Jugo fi racunar sema
2 posters
Strana 1 od 1
Jugo fi racunar sema
Pozdrav svima potrebna mi je sema za racunar juga fi ja sam nasao neku semu ali mi to nije dovoljno jer na semi nema za svaku zicu sa
cim je spojena potrebna mi je takva sema ali da na njoj ima za svaki pin koja je zica na njemu,okacicu sliku seme koju sam nasao,
koja mi nije dovoljna,i okacicu sliku kako izgleda racunar za koji mi je potrebna sema.Rec je o boshovom racunaru.
Ukoliko je neko ima molio bih ili da je okaci ili da mi je posalje na meil:autoalarmins@gmail.com
Unapred zahvalan
slika racunara u kolima za koji mi je potrebna sema:
A ovo je sema koju sam pronasao,koja mi odgovara al nazalost nije mi dovoljna jer neznam za sve pinove za cega sluze
cim je spojena potrebna mi je takva sema ali da na njoj ima za svaki pin koja je zica na njemu,okacicu sliku seme koju sam nasao,
koja mi nije dovoljna,i okacicu sliku kako izgleda racunar za koji mi je potrebna sema.Rec je o boshovom racunaru.
Ukoliko je neko ima molio bih ili da je okaci ili da mi je posalje na meil:autoalarmins@gmail.com
Unapred zahvalan
slika racunara u kolima za koji mi je potrebna sema:
A ovo je sema koju sam pronasao,koja mi odgovara al nazalost nije mi dovoljna jer neznam za sve pinove za cega sluze
igorns- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 4
Datum upisa : 10.08.2015
Re: Jugo fi racunar sema
YUgisa ::Bosch Motronic MP 3.1
Link 1: Uputstvo
Link 2: Sema povezivanja
Bosch Motronic M4.6:
Link 1: Teorijske Osnove
Link 2: Dijagnostika
Tu imas sve moguce o EFI sistemu, po slici cini mi se kao da je 4.6 sistem u pitanju.
Hvala puno puno,to je to samo ja to nemogu nikako skinuti sa neta,dali vas mogu zamoliti da mi ovo posaljete na meil:autoalarmins@gmail.com
i jos jednom puno hvala
i jos jednom puno hvala
igorns- OHV 663ccm 21ks
A dali mi mozes pomoci kako da skinem ovo vec dva dana se mucim
igorns- OHV 663ccm 21ks
Ne znam zaista, racunari nisu moja jaca strana.
» sema elektroinstalacije za tng
» zmigavci sema...
» Sema instalacije Zastave 101 '88 god.
» Elektricna sema za zastavu 750
» Sema instalacija Yugo 55
» zmigavci sema...
» Sema instalacije Zastave 101 '88 god.
» Elektricna sema za zastavu 750
» Sema instalacija Yugo 55
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu