Povezivanje Teleoptik plovka na Zastavi Koral In
2 posters
Strana 1 od 1
Povezivanje Teleoptik plovka na Zastavi Koral In
Da li neko zna kako da povežem Teleoptik plovak 804.8.2? Na tom plovku ima dva nozića na koje idu buksne. Ja imam jednu žicu sprovedenu od table do plovka koja se završava buksnom. A kako drugu buksnu da povežem? I kako da znam na koji nožić da priključim ovaj kabal koji ide od instrument table? A pored tih nožića na plovku ima slovo T pored jednog nožića i slovo S pored drugog nožića, da li to nešto znači ili?
Unapred hvala svima i molim sve koji znaju da mi pomognu,
Miloš
Miloš
castiel-87- SOHC 1116ccm 55ks
- Broj poruka : 1158
Godina : 37
Datum upisa : 16.08.2012
Re: Povezivanje Teleoptik plovka na Zastavi Koral In
castiel-87 ::Da li neko zna kako da povežem Teleoptik plovak 804.8.2? Na tom plovku ima dva nozića na koje idu buksne. Ja imam jednu žicu sprovedenu od table do plovka koja se završava buksnom. A kako drugu buksnu da povežem? I kako da znam na koji nožić da priključim ovaj kabal koji ide od instrument table? A pored tih nožića na plovku ima slovo T pored jednog nožića i slovo S pored drugog nožića, da li to nešto znači ili?
Miloš
Na tom plovku ti koliko znam na jedan konektor ide signal za nivo goriva a na drugi signal za rezervu. Na IN-ovoj korejskoj tabli nema signal za rezervu znači povezuješ tu žicu na signal za nivo goriva a drugi konektor ostaviš prazan. Ne znam na koji konektor ide ta buksna, ali to vidiš na samom plovku, onaj konektor koji ti vodi na potenciometar plovka je taj kojeg trebaš spojiti.
Auuuuuuuuuuuuuuuuu tek sad vidjeh datum.
YugoM55- OHV 1295ccm 61ks
- Broj poruka : 746
Godina : 31
Datum upisa : 13.10.2012
Kasno ti dečko gledaš, kad sam ja ovo postavio. Da li je zbog čorbastog pasulja ili iberlaufa? U svakom slučaju taj plovak koji sam imao sa dva nožića nije kompatibilan sa korejskom tablom pa je tabla divljala, a kad sam uzeo kompatibilan plovak radio je neko vreme pa se ukočio i sve sedi na jednoj crti, tako da sam sad opet nma početku...
castiel-87- SOHC 1116ccm 55ks
- Broj poruka : 1158
Godina : 37
Datum upisa : 16.08.2012
Prije će biti da je iberlauf, nisu te uljne pare dobre nikako.
YugoM55- OHV 1295ccm 61ks
- Broj poruka : 746
Godina : 31
Datum upisa : 13.10.2012
Similar topics
» Nabavka plovka za Zastavu Koral In
» Problem sa zamenom sajle haube na Zastavi Koral In-u
» Skidanje kazaljke na teleoptik tabli
» Podesavanje plovka na MGV 32-12
» Zamena plovka
» Problem sa zamenom sajle haube na Zastavi Koral In-u
» Skidanje kazaljke na teleoptik tabli