CD Player
+2
Crazy128
Pakson
6 posters
Strana 1 od 1
CD Player
Ljudi sproveo sam na cd player sve kablove za zvucnike mlasu i sve to,ali me interesuje odakle je najbolje da provucem kabal za napajanje , hitno mi treba?
Re: CD Player
Moras da skines volan, jer koliko se ja secam na jugu ne mozes da skines plastiku dok ne skines volan. To ti je opcija uzimanja struje sa kontakta, a mozes i sa osiguraca (po meni bolja varijanta), ali ces imati vise posla oko provlacenja kabla
Mitke- SOHC 1581ccm 83ks
- Broj poruka : 8662
Godina : 34
Datum upisa : 25.03.2011
kod mene je uzeta struja sa stop svetla..
junior45- DOHC 1995ccm i.e 139ks
- Broj poruka : 35121
Godina : 33
Datum upisa : 10.01.2012
U principu moze sa svakog potrosaca koji ima stalnu struju, ali ja sam uradio sa osiguraca, po savetu elektricara.
Mitke- SOHC 1581ccm 83ks
Kod mene je na osiguracu koji je za sva 4, ventilator i jos nesto, neznam tacno za sta. Stavi na onaj koji ima najmanje potrosaca. Tu bi trebalo da struja najmanje opada.
aha..a kako da prikacim, da precvikam kabal, ili samo da zamotam zicu, to mi je nejasno (sad vas mnogo smaram)
E sad Neznam kako se povezuju kutija osiguraca dal ima buksna iza ili sta vec, ako je na buksnu mozes zicu da odseces, zagulis, spojis sa tom koju dovedes i da im nakacis novu buksnu. Inace buksna je 5 dinara nova
To je osigurac od 16A, na njega kaci
Mitke- SOHC 1581ccm 83ks
Ja sam proveo kablove direktno od akumulatora sa osiguracem od 10A na nekih 10 cm od kleme. Nikakav problem nije da se provuku dva kabla jer ima mesta uz vec postojece kablove.
Louisss- OHV 843ccm 34ks
- Broj poruka : 281
Godina : 58
Datum upisa : 29.01.2012
ja nema sanse da provucem nemogu da nadjem ni 1 jedinu rupu, aj pomozite kako da provucem od osiguraca, kud' da proturim kabal??
Imas negde kod letve volana, ja mislim da je ispod, rupa kroz koju prolazi instalacija iz mtornog prostora u kabinu, kroz tu rupu provuci i taj kabl. Samo ces morati da zavrnes tepih da bi iz kabine mogao da dodjes do te rupe iznutra.
Mitke- SOHC 1581ccm 83ks
Meni je plejeru dovucena struja sa kocnice, radi bez problema
teslaboj- OHV 843ccm 34ks
- Broj poruka : 200
Godina : 35
Datum upisa : 07.10.2012
E drugari, provukao sam od osiguraca za sva 4 pokazivaca ....i sad me samo interesuje, kad ugasim cd player, dal' vuce on struju i kad je ugasen?
Similar topics
» CD player u kolima
» MP3 Player problem
» CD player za Yugo 55
» Struje za cd player?
» Ugradnja cd player-a i zvucnika
» MP3 Player problem
» CD player za Yugo 55
» Struje za cd player?
» Ugradnja cd player-a i zvucnika
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma: