TOCA 3 ONLINE - drugi deo
+6
ZAC
k3p1
Sima21
Miljan
Mitke
zastavayugo1.1i
10 posters
Strana 36 od 40
Strana 36 od 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: TOCA 3 ONLINE - drugi deo
Ja vise ne igram TOCU !!!
Miljan- SOHC 1581ccm 88ks
- Broj poruka : 9430
Datum upisa : 05.03.2008
ni ja!!!
miljanxXx- SOHC 1581ccm 88ks
- Broj poruka : 10127
Godina : 31
Datum upisa : 07.01.2012
Miljani sto ne igrate?
Mitke- SOHC 1581ccm 83ks
- Broj poruka : 8662
Godina : 34
Datum upisa : 25.03.2011
Jer Yugisa ocigledno ima rasisticki odnos i ne voli Miljane i "namerno" ih gura dok sa ostalima uvek bude sve na fer osnovi
YUgisa jel zezas?
Mitke- SOHC 1581ccm 83ks
Ne, pa uvek kad se mi lupimo, ispadne da sam ih namerno gurnuo... A oni mene nikad A sa ostalima nikad problema...
PS: Ne kazem da nisam nisliju danas namerno gurnuo, jesam jednom na SPA posle njegova dva udarca...
PS: Ne kazem da nisam nisliju danas namerno gurnuo, jesam jednom na SPA posle njegova dva udarca...
Pa svejedno, mislim da nema razloga da se ljute zbog toga
Mitke- SOHC 1581ccm 83ks
Kako nema, pa gde uvek ja da budem pored njih u krivini
da se to jednom desi pa i ajde,ali kako mu je dosao drugar namerno gura na svakoj stazi...
i on i njegov drugar...
i on i njegov drugar...
Na mene mislis?
Aki91- SOHC 1116ccm 55ks
- Broj poruka : 1117
Godina : 33
Datum upisa : 07.01.2010
da...
sto Sima vise ne igra???
zbog vaseg ponasanja prema njemu...
sto Sima vise ne igra???
zbog vaseg ponasanja prema njemu...
Ja stvarno ne znam gde sam ja to tebe gurnuo...
Nisliju sam opalio bas onako socno na pocetku jedne trke jer se neko, ne znam ko zabio u mene isto od nazad pa sam ja produzio u Miljana i to onako socno.
Nisliju sam opalio bas onako socno na pocetku jedne trke jer se neko, ne znam ko zabio u mene isto od nazad pa sam ja produzio u Miljana i to onako socno.
Aki91- SOHC 1116ccm 55ks
- Broj poruka : 1117
Godina : 33
Datum upisa : 07.01.2010
Sima vise ne igra jer smo komentarisali da mu stalno auto skakuce, nista lose mi nismo mislili pod tim, a u par navrata si i ti komentarisao to, tako da ne preteruj!
Mitke- SOHC 1581ccm 83ks
Kako jbt ti mene nikad ne gurnes? Svaki put se objasnjavamo i onda bude posle da me ipak nisi video jer vozis preko kamere na haubi... Ja sam danas Miljana gurnuo namerno, jednom... Sve ostale koje sam ja gurnuo je bilo slucajno. Ja se slazem da nekad udarim malo jace jer usporite vise nego sto sam ja ocekivao ili pokusam malo brze da prodjem kroz krivinu pa odklizem na vas, ali i vi to isto radite meni pa se ja ne bunim... Niti komentarisem to zenskim polnim organom... I to poslednje sto smo se slupali, iz mog ugla je bilo ovako, ja sam slucajno zakacio Miljana u predzadnjoj krivini... Onda sam usporio da ode ispred... Vozio sam u zavetrini i kad sam mu se priblizio krenuo sam u levo da ga preteknem kad sam skontao tebe xXx da si mi i ti bio u zavetrini... Na svu srecu izbegao si me i ja sam skrenuo blize Miljanu a on je skrenuo na mene i ja sam se odbio od njega i udario tebe, kad ste me obojica stisli ja sam zakocio i ti si samo proleteo u desno... Mozda vama to tako nije bilo i moguce da je lag. Kao sto smo Mitke i ja imali taj fazon danas, ja sam bio blizu od njega al iga nisam dotakao ali sam video kad se poceo zanositi i rekao je da je kod njega igrica prikazala kao udarac... I bilo mi je odmah jasno da je to lag...
Sima ne igra jer je on mislio da se ljutimo na njega jer mu je slabiji net pa mu skakuce auto... Ne znam za ostale, ali moje misljenje nije takvo tj ja se na njega ne ljutim, mada jesam imao par cukanja sa njime jer mi se pojavio odjednom i on mi je prebacivao da sam ga jednom namerno izgurao iako se samo pojavio odjednom od mene preprecen bocno i nisam ni stigao da kocim, samo sam ga zveknuo u vrata i bacio na onaj most na onoj stazi sto ide u 8micu...
Sima ne igra jer je on mislio da se ljutimo na njega jer mu je slabiji net pa mu skakuce auto... Ne znam za ostale, ali moje misljenje nije takvo tj ja se na njega ne ljutim, mada jesam imao par cukanja sa njime jer mi se pojavio odjednom i on mi je prebacivao da sam ga jednom namerno izgurao iako se samo pojavio odjednom od mene preprecen bocno i nisam ni stigao da kocim, samo sam ga zveknuo u vrata i bacio na onaj most na onoj stazi sto ide u 8micu...
na svakoj stazi kad sam pored izguras me na travu...
ja sam te tad udario...
da ti se oduzim za ona izgurivanja sa staze...
ja sam te tad udario...
da ti se oduzim za ona izgurivanja sa staze...
Pa onda ne kapiram cemu ljutnja.
A na simu se ni je nisam ljutio zbog toga, cisto sam bez veze komentarisao
YUgisa priznaj da si me gurnuo, a ne da je bio lag
A na simu se ni je nisam ljutio zbog toga, cisto sam bez veze komentarisao
YUgisa priznaj da si me gurnuo, a ne da je bio lag
Mitke- SOHC 1581ccm 83ks
Kako si me sad udario kad si na igrici rekao da sam ja tebe? I koja izguravanja? Ja tebe uopste nisam kontao pored mene? Ti si se samo na onoj norsing sta li je stazi zakucao namerno u mene... Isao sam skroz desnom ivicom i usao u skroz u krivinu a da nisam skrenuo da bih izbegao lupanja i ti si se zakucao direkno u mene bez kocenja...
Mitke, priznajem samo na hokenhajmu u DTMu da sam te izgurao... Totalno sam se preracunao sa kocenjem
Mitke, priznajem samo na hokenhajmu u DTMu da sam te izgurao... Totalno sam se preracunao sa kocenjem
Yugisa da sam hteo mogao sam da se zakucam u tebe na Spa samo tako, a ja sam skrenuo da te izbegnem i jedva auto zadrzao na stazi, to je to sto kazes da sam te udario jer je poceo auto nekontrolisano da se zanosi dok ga nisam ispravio jer sam kocio i naglo skrenuo da te ne udarim, a ti si se onako kurvinski zakucao u mene i okrenuo me, pri cemu je unisten auto.
Drugi put na stazi sirine da deset auta mogu proci kad sam bio prvi umesto da me obidjes lepo, pravim ti mesto, ti se lepis u mene namerno i okrenes me na sred pravca, a posle jos 3 auta nalete i slupaju se.
Eto ti pa se sad sam lupaj, mozes slobodno da budes prvi.
Drugi put na stazi sirine da deset auta mogu proci kad sam bio prvi umesto da me obidjes lepo, pravim ti mesto, ti se lepis u mene namerno i okrenes me na sred pravca, a posle jos 3 auta nalete i slupaju se.
Eto ti pa se sad sam lupaj, mozes slobodno da budes prvi.
Ma salim se, ja to na DTMu nisam ni primetio jer mi je zabo net pa mi je auto odleteo u pm svakako
Mitke- SOHC 1581ccm 83ks
Ono kad sam te udario od nazad na stazi Brno? Tamo se nisi okrenuo, ti si posle toga mene okrenuo i nije bilo namerno, bilo je slucajno... Ne znam koja je to staza sa 10 mesta kad sam te okrenuo na pravcu? A ti si mene dva puta totalisao zaredom... Sta cemo sa time?
Mitke, znas me, znam te Ukljucicemo pravila protiv lupanja pa vise necu moci "namerno" da vas guram...
Mitke, znas me, znam te Ukljucicemo pravila protiv lupanja pa vise necu moci "namerno" da vas guram...
to je poruka za akija...
tebi nemam sta da kazem!
kad nisi u pravu...
tebi nemam sta da kazem!
kad nisi u pravu...
Pa ja nisam nikad u pravu, to smo vec skontali... Kad ces ti sad da skontas da kada je neko pored tebe, onda ostavis jednu sirinu auta do ivice staze, jer taj neko verovatno nece kociti ako ima idealnu liniju... TI stalno skrenes na silu i kad te okrenem, onda sam ti ja kriv... A za ovo zadnje licno ja sebe ne smatram krivim.
Nije Brno, ova zadnja sa sirokim pravcem kod starta.
Ti si mene gurnuo, vas dvojica ste me stisli u sendvic... Lepo sam napisao gore, u predzanjoj krivini sam te slucajno zaneo, pustio sam te napred, pratio sam te u zavetrini, skrenuo sam da te preteknem, nisam video xXx da je tu, on je uspeo mene da izbegne i da mi dodje desno ja sam se trgo da i malo otisao ka tebi i ti si malo cimnuo u levo pa sam se ja odbio i udario u xXx on se zaneo i udario u mene i obojica ste me gurali zadnjicom u sendvicu i na kraju kad sam zakocio, uleteli ste jedan u drugog... Tako je bilo kod mene, ako je bio lag i to moje pomeranje desno je bilo ustvari udarac u tebe pa da si ti posle toga zato naleteo na mene, ja se izvinajvam, ali ja namerno nisam nikoga udario...
EDIT: Ako ja toliko nesvesno predstavljam problem, onda predlazem da se ukljuci opcija protiv udaranja ponovo...
EDIT: Ako ja toliko nesvesno predstavljam problem, onda predlazem da se ukljuci opcija protiv udaranja ponovo...
Similar topics
» TOCA 3 ONLINE
» TOCA 3 ONLINE - drugi deo
» Online basketball
» Grand Prix Racing Online
» Online prodavnica auto delova
» TOCA 3 ONLINE - drugi deo
» Online basketball
» Grand Prix Racing Online
» Online prodavnica auto delova
Strana 36 od 40
Dozvole ovog foruma: