Skidanje motora
3 posters
Strana 1 od 1
Skidanje motora
Dali bi neko mogao da mi objasni kako da skinem motor sa zastave 101 (dali se skida zajedno sa menjacem ili se skida samo motor)
Hvala unapred
Hvala unapred
vuja98- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 6
Godina : 26
Datum upisa : 23.07.2014
Re: Skidanje motora
Tesko je to prijatelju usmeno objasniti... moze da se skine samo motor a moze i komplet sklop sa menjacem.. ako imas adekvatni alat i dizalicu, lakse je komplet sa menjacem.
Ako pitas da bi sam odradio, a nemas iskustva sa vadjenjem motora, na bilo kojim kolima, onda bolje ne radi to sam.
Ako pitas da bi sam odradio, a nemas iskustva sa vadjenjem motora, na bilo kojim kolima, onda bolje ne radi to sam.
Godina : 50
Datum upisa : 16.06.2012
Re: Skidanje motora
Moze gore a mozes i dole,ja sam u kucnoj varijanti vadio na dole,kada sam menjao.Lakse je komplet bar po meni.
Ja sam vadio tako sto sam dizao kola a motor i menjac ostanu na tlu(naravno nesto postavis ispod) i na kraju izvuces komplet i spustis kola i eto.Treba se snaci,neizbezno je da se nesto skida samo odlucis sta ti je lakse
Ja sam vadio tako sto sam dizao kola a motor i menjac ostanu na tlu(naravno nesto postavis ispod) i na kraju izvuces komplet i spustis kola i eto.Treba se snaci,neizbezno je da se nesto skida samo odlucis sta ti je lakse
bukusa- OHV 1295ccm 61ks
- Broj poruka : 756
Datum upisa : 14.02.2012
Similar topics
» Skidanje glave motora
» Skidanje km sajle
» Skidanje izduvne grane
» Skidanje Rezervoar za gorivo
» Skidanje soferke z101
» Skidanje km sajle
» Skidanje izduvne grane
» Skidanje Rezervoar za gorivo