Ugradnja treceg stop svetla!
4 posters
Strana 1 od 1
Ugradnja treceg stop svetla!
Zanima me koja je procedura da nakacim trece stop svetlo na zadnjem staklu.Da li je lakse trakom LED dioda to srediti ili?Odakle vaditi dovod struje,kako sve to spojiti?
Pitam ovo jer sam par puta skontao da mnogi iza mene ne zele da vide ili su zaista coravi kada kocim,a sve lepo radi...A kad ih upitam,kazu da je Zastava sranje i nista se ne vidi sto je apsurd,makar ja nisam slep...ali ajde ako budem mogao da ugradim i to trece svetlo nek im izbije oci
Pitam ovo jer sam par puta skontao da mnogi iza mene ne zele da vide ili su zaista coravi kada kocim,a sve lepo radi...A kad ih upitam,kazu da je Zastava sranje i nista se ne vidi sto je apsurd,makar ja nisam slep...ali ajde ako budem mogao da ugradim i to trece svetlo nek im izbije oci
Baggiolinho- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 143
Godina : 38
Datum upisa : 16.07.2014
Re: Ugradnja treceg stop svetla!
Treća štopka univerzalna ima na pijaci. Košta oko 500kinti. Provučeš kabl kroz vrata gde prolazi instalacija za brisač, pa kroz stub polustranice. Dole u snopu nađeš zicu za štopke, zaguliš, vežeš plus na nju, izoliraš, masu na školjku i to ti je to.
Nisam video jos Z101 sa brisacem Ali pretpostavljam da od zadnjeg grejaca stakla ide negde zica
Nisam ni ja video sa tim zadnjim brisacem Keca ...Onda isti je sistem da nadjem na zadnjem delu zicu stop svetla i spojim na nju,drugi deo na masu i da spojim sa trecim stop svetlom.Pitao sam za te LED trake jer mozda je lakse montirati na zadnjem staklu ili se varam?!Kako izgleda ta univerzalna stopka?
https://zafc.forumsr.com/t4622p25-p-polovni-i-novi-delovi-za-yuga-101-floridu
Imas tu i sliku i mogucnost da kupis polovnu
Imas tu i sliku i mogucnost da kupis polovnu
Na grejač sam i mislio, nego sam se zbunio. U suštini je to to što sam reko nisam pogrešio put instalacije.
A posto imam izvadjene zice za ono dopunsko poziciono svetlo i stop svetlo (jedno crveno,jedno belo) na braniku sto se nalazi kod pojedinih Keceva (ocigledno se i kod mene nalazilo ali garant zeznut branik pa zamenjen obicnim kratkim),mogu li nesto od tih zica da iskoristim...tj da ih izvucem nazad u gepek pa da na njih spojim stop svetlo i negde usrafim na 5 vrata...nadam se da me razumete
To nije poziciono i stop svetlo, nego rikverc svetlo i svetlo za maglu.
Miljan- SOHC 1581ccm 88ks
- Broj poruka : 9430
Datum upisa : 05.03.2008
Similar topics
» Z101 zadnja stop svetla - Ugradnja od drugih vozila
» Stop svetla prepravka
» farbanje okvira stop svetla
» Problem oko radia,grejaca,stop svetla...
» Ne rade stop svetla i zadnje pozicije
» Stop svetla prepravka
» farbanje okvira stop svetla
» Problem oko radia,grejaca,stop svetla...
» Ne rade stop svetla i zadnje pozicije
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|