Doso sam na ideju ( bass refleh tube i daska )
4 posters
Strana 1 od 1
-YUGO_55-- OHV 1451ccm 73ks
- Broj poruka : 898
Godina : 26
Datum upisa : 03.07.2012
Re: Doso sam na ideju ( bass refleh tube i daska )
Pre svega imas sobu za muziku, ne znam sto si otvarao tu. Prebacicu kasnije a sto se tice same teme, nisam strucnjak za to ali koliko ja znam da bi to imalo poente treba da je gepek hermeticki zatvoren tj odvojen od kabine...
Pa da i onda maltene dodje kao kutija za zvucnike e sad hocu da zatvorim one rupice koje su fabricke za zvucnike poliester setom samo da nadjem crn sprej.
P.S Brate jedino ti pratis nove teme sta je bre ovo hahahahahah
P.S Brate jedino ti pratis nove teme sta je bre ovo hahahahahah
Pa doci ce samo kad sve ostale rupe pozapusavas a to nije tako lako posto svuda oko daske i sedista postoje rupe... Kupi lepo polovnu tu dasku i resen problem
Pravac otpad i čitava daska ili stavi zvučnike u svoju!
Avram '90- SOHC 1372ccm 72ks
- Broj poruka : 4182
Godina : 34
Datum upisa : 29.08.2010
A gde ce woofer tj membrana da stoji? U gepeku u vazduhu?
Bas reflex cev ide na kutiju i ona mora da je jedini otvor na toj kutiji.
Mozes ti da stavis neku kutiju sa woofrom u gepek i da cev uguras u tu rupu na dasci ali to ce biti cisto ukras, nista drugo.
Ako si na to mislio, onda je ovo pitanje vise za Styling enterijera (i to da se nadovezes na neku vec postojecu temu) nego za novu temu u ICE ali aj dobro.
Nemojte za ama bas svaki savet otvarati novu temu, ko ce vas bre sve pohvatati. Sitnice mozete da priupitate i u "svojoj garazi" da ipak licimo na nesto.
Bas reflex cev ide na kutiju i ona mora da je jedini otvor na toj kutiji.
Mozes ti da stavis neku kutiju sa woofrom u gepek i da cev uguras u tu rupu na dasci ali to ce biti cisto ukras, nista drugo.
Ako si na to mislio, onda je ovo pitanje vise za Styling enterijera (i to da se nadovezes na neku vec postojecu temu) nego za novu temu u ICE ali aj dobro.
Nemojte za ama bas svaki savet otvarati novu temu, ko ce vas bre sve pohvatati. Sitnice mozete da priupitate i u "svojoj garazi" da ipak licimo na nesto.
djzecky- SOHC 1116ccm 55ks
- Broj poruka : 1098
Godina : 41
Datum upisa : 13.11.2008
Brate niko ne prica o ubacivanju vufera , ovo sam teo da stavim ko ukras zbog rupu hahahahah
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu