Womax pistolj lemilica
+4
Milos
Crazy128
ZAC
bukusa
8 posters
Strana 1 od 1
Womax pistolj lemilica
Jel neko imo iskustva sa ovom lemilicom,uzo sam je u setu za 2300 nekako mi se cini da joj treba puno da zagreje,i slabo kupi kalaj
Električna lemilica W-LP 100/30 SET WOMAX
Električna lemilica W-LP 100/30 SET WOMAX
bukusa- OHV 1295ccm 61ks
- Broj poruka : 756
Datum upisa : 14.02.2012
Re: Womax pistolj lemilica
Joj druze, nemam iskustva sa tom lemilicom, ali imam sa Womax alatom....i to lose, sve je to Kineska losa roba.... ne znam sta da ti kazem... taj vrh bi trebalo da je od bakarne zice, ako ne skuplja kalaj mozda je vrh los...probaj da zamenis samo tu zicu...to mozes i sam da napravis od bakarne zice odgovarajuceg precnika.
Godina : 50
Datum upisa : 16.06.2012
Ja sam kupio neku kinesku kad sam pravio led rasvetu cajgera. Platio sam je doduse ko dve pakle cigare (300 din) i mnogo je sporo grejala. Otvorio sam je, nije mi bilo zao i zamenio joj kabl. Stavio sam od star tv i sad kad je ukljucim za 30 sec zacrveni joj se vrh
Radio sam ja sa nekom slincnom pistolj-lemilicom, koliko se secam bila je od 100w. Ta na kojoj sam radio, morao je da se drzi taj prekidac (okidac) i relativno brzo se zagreje, tipa 2 min i lepo radi. Sve zavisi sa cime radis, ja u skoli lemim el. kola i tu je najbolje stap-lemilica sa ''ostrim'' vrhom.
Milos- SOHC 1372ccm 72ks
- Broj poruka : 4104
Godina : 28
Datum upisa : 05.05.2012
Probaj da zamenis vrh lemilice bakarnom zicom iz nekog kabla, probaj da nadjes slicnu debljinu vrhu koji je vec na lemilici ali je napravi malo krace.
EDIT: Zac me preduhitrio!
EDIT: Zac me preduhitrio!
Louisss- OHV 843ccm 34ks
- Broj poruka : 281
Godina : 58
Datum upisa : 29.01.2012
Ja imam neku dedinu rumunsku pistolj lemilicu staru 40 god i radi kao zmaj, sve sa njom radim.
Miljan- SOHC 1581ccm 88ks
- Broj poruka : 9430
Datum upisa : 05.03.2008
Da nije mozda crna, bakelitna? Takvu sam kupio od Rumuna za "1 crvenu" ko zna kad , padala, lomila se, al' i dalje radi ko sat!
Louisss- OHV 843ccm 34ks
- Broj poruka : 281
Godina : 58
Datum upisa : 29.01.2012
Jeste.
Evo sad sam gledao, pise
COOR
RADIO PROGRES
BUCURESTI
N.I.D. 6070
Evo sad sam gledao, pise
COOR
RADIO PROGRES
BUCURESTI
N.I.D. 6070
Miljan- SOHC 1581ccm 88ks
- Broj poruka : 9430
Datum upisa : 05.03.2008
imam i ja tu rumunsku
stavi 1.5 fi pun presek,i mislim da ce da radi ok..
stavi 1.5 fi pun presek,i mislim da ce da radi ok..
junior45- DOHC 1995ccm i.e 139ks
- Broj poruka : 35121
Godina : 33
Datum upisa : 10.01.2012
ICE? Nemoguće.
Inače što se womax- a tiče,generalno su loši sa alatom,ja sam doduše Einhell lemilicu kupio,isto pištolj,jednom lemim sve kako treba,sledeći put neće da greje.Posle sam stavio kao što reče Junior,pun presek, 1,5 mm2 bakarnu žicu i kao radila je malo više,10ak sitnih lemljenja i opet mućak,na kraju kod Kineza kupio najjeftiniju lemilicu i s njom završavam posao.
Inače što se womax- a tiče,generalno su loši sa alatom,ja sam doduše Einhell lemilicu kupio,isto pištolj,jednom lemim sve kako treba,sledeći put neće da greje.Posle sam stavio kao što reče Junior,pun presek, 1,5 mm2 bakarnu žicu i kao radila je malo više,10ak sitnih lemljenja i opet mućak,na kraju kod Kineza kupio najjeftiniju lemilicu i s njom završavam posao.
danijeldokic- OHV 1295ccm 61ks
- Broj poruka : 786
Godina : 38
Datum upisa : 23.09.2010
te najjeftinije kod kineza,mozes uzeti neku sto radi,al vecina ne radi.. znam da smo u srednjoj trebali da kupimo,sreca ja imao a drugari koji nisu,neki kupe kinesku pa radi al neka nije radila..ta rumunska zna da trpi torturu samo takvu..ja sam svaki put na praksi od 8 do 12h je non stop koristio,bude malih pauza,al to se tako ugreje da je strasno.. ali i dalje radi
junior45- DOHC 1995ccm i.e 139ks
- Broj poruka : 35121
Godina : 33
Datum upisa : 10.01.2012
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu