Manja havarija-da li je prezupcio
5 posters
Strana 1 od 1
Manja havarija-da li je prezupcio
Desi mi se malopre nizbrdo da umesto iz 3 ubacim u 2 ja ubacim u CETRVRTU.Pocnem da kocim a auto pocne da se trese i trza neverovatno,posle sam ga raskvacio i nekako stao,stanem vidim sta je nista mu ne fali.Radi normalno,ne trokira ali mi recite koja je sansa da je prezupcio ili da probije dihtung,da pukne dolji nosac,posto se u 4 nije ugasio posto je bilo nizbrdo a ja jos kocio
bukusa- OHV 1295ccm 61ks
- Broj poruka : 756
Datum upisa : 14.02.2012
Re: Manja havarija-da li je prezupcio
Nije prezupcio, nit moze tako da probije. I meni se tako desavalo kad sam pocinjao da vozim. Nista mu se ne sekiraj Zastave se na guranje pale u cetvrtu pa im nije nista, ako ti nesto znaci
Sto bi se ugasio, nema sanse zbog toga da prezubi, moze kad na vecem broju obrtaja ubacis u nizu, ali u visu ne.
Miljan- SOHC 1581ccm 88ks
- Broj poruka : 9430
Datum upisa : 05.03.2008
Pa zato sto sam kocio,ja sam planiro u drugu al se zeznuh,znas kakva je nizbrdica jedno 20-30 metara sam tako vozio,i posle raskvacio i poco rucnu polako da dizem Srecom sam stao pre krivine,znaci nece mu nista biti osim sto je poskako
bukusa- OHV 1295ccm 61ks
Sem ako nisi blokirao kocnice, male su sanse da pri kocenju prezubi u tvom slucaju Mada ako brines, najlakse proveris da li je prezubio, mozda dobro radi ali je prezubio 1 zub, mada to je jako redak slucaj da se to desi a za tvoj slucaj mislim da je jos manja sansa za to
Skines poklopac zupcastog i doteras u osu i vidi se dal je prezubio. Tu nemozes da pogresis Jednu oznaku imas na drzacu motora (bocnom) kao kljun, sa njim mora da se gadja tackica na remenici bregaste. E onda kad to podesis, gledaj na zamajac gde ti stoji tackica. Treba da bude na nuli
Ma nije prezubio, nema sanse
Mitke- SOHC 1581ccm 83ks
- Broj poruka : 8662
Godina : 34
Datum upisa : 25.03.2011
Pa dobro i ja se nadam da nije
Uskoro cu menjati ulje i filter pa cu staviti novi kais i proveriti da nije prezupcio .
Uskoro cu menjati ulje i filter pa cu staviti novi kais i proveriti da nije prezupcio .
bukusa- OHV 1295ccm 61ks
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu