Zanimljiv stajling
4 posters
Strana 1 od 1
Re: Zanimljiv stajling
Video sam u oglasima, prodaje se. Veliki kič, ja sam više za standardnu varijantu farova i zadnjih lampi. Aj zadnje lampe Ok ali ove napred od golfa se nikako ne uklapaju.
nenad_jj- OHV 843ccm 34ks
- Broj poruka : 277
Godina : 36
Datum upisa : 06.12.2012
Nekome se dopada,nekome ne.Svaka cast na trudu,ali moje misljenje je "Zelim da mi YUGO bude mocan!" je ove lose predstavljeno,da ne kazem smesno Pozadi izduv..cemu dva ako jedan radi??Na zadnjem staklu "kacket" moze samo da smeta a stopaljke definitivno fabricke bolje.Svetlo sa strane u branicima?Cemu krovni nosaci ako zelis da ti automobil izgleda "brzo" a svetla napred bolja su fabricka.mnogo bi bolje izgledao da je sve fabricko,bez krovnih nosaca Toliko od mene.Nadam se da niko nije uvredjen,samo iznosim sta se meni dopada.
hcore1- OHV 843ccm 34ks
- Broj poruka : 151
Godina : 36
Datum upisa : 07.02.2013
Jel ovo kacket od floride
lemi93- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 59
Datum upisa : 06.02.2011
Podseca na njega, ali sami krajevi nisu kao na Floridi kako mi se cini (barem sa slika sto sam video), mada je mozda prepravljen da se uklopi... Sto se tice izduva, ne mora da znaci da samo jedan funkcionise, mnogima funkcionisu oba ali meni nekako nije to fazon na motoru sa rednim cilindrima, vise na V rasporedu gde su razdvojeni izduvi za levu i desnu stranu. Ne kazem da ne moze lepo da izgleda i da mi se dopada 2 zavrsetka na nekim vozilima sa rednim cilindrima na motoru, ali oni svi imaju tako dizajniran branik da se to uklopi i stavljanje jednog izduva tamo bi narusilo izgled i simetriju ali ovde mi jednostavno to uopste ne ide, posto taj branik svakako nije prilagodjen za tako nesto. Sto se tice svetala, ajde, manje vise, relativno su dubro uklopljeni po mom misljenju, ali ti krovni nosaci su licno meni totalni promasaj a verujem i da su totalno beskorisni sem neke estetike a ukusi su razliciti, verujem da se vlasniku dopada, meni licno ne, cak ni na karavanima. Tj ja nisam ni ljubitelj karavana tako da to mi se nikako ne dopada. Ono sto se licno meni jos ne svidja, taj spoj ajde da kazem "modernog" i klasicnog. Branici su relativno modernog dizajna a te pozicije sastrane su klasicnog dizajna, kao i ATS felne i nekako mi se ne uklapa to, plus su i zatamnjena stakla sto je po nekom mom misljenju jos jedan od "modernih" detalja. Moja jos jedna zamrka je na haubu i masku, oba sadrze znak sto mi je bzvz detalj Sto se tice nalepnica proizvodjaca, mnogi ih zameraju, ja licno nisam bas neki veliki ljubitelj njih (tj ja vise volim kad su u fazonu trkackih automobila, a ne tako poredjane jedna ispod druge), mada nemam nista protiv njih pod uslovom da sve te firme vozilo i sadrzi
Toliko od mene Licno ja mnoge detalje ne bih odradio da je moj auto, ali nemam nista protiv sto ih je uradio vlasnik ako se njemu svidja
Toliko od mene Licno ja mnoge detalje ne bih odradio da je moj auto, ali nemam nista protiv sto ih je uradio vlasnik ako se njemu svidja
Lepo si rekao sve,a nalepnice bas lepo stoje po meni.Inace za zadnji kraj bi mu se lepo uklopio branik sa otvorima.
lemi93- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 59
Datum upisa : 06.02.2011
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu