAC- DOHC 1581ccm 103ks
zac,naopako da se auto kvari,ne moras odma da kazes da je govno i tako to,ne smetaju nama kvarovi nego to,nego ti zapeo za govno pa ne pustas
Da da kako da ne da bih povezao likove sa slika vidi se iz aviona, pokusavas nesto pred nekome da ispadnes pametan sto ti bas i ne polazi za rukom. A inace isto kao i sada prvo napljujes vredjas itd sta sve ne(nebitno za sta) i posle nekoliko dana pises i pravis se u fazonu ,,ko, ja, pa ne nisam ja to reko(mislio) to ste vi pogresno shvatili....
Zuty- SOHC 1290ccm 60ks
ZAC ::Milos ::U svakom slucaju, prvi je krenuo sa offtopicom kada je Zutog poceo da ''zeza'' sa tortom i slikom. Mislim da tim glupostima nije mesto u ovoj temi nego utisci i slike sa ovog skupa koliko je, koliko vidim, bio super
Ko je koga poceo da zeza???? Ja sam pitao ko je da bih povezao likove sa slika..a ne da bi ga zezao..kada je Marko pomenuo japanke, takodje nisam zezao Zutog vec sam se nasalio sa mojim Zemuncem Markom...
Ne razumem sta vise imas protiv mene... smeta ti istina o Jugu, smeta ti sala...ne razumem..ni u jednom momentu nisam pomislio da zezam Zutog... to si pogresio.![]()
Sto se tice mog Juga, reci mi sta bi vam odgovaralo da pisem, pa da krenem da izmisljam...mozda u pricama ispadne i majbah..ako vama to odgovara nema problem..
Pod jedan, prvi si pokrenuo zezanje na racun Zutog sto se tice slike postavljajuci neku koja nema ama bas nikakve veze sa njim. Samim tim prekrsio si pravilo sa offtopicom posto nijedan tvoj post u ovoj temi nema ama bas nikakve veze sa njenim sadrzajem nego je sve cista sprdnja i klasican spam. Koliko znam, vec si nekoliko puta opomenut bas za iste prekrsaje i jos uvek ti se ''gleda kroz prste'' tako da obrati paznju. Ako obratis malo paznju na moje dve poruke, opomenuo sam te za offtopic KOJI SI POKRENUO u sali sa Zutim A NE za samo zezanje. Uostalom da li si siguran da Zutom ne smeta to sto si ti napisao?
Pod dva, ja protiv tebe nemam apsolutno nista, gledam te kao i svakog drugog clana na ovom forumu i kao clan urednickog tima pokusavam da odrzim red na ovom forumu, to mi je i zadatak a taj red ti konstantno krsis.
Istina o Jugu??? Jesam li ikada napisao nesto protiv njega, jesam li ga ikada nazvao sranjem i kantom JAVNO NA FORUMU? Nisam bas siguran

Trece, meni smeta sala, e tu si se prijatelju opasno zeznuo. Iskreno ovaj tvoj vid sale u ovog temi meni uopste nije zanimljiv niti zabavan, evo nek Zuti napise, ako hoce bez ikakvih obaveza, da li on to sve smatra pod salom i da li je ostao uvredjen na bilo koji nacin. Chat soba sluzi za zezanje i pisanje o nekim stvarim koje nisu namenjene za ovu temu. Ako si hteo da se nasalis zasto nisi tamo pisao umesto da ovde zatrpavas lepe komentare i slike sa skupa nekim bezvezim porukama?
Sto se tvog Juga tice, mene ne zanima sta ces ti pisati, samo ti skrecem paznju da ga ne poredis sa kojekakvim drugim automobilima, da ga nazivas kojekakvim imenima i sve ce biti ok. Uz to sve, obrati paznju malo na offtopic i neces imati problema, ni samnom ni sa ostalim delom urednickog tima.
Ako imas neku primedbu na mene, slobodno pokrenu temu u odgovarajucoj sobi pa ce ostatak urednika odluciti da li sam ja negde nesto lose uradio, opomenuo te bez razloga i slicno.
Milos- SOHC 1372ccm 72ks
Naravno da smeta mislim kome ne bi.
Ne bih mi smetala da je napisana drugacije(i od strane nekog s kim imam salu i kako) A ako je sala znak !!! (sto je i to zabranjeno na ovom forumu) ovo ono 2 zeca 3 zeca, nek me zaobidje u sirokom luku posto sam jos uvek fin i kulturan.
Ne bih mi smetala da je napisana drugacije(i od strane nekog s kim imam salu i kako) A ako je sala znak !!! (sto je i to zabranjeno na ovom forumu) ovo ono 2 zeca 3 zeca, nek me zaobidje u sirokom luku posto sam jos uvek fin i kulturan.
Zuty- SOHC 1290ccm 60ks
Zuty ::Da da kako da ne da bih povezao likove sa slika vidi se iz aviona, pokusavas nesto pred nekome da ispadnes pametan sto ti bas i ne polazi za rukom. A inace isto kao i sada prvo napljujes vredjas itd sta sve ne(nebitno za sta) i posle nekoliko dana pises i pravis se u fazonu ,,ko, ja, pa ne nisam ja to reko(mislio) to ste vi pogresno shvatili....
Ja sam mislio da si ti mnogo pametniji decko....

Milose...nisam znao da vi zastavu smatrate zivim bicem....pa ga vredja ako neko kaze da je los auto...ja kao prvo svaki auto smatram sranjem zato sto to i jeste, to je gomila gvozdja koja traje 10 godina i onda je za reciklazu..isto mislim i za Audija sa kojim sam presao 850 000 km bez ijednog kvara..
Evo ja sa javno izvinajvam personi JUGU zato sto sam mu povredio licnost i EGO..i poricem sve do sada izreceno, on je najbolji na svetu, najpametniji..bolji od sexa, dece, od stana, svemirskog broda i broda...i nikada nista bolje u zivotu nisam video..on vredi vise nego bilo koji covek, prijatelj, rodjak, dete... zapamtite to...zajebite rodjenog oca i majku zbog JUGA, ko ih sisa...

ZAC- DOHC 1581ccm 103ks
Otkud znas da se nije kvario kad nije tvoj auto
i drugo je auto kad se vozi,tad mnogo bolje radi nego kad stoji..a i taj audi nov kosta 25x vise..

@ ZAC nije u tome problem. Za pocetak prvo procitaj ovo:
https://sr.wikipedia.org/sr/%D0%A4%D0%BE%D1%80%D1%83%D0%BC_%28%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B5%D1%82%29
a zatim i ovo:
https://zafc.forumsr.com/t1790-pravilnik-zastava-forum-a-procitati-obavezno
https://sr.wikipedia.org/sr/%D0%A4%D0%BE%D1%80%D1%83%D0%BC_%28%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B5%D1%82%29
a zatim i ovo:
https://zafc.forumsr.com/t1790-pravilnik-zastava-forum-a-procitati-obavezno
Sima21- SOHC 1290ccm 73ks
- Broj poruka : 3019
Godina : 39
Datum upisa : 28.08.2009
ZAC ::Zuty ::Da da kako da ne da bih povezao likove sa slika vidi se iz aviona, pokusavas nesto pred nekome da ispadnes pametan sto ti bas i ne polazi za rukom. A inace isto kao i sada prvo napljujes vredjas itd sta sve ne(nebitno za sta) i posle nekoliko dana pises i pravis se u fazonu ,,ko, ja, pa ne nisam ja to reko(mislio) to ste vi pogresno shvatili....
Ja sam mislio da si ti mnogo pametniji decko....Ja tebe nisam zezao ma sta ti o tome mislio... ja ti tu ne mogu nista.
Milose...nisam znao da vi zastavu smatrate zivim bicem....pa ga vredja ako neko kaze da je los auto...ja kao prvo svaki auto smatram sranjem zato sto to i jeste, to je gomila gvozdja koja traje 10 godina i onda je za reciklazu..isto mislim i za Audija sa kojim sam presao 850 000 km bez ijednog kvara..
Evo ja sa javno izvinajvam personi JUGU zato sto sam mu povredio licnost i EGO..i poricem sve do sada izreceno, on je najbolji na svetu, najpametniji..bolji od sexa, dece, od stana, svemirskog broda i broda...i nikada nista bolje u zivotu nisam video..on vredi vise nego bilo koji covek, prijatelj, rodjak, dete... zapamtite to...zajebite rodjenog oca i majku zbog JUGA, ko ih sisa...
Eto, opet vredjas i omalovazavas decka, pritom i dalje nastavljas sa off-om u ovoj temi.
Pored svega gore napomenutog, opet se pravis pametan i sarkastican sa tim ''izvinjavanje''. I samim tim dokazujes sta si, jedan obicna, prosecni vozac koji nije nikakav ljubitelj i moje licno misljenje je da ovaj forum nije za tebe.
Milos- SOHC 1372ccm 72ks
Simo, dobar tekst...
ZAC, koliko sam ja tebe mogao da upoznam ovde preko foruma, zakljucio sam da si ti veoma obrazovana i strucna, porodicna i smamim tim i ozbiljna osoba! I takvoj osobi ne prilice ovakve glupe sale i fazoni, jer time samo omalovazavas sebe i drugim clanovima stvaras mrznju prema tebi. Ako zelis da idalje ucestvujes u radu ovog foruma, najljubaznije bih te molio da postujes bar red i pravila, ako ne marku automobila zbog koje smo ovde. Iste probleme pa i vece, su imali mnogi ovde na forumu, pa nisu ni rec spomenuli da je to djubre, krs, kanta od auta... Jer ako mi ne cenimo i postujemo Zastavu ko ce? Vozaci BMW-a nece sigurno...

ZAC, koliko sam ja tebe mogao da upoznam ovde preko foruma, zakljucio sam da si ti veoma obrazovana i strucna, porodicna i smamim tim i ozbiljna osoba! I takvoj osobi ne prilice ovakve glupe sale i fazoni, jer time samo omalovazavas sebe i drugim clanovima stvaras mrznju prema tebi. Ako zelis da idalje ucestvujes u radu ovog foruma, najljubaznije bih te molio da postujes bar red i pravila, ako ne marku automobila zbog koje smo ovde. Iste probleme pa i vece, su imali mnogi ovde na forumu, pa nisu ni rec spomenuli da je to djubre, krs, kanta od auta... Jer ako mi ne cenimo i postujemo Zastavu ko ce? Vozaci BMW-a nece sigurno...
Nikola I.- SOHC 1290ccm 60ks
- Broj poruka : 2259
Godina : 28
Datum upisa : 07.05.2015
Strana 1 od 2 • 1, 2
Strana 1 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|