Da li mogu ovi retrovizori? (sa migavcem)
3 posters
Strana 1 od 1
nebojsas- OHV 903ccm 45ks
- Broj poruka : 392
Datum upisa : 12.09.2012
Re: Da li mogu ovi retrovizori? (sa migavcem)
Sve moze kad se hoce, sad zavisi od slucaja do slucaja, nisu svi retrovizori isti iako imaju slicne linije...
PS: Pomericu kasnije ovu temu tu:
https://zafc.forumsr.com/f10-styling-exterijera-i-diskusije-o-gumama
PS: Pomericu kasnije ovu temu tu:
https://zafc.forumsr.com/f10-styling-exterijera-i-diskusije-o-gumama
Da, slicno izgledaju, da li ih je samo ubusio ili nekako drugacije namestio?
Vide se srafovi na slici, izbusio je rupe i prisrafio srafovima za metal...
Em odvratno resena montaza (ni fabricki nije nista bolje ), em mu stoje ko piletu sisa
Mitke- SOHC 1581ccm 83ks
- Broj poruka : 8662
Godina : 34
Datum upisa : 25.03.2011
Pa sad, ukusi su razliciti a za montazu se slazem da bih osmislio neki proistojniji nacin
Da, sto se tice montaze nije bas najsrecnije resenje, ali ko sto kazes ni fabricki nisu nista bolji. A sto se tice izgleda, cini mi se da su malo bolji od fabrickih, makar zbog zmigavaca...
Dobro ukusi se razlikuju, moje misljenje je da mu stoje ko piletu sisa, e sad ako se nekom svidja, to je vec treci padez, i necu da se mesam u ukus, jer to je relativna stvar Po meni "upotrebljivost" ne zavisi od migavaca (po meni inace totalno nepotreban detalj, a nocu zna da smeta za sve pare ), vec sa moje tacke gledista zavisi od toga kakvi su za voznju i parkiranje. A sto se montaze tice, katastrofalno resenje (ali kao sto rekoh ni fabricki nije nista bolje).
Mitke- SOHC 1581ccm 83ks
- Broj poruka : 8662
Godina : 34
Datum upisa : 25.03.2011
Pa dobro, ne svidja se ni meni ovo ali u nekim uslovima tj uz neke izmene bi moglo da mi bude ok ali to sad nije bitno u ovoj temi, tema nije da li vam se svidja nego kako da se montira...
Ogledalo je manje vise kao NT retrovizor kao i pozicija tako da sa te strane upotrebljivosti nema neke vece razlike, zavisi jedino koliko je kvalitetno ogledalo i da li smeta stub od leptir stakla da se vidi redovno... Sto se tice montaze, znam da su neki i stavili umesto leptir stakla jedan pleksiglas i na to namontirali... A verujem da moze malo da se izmozga da to bude ok reseno da ne strce svuda srafovi. Sad vise da kazem ne znam jer postoji puno razlicitih varijanti tih retrovizora koje slicno spolja izlgedaju i mogu da variraju nacini montaze... Ono sto se ja secam je da je jedna kombinacija imala mesta da se usrafe 3 srafa sa unutrasnje strane tako da bi se mogao staviti neki pleksiglas umesto leptira i da se recimo taj kraj kod retrovizora prelepi crnom folijom ili nesto slicno i da se uzmu 3 srafa za gips (posto su crni) i da se zavrne sa unutrasnje strane kroz pleksiglas da drzi i to bi izgledalo prilicno ok i neupadljivo... Malo se uzme deblji pleksiglas i izbuse se rupe i malo se konusno upuste da upadne glava srafova i sve super.
Ogledalo je manje vise kao NT retrovizor kao i pozicija tako da sa te strane upotrebljivosti nema neke vece razlike, zavisi jedino koliko je kvalitetno ogledalo i da li smeta stub od leptir stakla da se vidi redovno... Sto se tice montaze, znam da su neki i stavili umesto leptir stakla jedan pleksiglas i na to namontirali... A verujem da moze malo da se izmozga da to bude ok reseno da ne strce svuda srafovi. Sad vise da kazem ne znam jer postoji puno razlicitih varijanti tih retrovizora koje slicno spolja izlgedaju i mogu da variraju nacini montaze... Ono sto se ja secam je da je jedna kombinacija imala mesta da se usrafe 3 srafa sa unutrasnje strane tako da bi se mogao staviti neki pleksiglas umesto leptira i da se recimo taj kraj kod retrovizora prelepi crnom folijom ili nesto slicno i da se uzmu 3 srafa za gips (posto su crni) i da se zavrne sa unutrasnje strane kroz pleksiglas da drzi i to bi izgledalo prilicno ok i neupadljivo... Malo se uzme deblji pleksiglas i izbuse se rupe i malo se konusno upuste da upadne glava srafova i sve super.
» Retrovizori i svetla za YUGO 55
» Retrovizori za Floridu (nefabricki)
» Univerzalni retrovizori za Yuga
» Elektronsko paljenje - da li mogu ovo ugraditi?
» Glavni kocioni NT- ne mogu da nadjem nov
» Retrovizori za Floridu (nefabricki)
» Univerzalni retrovizori za Yuga
» Elektronsko paljenje - da li mogu ovo ugraditi?
» Glavni kocioni NT- ne mogu da nadjem nov
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|