kleshta cure
5 posters
Strana 1 od 1
kleshta cure
pomagajte drugovi
Prvo, uzeh kochiona kleshta sa remonta, nove diskove i pakne. e sad, sklopio sam sve ali mi desna kleshta cure gde se ubacuje crevo za ulje/technost, znachi taj spoj nekako curi. druga strana je ok.
stezao sam ga do besvesti, probao da napravim neki mali distancer... dzaba. u chemu je fazon? Jedino mogu da promenim creva ali ne bih I TO novo da pazarim ako ne moram.
drugo, sa strane je mala rupa za drzach creva. na njoj se navoj oshtetio i ne mogu da ushrafim taj drzach. jel on mora da se stavlja? tj. jel' to povezano sa ostatkom sistema kleshta ili je izolovana posebno ta rupica sa navojem?
hvala puno
Prvo, uzeh kochiona kleshta sa remonta, nove diskove i pakne. e sad, sklopio sam sve ali mi desna kleshta cure gde se ubacuje crevo za ulje/technost, znachi taj spoj nekako curi. druga strana je ok.
stezao sam ga do besvesti, probao da napravim neki mali distancer... dzaba. u chemu je fazon? Jedino mogu da promenim creva ali ne bih I TO novo da pazarim ako ne moram.
drugo, sa strane je mala rupa za drzach creva. na njoj se navoj oshtetio i ne mogu da ushrafim taj drzach. jel on mora da se stavlja? tj. jel' to povezano sa ostatkom sistema kleshta ili je izolovana posebno ta rupica sa navojem?
hvala puno
davidian- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 50
Datum upisa : 04.10.2012
Re: kleshta cure
Kad se cijeva skidaju/mijenjaju onda treba promijeniti i bakrenu podlošku/dihtung.
YugoM55- OHV 1295ccm 61ks
- Broj poruka : 746
Godina : 31
Datum upisa : 13.10.2012
YugoM55 ::Kad se cijeva skidaju/mijenjaju onda treba promijeniti i bakrenu podlošku/dihtung.
mozda je to? pogledacu vecheras pa stavim sliku
mozda si unistio navoj...
ako si ukrivo uhvatio sraf...
miljanxXx- SOHC 1581ccm 88ks
- Broj poruka : 10127
Datum upisa : 07.01.2012
davidian ::YugoM55 ::Kad se cijeva skidaju/mijenjaju onda treba promijeniti i bakrenu podlošku/dihtung.
mozda je to? pogledacu vecheras pa stavim sliku
Moguće. Često puta bude da je upravo to razlog curenja. ali svakako uzmi u obzir i ostale prijedloge.
YugoM55- OHV 1295ccm 61ks
- Broj poruka : 746
Datum upisa : 13.10.2012
bice da si u pravu ali pitanje ostaje da li mi treba tomiljanxXx ::mozda si unistio navoj...
pozdrav,klešta blokiraju.da li pomaže da se naprska wd sprej ispod zaštitnih manžetni pa da se razradi?čuo sam od nekih mehaničara mada sam lično skeptičan
denis007- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 80
Datum upisa : 19.11.2013
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu