Formula 1
+3
Miljan
ladisz81
YUgisa
7 posters
Zastava Forum :: Slobodne teme :: Sport
Strana 1 od 1
Formula 1
Danas sam procitao da ce navadno da se pravi staza za F! u BG i da su navodno sve dozvole pribavljene, trebalo bi da bude gotova staza u 2010 godini valjda. Zna neko vise o tome? I jel prati neko trke F1?
Nisam čuo da hoće da prave stazu u Bg, ali to ne ide samo tako da naprave i gotovo. To treba da dobiju i odobrenje od saveza da bi moglo da se drži F1 trke. Plus ne samo za to treba da bude ta staza, nego i za druge vrste trke, kao i za mototrke.
ladisz81- OHV 1451ccm 73ks
- Broj poruka : 822
Godina : 43
Datum upisa : 21.10.2008
Re: Formula 1
Pa kao treba da bude za F1, i neke trke za automobile a i nase trke mogu isto tamo da se odrzavaju , a da ce dobiti dozvolu za odrzavanje trka F1 je moguce jer je onaj Flavio Brijatore ozenjen sa nekom beogradjankom
Nije Flavio Brijatore, nego Berni Ekleston.
Miljan- SOHC 1581ccm 88ks
- Broj poruka : 9430
Datum upisa : 05.03.2008
Staza za f1 bi trebala da se napravi u mestu Alibunar, ima vec i plan uradjen i projekat, planira se da ima staza za trke formule, karting ai offroada. projetak finasira delom R.Srbija a delom Evropa . Alibunar se nalazi:
na oko 60 km od Beograda
oko 150 od N.Sada
200 od Subotice. a ako vam nije idalje jasno gde je
70 km od Bele Crkve. e sad morate da znate
na oko 60 km od Beograda
oko 150 od N.Sada
200 od Subotice. a ako vam nije idalje jasno gde je
70 km od Bele Crkve. e sad morate da znate
markus_bc- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 98
Godina : 36
Datum upisa : 20.11.2008
Jeste, Miljan je u pravu, uvek brkam tu dvojicu
Hm, ja sam cuo za to, ali ovo sto sam sad cuo je u samom BGu, na uscu A mislim da je ako se nevaram, Subotica bila medju prvih gradova koji su hteli da izgrade stazu jos 80ih, ali nije dozvoljeno No gde god budu izgradili, nije vazno, samo da naprave
Hm, ja sam cuo za to, ali ovo sto sam sad cuo je u samom BGu, na uscu A mislim da je ako se nevaram, Subotica bila medju prvih gradova koji su hteli da izgrade stazu jos 80ih, ali nije dozvoljeno No gde god budu izgradili, nije vazno, samo da naprave
Pa u Subotici u ovom veku sigurno ne bi dozvolili da se uradi tako nešto!
Ali ako urade u Bg, onda svaka im čast, možda loš i ja bi otišao da uživo vidim trku...
Ali ako urade u Bg, onda svaka im čast, možda loš i ja bi otišao da uživo vidim trku...
ladisz81- OHV 1451ccm 73ks
- Broj poruka : 822
Godina : 43
Datum upisa : 21.10.2008
Evo. setio sam se gde sam video tu vest.
http://www.nacionalnaklasa.com/content/view/5858/8/
http://www.nacionalnaklasa.com/content/view/5858/8/
u Subotistu (gde je to mesto nemam pojma nisam slusao ) se pravi poligon za sigurnu voznju tj staza,asfaltirana,off road,neke klizave dza bu,na velicini od 33 Ha ) bice gotovo za mesec dva dana
Bohoc- SOHC 1116ccm EFI 63ks
- Broj poruka : 1877
Datum upisa : 30.10.2008
Na 20km od BGa. Ali to nije staza za trke, nego poligon za bezbednu voznju. Tako da tamo mogu u najboljem slucaju da organizuju samo trke za domace samponate, jer je koliko toliko ti sampionati nezahtebaju neke pratece objekte jer nemamo ni pare za njih. A tamo nema sanse da se voze trke za neke svetske samponate. To pravi SAT grupa, za obucavanje ljudi za neku da kazemo napredniju voznju i da testiraju vozila za potrebe emisije SAT
kolika je verovatnoca da bas Srbija dobije F1 stazu kad neke vece i razvijenije zemlje nemogu da dobiju organizaciju F1 trke
inace nije samo za SAT tamo ce biti i trka a kontam da ce biti i draga i drigta
inace nije samo za SAT tamo ce biti i trka a kontam da ce biti i draga i drigta
Oni finansiraju izgradnju kompleksa, tj njihov partner iz italije. A da li ce biti trka, pa verovatno hoce, ali opet sto kazem, mogu samo za domace sportove. A sto se tice draga i drifta, to nisu profesionalni sportovi, nego amaterski, za njih nije potrebna neka velika briga za bezbednost, jer realno, male brzine postizu. a sto se tice formule, nije fazon tesko dobijanje organizacije, nego niko nece da plati tolike pare. Da bi organizovali trku F1, potrebno je samo platiti
ma ako ga naprave bice svega a za F1 netreba to nama neptrebna investicija sada,bolje za te novce da nam rese autoputeve (ako mogu tako da se nazovu) pa ce posle lako biti F1
Bohoc pravu si bolje da srede nase puteve nego da ulazu u F1
yugodriver- SOHC 1116ccm 61ks
- Broj poruka : 1508
Godina : 44
Datum upisa : 27.10.2008
nek prave u Alibunaru,to nije daleko od mene..
junior45- DOHC 1995ccm i.e 139ks
- Broj poruka : 35121
Godina : 33
Datum upisa : 10.01.2012
Zastava Forum :: Slobodne teme :: Sport
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|